sSiwy12 25.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz no przecież był - jeden delikwent płci męskiej robił ... foty gdzieś som .... ale nie do publikacji Nie wnosił zastrzeżeń, to się wstawi Z tego co pamiętam, to nawet zgoda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Z tego co pamiętam, to nawet zgoda była kurde ... faktycznie ... se przypomniałam ... w przeciwieństwie do przypomnienia niektórych sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 w płaszczu i z szalikiem szczelnie owiniętym noooooo .... dokładnie Byliście tylko lub aż nickami...teraz mi trochę trudno bo macie imona, twarze..które bardzo polubiłam...i co...i..jakoś nie umiem tuu mnie śie znaleźć.. ... wspieramy Cię ... ....i ja się dołączę... dołączasz sie do wspierania czy do tego ze twarze poznałeś i teraz sie dziko czujesz? bo jak do twarzy ... to znaczy , że połknąłeś bakcyla i teraz juz nic nie bedzie łatwe i proste ... ..i wiem, że wiele moich planów w kalendarzu się zmieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 25.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Z tego co pamiętam, to nawet zgoda była kurde ... faktycznie ... se przypomniałam ... w przeciwieństwie do przypomnienia niektórych sytuacji No i masz i ja przy tym byłem ,przy tej zgodzie cóż od jakiejś fotki trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ..i wiem, że wiele moich planów w kalendarzu się zmieni.... to barrrrdzo dobrze ... ja odkąd tu jestem i od pierwszego zlotu sobie grafik pod spotkania forumowe oficjalne i nieoficjalne układam .... choćby sie paliło, waliło ... nie ma opcji - jestem .... dla tych ludzi warto zawsze i wszędzie znaleźć czas - wszyscy , każdy ludź z osobna jest wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Coolibeer! Może wtedy hmm... siku poszłam?? Poza tym - jak jadłam naleśniki, to Labasa z nami nie było!! Komuś pamięć szwankuje hehehehe! Tomkwas! Ja bardzo przepraszam za nietakt, ale na poniedziałkowe poranki nie będę zmianiać strusia. Możesz sobie wtedy zablokować moje posty Naleśniki jadłaś w Piątek a Labas w Sobotę i jak Labas jadł to wtedy gadaliśmy a ty byłaś zajęta myśleniem co zjesz na drugie danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja jeśli natychmiast nie pojadę do domu to zasne nad kierownicą w drodze ... choć nie - najpierw mi ręce do kierownicy przymarzną .... bede wieczorkiem i chcę widzieć tu foty , foty ... mnóstwo fot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Naleśniki jadłaś w Piątek a Labas w Sobotę i jak Labas jadł to wtedy gadaliśmy a ty byłaś zajęta myśleniem co zjesz na drugie danie No ordynarnie w kulki lecisz Waść! W sobotę się nie zastanawiałam co zjem na drugie, bo miał być o 16-stej obiad u Bluszczufff. I nie rób tu ze mnie żarłoka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No dobrze po prostu nie usłyszałaś jak była rozmowa. Zdjęcia będą jadę zaraz do Piotrka zgrać wszystko z jego aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ale sobie kpicie ze mnie... jaki wyjazd... jakie narty???? mówić...nie ma tajemnic..... Dagga podziwiam że jeszcze cos zmieściliście po obiedzie...ale wiadomo lody...to lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ale sobie kpicie ze mnie... jaki wyjazd... jakie narty???? mówić...nie ma tajemnic..... Próbowałem ci powiedzieć ale nie dałaś mi takiej możliwości Mam fotki od Piotrka ale to nie to samo jak być znowu z Wami w takim miejscu jak Koniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.01.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Się meldujemy i DZIĘKUJEMY dojechaliśmy i padliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Się meldujemy i DZIĘKUJEMY dojechaliśmy i padliśmy Odpoczywajcie bo przed Wami ciężka praca Gosia ciesze się że byliście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Uff! Znaczy - wszyscy cali i zdrowi! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jeden już takie ma, tyle, że z szalikiem na facjacie " Bo to my - chłopcy z Górnika - zna nas cała liga!!!!!!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 25.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Czy wszyscy cali, to sie okaze.. My wracamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Uff! Znaczy - wszyscy cali i zdrowi! Adam M. Jeszcze nie ma wieści od yaca i Jego Lepszej Połowy ale oni zostali do wtorku, więc mają jeszcze wolne od meldowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ale wiadomo lody...to lody .....każdy lubi chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Czy wszyscy cali, to sie okaze.. My wracamy jutro O właśnie o "wilkach" mowa Co tam sami porabiacie? Mam nadzieję, że trochę tęsknicie za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...ale wiadomo lody...to lody .....każdy lubi chyba? no właśnie , kordzina .... lodów nie da się nie lubić a te były w pucharkach , z czekoladą, bitą śmietaną, likierem, polewą czekoladową .... powiedziałam se "za jasną cholerę nie odpuszczę jak już tu jestem .... dobra świnia wszystko zje " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts