Xavieer 25.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Byliście tylko lub aż nickami...teraz mi trochę trudno bo macie imona, twarze..które bardzo polubiłam...i co...i..jakoś nie umiem tuu mnie śie znaleźć.. ... wspieramy Cię ... ....i ja się dołączę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Daga dzwoniłem do Labasa i możesz jechać... jasssne ... moją łupinką - w góry jak mnie zabierzesz po drodze to bedzie inna gadka Trza było się wczoraj ze mną zabrać pewnikiem sie niedługo spotkamy ... powstają pewne projekty , plany , na gg i na priv z namawiaczami .... bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Od rana nadrabiam piątkowe zlecenia odkładane na dziś. Jeżdżę nieogrzewanym autem bo jakaś "pani usterka" zabrała ciepło z nagrzewnicy.Wczoraj w drodze powrotnej pojechaliśmy z Daggulką na obiecane lody do "JANECZKI" w Wiśle i kiedy odpaliłem mojego niemieckiego diabła ,przestało dmuchać ciepłem Zaliczyliśmy drugi kulig niech i mnie będzie dane podziękować za wspólny weekend ,tym bardziej,że dawno nie bawiłem się tak dobrze Liczę ,że jeszcze nie raz się spotkamy i .....odbiorę jeszcze, nie jeden identyfikator pozdrawiam I co, zmieściły się Wam jeszcze po tym żarełku w "Ochodzitej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Daga dzwoniłem do Labasa i możesz jechać... jasssne ... moją łupinką - w góry jak mnie zabierzesz po drodze to bedzie inna gadka Trza było się wczoraj ze mną zabrać pewnikiem sie niedługo spotkamy ... powstają pewne projekty , plany , na gg i na priv z namawiaczami .... bedzie dobrze PEPLA PEPLA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ooooj! męczyliśmy się z nimi dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 PEPLA PEPLA !!!!! ożesz Ty ... niech chociaż ludzie wiedzą, że są jakieś plany ... a nie tak koniec na ament aż do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ooooj! męczyliśmy się z nimi dłuższy czas e tam męczyliśmy ... ja się meczyłam raczej z tym, że cholernie zimno mi było .... nie wiem czy zauważyłeś w ferworze zażerania , ale ja w płaszczu siedziałam przy tych lodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Coolibeer! Może wtedy hmm... siku poszłam?? Poza tym - jak jadłam naleśniki, to Labasa z nami nie było!! Komuś pamięć szwankuje hehehehe! Tomkwas! Ja bardzo przepraszam za nietakt, ale na poniedziałkowe poranki nie będę zmianiać strusia. Możesz sobie wtedy zablokować moje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 w płaszczu i z szalikiem szczelnie owiniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 w płaszczu i z szalikiem szczelnie owiniętym noooooo .... dokładnie Byliście tylko lub aż nickami...teraz mi trochę trudno bo macie imona, twarze..które bardzo polubiłam...i co...i..jakoś nie umiem tuu mnie śie znaleźć.. ... wspieramy Cię ... ....i ja się dołączę... dołączasz sie do wspierania czy do tego ze twarze poznałeś i teraz sie dziko czujesz? bo jak do twarzy ... to znaczy , że połknąłeś bakcyla i teraz juz nic nie bedzie łatwe i proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ooooj! męczyliśmy się z nimi dłuższy czas Ooooj, biedactwa umęczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nikt się jeszcze nie pochwalił jak koniakowskie koronki pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nikt się jeszcze nie pochwalił jak koniakowskie koronki pasowały? bo tego sie nie da opowiedzieć ... a pokazywać tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nikt się jeszcze nie pochwalił jak koniakowskie koronki pasowały? bo tego sie nie da opowiedzieć ... a pokazywać tym bardziej Kiedy o to chodzi niektórym pytającym Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ooooj! męczyliśmy się z nimi dłuższy czas Ooooj, biedactwa umęczone Ooooj! ....i nic do spożycia by się rozgrzać o herbatce nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz no przecież był - jeden delikwent płci męskiej robił ... foty gdzieś som .... ale nie do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz no przecież był - jeden delikwent płci męskiej robił ... foty gdzieś som .... ale nie do publikacji Nie wnosił zastrzeżeń, to się wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nikt się jeszcze nie pochwalił jak koniakowskie koronki pasowały? bo tego sie nie da opowiedzieć ... a pokazywać tym bardziej Kiedy o to chodzi niektórym pytającym Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz Eeee noo! Mogą być zdjęcia z zamazanymi oczami lub w kominiarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jemu akurat bym się nie odważyła nic zamazać no i faktycznie zastrzeżeń do publikacji nie było ... czyli pokaz bedzie upubliczniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nikt się jeszcze nie pochwalił jak koniakowskie koronki pasowały? bo tego sie nie da opowiedzieć ... a pokazywać tym bardziej Kiedy o to chodzi niektórym pytającym Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz Eeee noo! Mogą być zdjęcia z zamazanymi oczami lub w kominiarkach Jeden już takie ma, tyle, że z szalikiem na facjacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts