bobiczek 25.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nie ! Znowu przy -20 C sterownik odmówił posłuszeństwa Walczyłem do 1:00 w nocy i się udało tymczasowo załatwić ogrzewanie. Farciarz. Ja dzisiaj cały dzień od rana walczyłem żeby w ogóle zapalić. Dupa zbita. Wepchnąłem na noc do garażu, napaliłem w "żelaźnioku" i zobaczymy co do mnie zagada rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nie ! Znowu przy -20 C sterownik odmówił posłuszeństwa Walczyłem do 1:00 w nocy i się udało tymczasowo załatwić ogrzewanie. Farciarz. Ja dzisiaj cały dzień od rana walczyłem żeby w ogóle zapalić. Dupa zbita. Wepchnąłem na noc do garażu, napaliłem w "żelaźnioku" i zobaczymy co do mnie zagada rano. A mój stary, osiemnastoletni Wernerek mimo -20 odpalił bez problemu Chciałam go nawet z wdzięczności w felgi ucałować, ale się bałam, że mi japa przymarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A mój stary, osiemnastoletni Wernerek mimo -20 odpalił bez problemu Chciałam go nawet z wdzięczności w felgi ucałować, ale się bałam, że mi japa przymarznie Cieszka - no jaaaaa - niemiecki............. Ja odpalałem "koreańca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A mój stary, osiemnastoletni Wernerek mimo -20 odpalił bez problemu Chciałam go nawet z wdzięczności w felgi ucałować, ale się bałam, że mi japa przymarznie Cieszka - no jaaaaa - niemiecki............. Ja odpalałem "koreańca" I tak najlepsze auta są z wypożyczalni Odpalają ale nie mają ogrzewania i świeci się moc kontrolek Check engine i inne tam takie oil itp ale się jakoś dojechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 PS.Widziałem Twoje spojrzenie jak odjeżdżaliśmy, ten smutek kurdele bele - a już se marzyłem że to tylko ja zauważyłem w oku tylko dla mnie ten smutek, ech................kurdele bele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 PS.Widziałem Twoje spojrzenie jak odjeżdżaliśmy, ten smutek kurdele bele - a już se marzyłem że to tylko ja zauważyłem w oku tylko dla mnie ten smutek, ech................kurdele bele bo mnie tak ogólnie smutno było że to już koniec ... a jak ktoś odjeżdżał, to normalnie masakra .... jak to było? - oczy zwierciadłem duszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie też ten smutek zaatakował Wydaje mi się, że jak już będzie wyznaczony termin następnej imprezy, to on się przemieni w radość oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie też ten smutek zaatakował Wydaje mi się, że jak już będzie wyznaczony termin następnej imprezy, to on się przemieni w radość oczekiwania wstępnie on jest już ustalony Pożegnanie Zimy ale o tym dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie też ten smutek zaatakował Wydaje mi się, że jak już będzie wyznaczony termin następnej imprezy, to on się przemieni w radość oczekiwania wstępnie on jest już ustalony Pożegnanie Zimy ale o tym dopiero jutro Qrka, jakie jutro Co Wy chcecie, żeby innych poskręcało z ciekawości, niecierpliwości, niepewności, braku wiedzy na ten temat, tęsknoty (*niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Utopimy Marzannę!!! Hurra!!! To ja chcę! Gdzie? (oby nie ujście Odry...daleko mam... ) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A potem? Noc Świętojańska? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Utopimy Marzannę!!! Hurra!!! To ja chcę! Gdzie? (oby nie ujście Odry...daleko mam... ) Adam M. Robić za Marzannę Nie zgadzam się Zrobi się casting, albo łapankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie też ten smutek zaatakował Wydaje mi się, że jak już będzie wyznaczony termin następnej imprezy, to on się przemieni w radość oczekiwania wstępnie on jest już ustalony Pożegnanie Zimy ale o tym dopiero jutro Qrka, jakie jutro Co Wy chcecie, żeby innych poskręcało z ciekawości, niecierpliwości, niepewności, braku wiedzy na ten temat, tęsknoty (*niepotrzebne skreślić) yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie też ten smutek zaatakował Wydaje mi się, że jak już będzie wyznaczony termin następnej imprezy, to on się przemieni w radość oczekiwania wstępnie on jest już ustalony Pożegnanie Zimy ale o tym dopiero jutro Qrka, jakie jutro Co Wy chcecie, żeby innych poskręcało z ciekawości, niecierpliwości, niepewności, braku wiedzy na ten temat, tęsknoty (*niepotrzebne skreślić) yhy Nie przypuszczałam, że Ty sadysta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A mój stary, osiemnastoletni Wernerek mimo -20 odpalił bez problemu Chciałam go nawet z wdzięczności w felgi ucałować, ale się bałam, że mi japa przymarznie Cieszka - no jaaaaa - niemiecki............. Ja odpalałem "koreańca" A ja z drżeniem serca szłam dzisiaj rano do garażu... Mój 17-stoletni francuz nie był odpalany od czwartku - odkąd wróciłam z pracy. Ale stanął na wysokości zadania!! Odpalił bez problemu, nawet nie jęknął . PS. Od razu mówię, że nie zgadzam się robić za Marzannę!! Ja wtedy mam świętować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 PS. Od razu mówię, że nie zgadzam się robić za Marzannę!! Ja wtedy mam świętować! no i dupa .... trza bedzie losować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A mój stary, osiemnastoletni Wernerek mimo -20 odpalił bez problemu Chciałam go nawet z wdzięczności w felgi ucałować, ale się bałam, że mi japa przymarznie Cieszka - no jaaaaa - niemiecki............. Ja odpalałem "koreańca" A ja z drżeniem serca szłam dzisiaj rano do garażu... Mój 17-stoletni francuz nie był odpalany od czwartku - odkąd wróciłam z pracy. Ale stanął na wysokości zadania!! Odpalił bez problemu, nawet nie jęknął . PS. Od razu mówię, że nie zgadzam się robić za Marzannę!! Ja wtedy mam świętować! Mój Wernerek stał pod chmurką Casting, albo łapankę na Marzannę zrobi się spoza Forumowego Grona To chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 PS. Od razu mówię, że nie zgadzam się robić za Marzannę!! Ja wtedy mam świętować! no i dupa .... trza bedzie losować Daga, miałabyś sumienie kogoś z nas Może jakiego polityka się złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mój Wernerek stał pod chmurką Casting, albo łapankę na Marzannę zrobi się spoza Forumowego Grona To chyba oczywiste Cieszka! Ja mam garaż wolnostojący i oczywiście nieogrzewany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts