cieszynianka 26.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Powiedziala,ze jutro rejestruje sie na bank - pozdrowie ja jutro, dzieki, teraz odsypia podroz Tylko niech się ujawni, że to ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Namowie ja na koncowke 181 - jak u mnie, ale na pewno sie do Was odezwie. To tez dobra gadula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Namowie ja na koncowke 181 - jak u mnie, ale na pewno sie do Was odezwie. To tez dobra gadula O, to już jest podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sorry Cieszka ale chyba pedze spac Jutro postaram sie zajrzec, bo jeszcze jutro postanowilem miec wolne. Wszystkim zycze gotowosci i dobrego dnia w pracy Jeszcze raz dziekuje za zaproszenie i gratuluje wzorowego wywiazania sie z tak trudnego zadania. Pozdrow Wieksza Polowe Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sorry Cieszka ale chyba pedze spac Jutro postaram sie zajrzec, bo jeszcze jutro postanowilem miec wolne. Wszystkim zycze gotowosci i dobrego dnia w pracy Jeszcze raz dziekuje za zaproszenie i gratuluje wzorowego wywiazania sie z tak trudnego zadania. Pozdrow Wieksza Polowe Dobranoc Dziękuję, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.01.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzień dobry! Wstajeeemyyy!! Ja już w pracy jestem. Nie wiem ile stopni u nas było, ale chyba trochę było, bo to zegarko-termomert w samochodzie zwariował. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja jeszcze w domu ... ide sie zara robić na człeka .... i do pracy na 9 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzień dobry! Wstajeeemyyy!! Ja już w pracy jestem. Tiaaaa ..... 5:30 pobudka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 W Czwie sypie śnieg jak nie wiem co i -15 a ja dziś do Łodzi Dzień dobry kawę podano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.01.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzień dobry! Wstajeeemyyy!! Ja już w pracy jestem. Tiaaaa ..... 5:30 pobudka .... Ojjj nie płacz - ja widać nie jesteś sam w swoim cierpieniu - lepiej Ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Łetam .... tak samo.... i tak od 14 lat już ..... I nie idzie sie przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Przyjme na klatę w każdej ilości chęci do pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 27.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tak sprawy się mają odliczamy już dni do spotkania narciarsko-integracyjnego w Szczawnicy. 20-21 Luty. Kto ma ochotę to zapraszamy. Kto ma ochotę to po info itp itd na priva. Jest to nie oficjalne spotkanie tylko kto chce Tak jak daga napisała Podklejam link o Szczawnicy, są tam trasy łagodne, średnie i prawie trudne http://www.pkl.pl/zima/zimowa-oferta/palenica/kolej-krzeselkowapalenica.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tak sprawy się mają odliczamy już dni do spotkania narciarsko-integracyjnego w Szczawnicy. 20-21 Luty. Kto ma ochotę to zapraszamy. Kto ma ochotę to po info itp itd na priva. Jest to nie oficjalne spotkanie tylko kto chce Tak jak daga napisała Podklejam link o Szczawnicy, są tam trasy łagodne, średnie i prawie trudne http://www.pkl.pl/zima/zimowa-oferta/palenica/kolej-krzeselkowapalenica.html A ja podklejam linka do I wariantu noclegów. Jak wrócę z Łodzi opiszę co i jak. http://www.ohpszczawnica.pl/osrodek_galeria.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Michaś ... sprawdź czy pokoje jednoosobówki som .... bo z tego co widze same pary albo chopy jadą to sie przeca nie bede do pokoju nikomu ryć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kurczę ... .... tak słucham radia i mnie naszła refleksja .... Mieliśmy sporo szczęścia do pogody z tym kuligiem .... Drogi suche, mróz umiarkowany, brak wiatru, w dzień słoneczko. A na ten weekend Sodoma i Gomora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Michaś ... sprawdź czy pokoje jednoosobówki som .... bo z tego co widze same pary albo chopy jadą to sie przeca nie bede do pokoju nikomu ryć ... wszystko opisze ładnie i na spokojnie jak wrócę z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Właśnie pod dyktando niezawodnej Daggulki próbuję zrobić taki link ze zdjęciami Sama nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A na ten weekend Sodoma i Gomora ... Sodomia i Gomoria raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A na ten weekend Sodoma i Gomora ... Sodomia i Gomoria raczej... Apokalypsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts