Gość coolibeer 15.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy spoko , spoko.... na dzieńdoberkowie zapodam temat .... jesli ludziska będą chcieli pofatygować się na Śląsk .... to z przyjemnościa nasiadówę urządze ... bo stęskniłam się jak cholera i do stycznia nie wytrzymam... Kurcze, Istebna, Śląsk...czy Wy wszyscy musicie tak daleko mieszkać??? ooooo z daleka się odezwał... Wstydził byś się żeby z Łodzi tak marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 daleko? byście sie wstydzili .... to ja zawsze mam wszędzie najdalej ... teraz choć raz - do Istebnej niespełna 50 kilosków , a zazwyczaj do Wawy muszę naginać prawie 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy spoko , spoko.... na dzieńdoberkowie zapodam temat .... jesli ludziska będą chcieli pofatygować się na Śląsk .... to z przyjemnościa nasiadówę urządze ... bo stęskniłam się jak cholera i do stycznia nie wytrzymam... Kurcze, Istebna, Śląsk...czy Wy wszyscy musicie tak daleko mieszkać??? ooooo z daleka się odezwał... Wstydził byś się żeby z Łodzi tak marudzić Cooliber a Ty skąd ? Z medalikowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 coolibeer zwiał, więc ja potwierdze ...tak - coolibeer jest z medalikowa ja też rodowita medalikara ...ino mnie potem na śląsk z rodzicami wywiało, a teraz od niedawna cesarok ....mieszanka wybuchowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie...Zresztą jestem tam co 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie... Zresztą jestem tam co 2 tyg. lepiej się nie przyznawaj ... ja na ten przykład dostałam dzis opiernicz od coolibra , ze jeżdżę do Częstochowy i ani razu do niego nie zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie... Zresztą jestem tam co 2 tyg. lepiej się nie przyznawaj ... ja na ten przykład dostałam dzis opiernicz od coolibra , ze jeżdżę do Częstochowy i ani razu do niego nie zajrzałam Już trudno, przyznałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie... Zresztą jestem tam co 2 tyg. lepiej się nie przyznawaj ... ja na ten przykład dostałam dzis opiernicz od coolibra , ze jeżdżę do Częstochowy i ani razu do niego nie zajrzałam Już trudno, przyznałem się Jesteś usprawiedliwiony Jutro niestety wybywam do Opola na 3 dni bo w Niedziele mam obronę pracy i muszę się troszkę pouczyć i się obronić Ale jak by co next dajcie znać że przewijacie się gdzieś przez tą wiochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie... Zresztą jestem tam co 2 tyg. lepiej się nie przyznawaj ... ja na ten przykład dostałam dzis opiernicz od coolibra , ze jeżdżę do Częstochowy i ani razu do niego nie zajrzałam Już trudno, przyznałem się Jesteś usprawiedliwiony Jutro niestety wybywam do Opola na 3 dni bo w Niedziele mam obronę pracy i muszę się troszkę pouczyć i się obronić Ale jak by co next dajcie znać że przewijacie się gdzieś przez tą wiochę Się będę odmeldowywał jak będę jechał. Co drugi piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm bede jutro w medalikowie... Zresztą jestem tam co 2 tyg. lepiej się nie przyznawaj ... ja na ten przykład dostałam dzis opiernicz od coolibra , ze jeżdżę do Częstochowy i ani razu do niego nie zajrzałam Już trudno, przyznałem się Jesteś usprawiedliwiony Jutro niestety wybywam do Opola na 3 dni bo w Niedziele mam obronę pracy i muszę się troszkę pouczyć i się obronić Ale jak by co next dajcie znać że przewijacie się gdzieś przez tą wiochę Się będę odmeldowywał jak będę jechał. Co drugi piątek http://i2.aeri.pl/f/4/4607/t/4246_800x600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja się nie będę odmeldowywać , ino zaskoczę i zajrzę znienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 15.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy spoko , spoko.... na dzieńdoberkowie zapodam temat .... jesli ludziska będą chcieli pofatygować się na Śląsk .... to z przyjemnościa nasiadówę urządze ... bo stęskniłam się jak cholera i do stycznia nie wytrzymam... Kurcze, Istebna, Śląsk...czy Wy wszyscy musicie tak daleko mieszkać??? ooooo z daleka się odezwał... Wstydził byś się żeby z Łodzi tak marudzić Bo my Lodziaki to marudne jestesmy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja się nie będę odmeldowywać , ino zaskoczę i zajrzę znienacka Ya nie mogę bo hmmm ........jakby tu powiedzieć........nie wiem gdzie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja się nie będę odmeldowywać , ino zaskoczę i zajrzę znienacka Ya nie mogę bo hmmm ........jakby tu powiedzieć........nie wiem gdzie zaglądać zapytasz coolibraa to Ci powie a może się zmówimy i zajrzymy w któryś piątek razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja się nie będę odmeldowywać , ino zaskoczę i zajrzę znienacka Ya nie mogę bo hmmm ........jakby tu powiedzieć........nie wiem gdzie zaglądać zapytasz coolibraa to Ci powie a może się zmówimy i zajrzymy w któryś piątek razem ... Baaardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 100 dnii do kuligu .... A ostateczna data jest? bo wypadłem z temtu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 100 dnii do kuligu .... A ostateczna data jest? bo wypadłem z temtu....... w 1 poście jest i taka zostaje. Nie ma zmian dat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 100 dnii do kuligu .... A ostateczna data jest? bo wypadłem z temtu....... w 1 poście jest i taka zostaje. Nie ma zmian dat Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts