Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Qrka, było trzeba na miejscu zrobić pokaz :roll:

no przecież był - jeden delikwent płci męskiej robił ... foty gdzieś som .... ale nie do publikacji :wink: :lol:

Nie wnosił zastrzeżeń, to się wstawi :D :wink:

Z tego co pamiętam, to nawet zgoda była :o :lol:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w płaszczu i z szalikiem szczelnie owiniętym :D

noooooo .... dokładnie :D

Byliście tylko lub aż nickami...teraz mi trochę trudno bo macie imona, twarze..które bardzo polubiłam...i co...i..jakoś nie umiem tuu mnie śie znaleźć..

... wspieramy Cię ... :D

....i ja się dołączę...

dołączasz sie do wspierania czy do tego ze twarze poznałeś i teraz sie dziko czujesz?

bo jak do twarzy ... to znaczy , że połknąłeś bakcyla i teraz juz nic nie bedzie łatwe i proste ... :wink: :lol: :lol: :lol:

..i wiem, że wiele moich planów w kalendarzu się zmieni.... :)

..i wiem, że wiele moich planów w kalendarzu się zmieni.... :)

to barrrrdzo dobrze ... ja odkąd tu jestem i od pierwszego zlotu sobie grafik pod spotkania forumowe oficjalne i nieoficjalne układam :wink: :D .... choćby sie paliło, waliło ... nie ma opcji - jestem .... dla tych ludzi warto zawsze i wszędzie znaleźć czas - wszyscy , każdy ludź z osobna jest wspaniały :D

Gość coolibeer
Coolibeer!

Może wtedy hmm... siku poszłam?? :oops: :wink: Poza tym - jak jadłam naleśniki, to Labasa z nami nie było!! Komuś pamięć szwankuje hehehehe!

Tomkwas!

Ja bardzo przepraszam za nietakt, ale na poniedziałkowe poranki nie będę zmianiać strusia. Możesz sobie wtedy zablokować moje posty :lol: :p

Naleśniki jadłaś w Piątek a Labas w Sobotę i jak Labas jadł to wtedy gadaliśmy a ty byłaś zajęta myśleniem co zjesz na drugie danie ;)

Naleśniki jadłaś w Piątek a Labas w Sobotę i jak Labas jadł to wtedy gadaliśmy a ty byłaś zajęta myśleniem co zjesz na drugie danie ;)

No ordynarnie w kulki lecisz Waść!

W sobotę się nie zastanawiałam co zjem na drugie, bo miał być o 16-stej obiad u Bluszczufff.

I nie rób tu ze mnie żarłoka!! :evil: :wink:

Gość coolibeer
ale sobie kpicie ze mnie... :-?

jaki wyjazd...

jakie narty????

mówić...nie ma tajemnic.....

Próbowałem ci powiedzieć ale nie dałaś mi takiej możliwości :)

Mam fotki od Piotrka ale to nie to samo jak być znowu z Wami w takim miejscu jak Koniaków :(

...ale wiadomo lody...to lody :wink:

.....każdy lubi :wink:

chyba?

no właśnie , kordzina .... lodów nie da się nie lubić :wink: :D

a te były w pucharkach , z czekoladą, bitą śmietaną, likierem, polewą czekoladową .... powiedziałam se "za jasną cholerę nie odpuszczę jak już tu jestem .... dobra świnia wszystko zje " :lol: :lol: :lol: