cieszynianka 24.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 My też coś w aparacie mamy, więc postsramy się jutro wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam Godzinkę temu dotarłem do domu, droga spokojna. Bardzo dziękuję organizatorom za wspaniałą imprezę, oraz wszystkim za bardzo dobrą zabawę, bardzo się cieszę, że mogłem się z Wami spotkać, pogadać, "poczytać" i troszkę pomęczyć pozdrawiam Tinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zanim się rozwinę w podziękowaniach, to se trochę ponarzekam. - 20 !!! Liczyłem na cieplejsze powitanie po powrocie... Rwał nać!!! No. To tego. Dziękujemy. cieszyniance, Mikołajowi za to że tak pięknie nam wszystko urządzili . I daggulce, że maczała w tym pazury. WSZYSTKIM pozostałym, za to, że nam tak dobrze z nimi było przez cały weekend. Dziękujemy P.s. PRINCEPOLO zeżarliśmy bezbożnie po drodze, zamiast zawieźć dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja również wszystkim dziękuję za wspólnie spędzony czas!Było wspaniale!Szczególne podziękowania organizatorom! A jakby tak się dało jakie fotki?[email protected] Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wszystkim którzy wrócili i tym co jeszcze nie życzę wszystkiego dobrego podczas wstawania jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wszystkim którzy wrócili i tym co jeszcze nie życzę wszystkiego dobrego podczas wstawania jutro do pracy Z tym nie będzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 24.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 My rowniez baaaaardzo dziekujemy za fajna impreze i cieple przyjecie nowych. Pobyczymy sie jeszcze do wtorku i z powrotem na wschod krecic sekacze Pozdrowienia i jeszcze raz wielkie dzieki Wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Się i ja melduję! Dotarłąm cała i zdrowa, przywieziona przez Piczmana pod dom, przekazana w małżowskie ręce. Fakt. Chciał wprawdzie wygonić, alem go uprosił... Piczman tez pomógł i tak wspólnie my go uprosili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 24.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jestem dziekowac będe jutro każdemu z osobna...... ale dziś na 100% Petrusowi i Cieszceza organizację i dobrego ducha współspaczom...za swieże powietrze w pokoju.... Siwemu za transport, dobre rady i przychylość Baru za zdopingowanie pewnego pana... Pewnemu panu za wspólne dmuchanie materaca za nartki za za miłe chwile... aaaaa i Tinkowi za niezapomniany taniec..... buźka/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 aaaaa i Tinkowi za niezapomniany taniec..... buźka/// a, to my tańczyliśmy razem? żartowałem Ja tez bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Serdecznie dziękujemy za wspaniały weekend w Koniakowie! Przede wszystkim organizatorom za wzorowe wywiązanie się z zadań, jakie wzięli na swoje barki Dziękujemy naszym współspaczom za ciepłe przyjęcie i miłą atmosferę w pokoju Dziękujemy wszystkim Forumowiczom za mile spędzony czas, śpiew, tańce i inne harce Nelli Sza i mąż Nelli Sza Ps. W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się na nartki. Było super. Wykupiliśmy karnet na 11 zjazdów, ale pan dziurkujący powiedział, że dla tej miłej pani (czytaj mnie ) jeszcze 5 zjazdów gratis (tiru riru riru riru) tzn. każdy po pięć, czyli razem 10 Ogólnie szło mi nieźle. 5 ostatnich zjazdów bezupadkowych W nartach się zakochałam i już nie mogę się doczekać, kiedy znowu będę miała możliwość pojeździć. No i nie mogę się doczekać spotkania z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 po drodze nic się nie stało... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 po drodze nic się nie stało... chyba To dobrze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wszystkim, DZIĘKI - za wszystko Ps. Dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.01.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jadę na wieś walczyć z mrozemciekawe kto wygra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kto jeszcze jechał ponad 8 godzin ? Ja to się dowlokłem na 21:00, patrzę a tu znowu czujka "zmarzła". Nie ! Znowu przy -20 C sterownik odmówił posłuszeństwa Walczyłem do 1:00 w nocy i się udało tymczasowo załatwić ogrzewanie. Ten czujnik miałem wymienić, ale nie sądziłem że będzie jeszcze tak zimno Tak czytam te podziękowania i nic tylko wyć!!! To mi przypomina pierwsze kilka dni rozłąki z ukochaną ( nie powiem jaką ) Z doświadczenia wiem że przejdzie, ale to cholernie dziwne odczucie w żołądku ,,, Dzięki za miłe chwile, było świetnie Wszyscy jesteście wyjątkowi i dla Was warto jechać na kolejne spotkanie ! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bardzo gorąvo chciałam jeszcze podziękować AgnesK za cytrynówkę - pychota . Aguś ... w podziękowaniu mamy dla Ciebie prezent: firmowy Koniakowski wyrób bardzo haftowany .... wyślę jutro pocztą na adres z paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 My również chcielibyśmy gorąco podziękować organizatorom - Cieszyniance, petrusowi_es i daggulce za świetną organizację, AgnesK za pyszną cytrynówkę a wszystkim uczestnikom za świetną zabawę Dotarliśmy bardzo sprawnie do Opola, szkoda że na nartki nie wystarczyło czasu. Dziękujemy i już czekamy na następne spotkanie Zdjęcia prosimy na [email protected] Ania i Hubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 i masakra .... liczyłam czas "do kuligu" ... a teraz nadszedł czas "po kuligu" i zaś szara rzeczywistość i mam jak Piczman ... też mi się coś w żołądku ściska - wiem, że przejdzie .... ale póki co .... ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wiem, że przejdzie .... ale póki co .... ściska Skąd wiesz ? PS.Widziałem Twoje spojrzenie jak odjeżdżaliśmy, ten smutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts