Baru 25.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Kuuurdeeee!! I mam szczerą nadzieję, że to nie ja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Kuuurdeeee!! I mam szczerą nadzieję, że to nie ja!! Też prawdę mówisz. Ciebie to bym nie wrzucił za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no dobra bardzo Was lubię i się poświecę raz byłem koniem (w sensie do zaprzęgu) to i mogę robić za Marzannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga O mnie myślałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no dobra bardzo Was lubię i się poświecę raz byłem koniem (w sensie do zaprzęgu) to i mogę robić za Marzannę Uffffff. Mnie to pasuje. Kasia nic nie mówi, ale widać wyraźnie, że też się cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Daga zgadłaś i wygrywasz żelazko Tinek jak marzanna się nie utopi to weźmiemy cię na ochotnika ale jesteś za fajny żeby cię rzucać do rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja już mam typa na marzanne i daga też pewnie będzie wiedziała o kogo chodzi ale od razu mówię że to nie daga Daga zgadłaś i wygrywasz żelazko już Ci napisałam na priv ..... nie chcę żelazka ... chcę toster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek jak marzanna się nie utopi to weźmiemy cię na ochotnika ale jesteś za fajny żeby cię rzucać do rzeki eee tam żeby, "ino" zamarznięta nie była bo se mogę ryja o lód roztrzaskać , w związku z tym późną wiosną proponuję jak lody puszczą (kurde znów coś o tych lodach zaczynam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek jak marzanna się nie utopi to weźmiemy cię na ochotnika ale jesteś za fajny żeby cię rzucać do rzeki eee tam żeby, "ino" zamarznięta nie była bo se mogę ryja o lód roztrzaskać , w związku z tym późną wiosną proponuję jak lody puszczą (kurde znów coś o tych lodach zaczynam) Jak Ci podpalimy czuprynę, to nie będziesz się lodem przejmował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek ... dobre lody nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek jak marzanna się nie utopi to weźmiemy cię na ochotnika ale jesteś za fajny żeby cię rzucać do rzeki eee tam żeby, "ino" zamarznięta nie była bo se mogę ryja o lód roztrzaskać , w związku z tym późną wiosną proponuję jak lody puszczą (kurde znów coś o tych lodach zaczynam) No właśnie, właśnie, coś te lody za Tobą chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek ... dobre lody nie są złe widzę Daga, że masz to samo ....w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek ... dobre lody nie są złe Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tinek ... dobre lody nie są złe widzę Daga, że masz to samo ....w głowie ło jesssso .... to Ty też masz sznureczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ło jesssso .... to Ty też masz sznureczek ? GROZISZ MI??? (Q...wa nie wiem jak to zinterpretować?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ło jesssso .... to Ty też masz sznureczek ? GROZISZ MI??? (Q...wa nie wiem jak to zinterpretować?) a coś Ty ..... jakże bym śmiała .... lece do wyrka , dobranoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ło jesssso .... to Ty też masz sznureczek ? GROZISZ MI??? (Q...wa nie wiem jak to zinterpretować?) a coś Ty ..... jakże bym śmiała .... lece do wyrka , dobranoc ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 lece do wyrka , dobranoc ... Ty nie leć tylko opowiedz o so chodzi z tym sznureczkiem, bo późno, trzeźwy, to nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No ten sznureczek, co się na nim uszy trzymają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts