daggulka 27.01.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A na ten weekend Sodoma i Gomora ... Sodomia i Gomoria raczej... kurrrrr ... dziś mi na ament ogrzewanie siadło w Milusiu ... do tej pory letnie leciało ... od dziś już zimne jak lodówa ...a tu mrozy ..... szzzzzzlag by to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hmmmmmmmmm, niektórzy to się zachwycali zimowymi urokami Nawet wymyślili, żeby kulig w styczniu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a kocham zimę ale nie kocham mrozu kt. dezorganizuje mi życie.dzieci do przedszkola nie chodzą bo jak mam wstawać o 6 i ich ubierać na PI i SIGMĘ to mi się odechciewa więc siedzimy w domu a jak siedzę w domu to głowa mi puchnie... może powinnam to napisać na pirniczeniu o głupotach...niby głupota...ale wkurzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A na domiar złego nie wiadomo kiedy się to skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a Woda mi zamarzła, dom ogrzewany i zamieszkały !!! Jakieś fatum nad kuligowiczami wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 świetnie....no wraz z Piczmanem zaraz będziemy mieć masakrę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Pewnie że masakrę,.......... bo sodomii to wam nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a kocham zimę ale nie kocham mrozu .................. uważam, że lepszym pomysłem jest instalowanie pralki wewnątrz budynku, chciałaś na dworze (małopolska "na polu") mróz jest, to i zamarzła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a kocham zimę ale nie kocham mrozu kt. dezorganizuje mi życie.dzieci do przedszkola nie chodzą bo jak mam wstawać o 6 i ich ubierać na PI i SIGMĘ to mi się odechciewa więc siedzimy w domu a jak siedzę w domu to głowa mi puchnie... może powinnam to napisać na pirniczeniu o głupotach...niby głupota...ale wkurzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kordzina w sumie u mnie pralka działa i co piątek mam u siebie małe przedszkole, dwójki dzieci więcej nie zauważę...z reguły dobrze się bawią, czasem tylko ławę pomalują na czerwono albo wyleją soczek i skaczą po tym rozlanym w rajtuzkach...ale to tylko wtedy jak się na FM zaczytam, a skoro i tak będziemy robić pranie to od razu można by te rajtuzki zapakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 27.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kurczę ... .... tak słucham radia i mnie naszła refleksja .... Mieliśmy sporo szczęścia do pogody z tym kuligiem .... Drogi suche, mróz umiarkowany, brak wiatru, w dzień słoneczko. A na ten weekend Sodoma i Gomora ... czyli znaczy się, że termin, z dwumiesięcznym wyprzedzeniem, wybraliśmy z Bożenką dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a kocham zimę ale nie kocham mrozu kt. dezorganizuje mi życie.dzieci do przedszkola nie chodzą bo jak mam wstawać o 6 i ich ubierać na PI i SIGMĘ to mi się odechciewa więc siedzimy w domu a jak siedzę w domu to głowa mi puchnie... może powinnam to napisać na pirniczeniu o głupotach...niby głupota...ale wkurzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kordzina w sumie u mnie pralka działa i co piątek mam u siebie małe przedszkole, dwójki dzieci więcej nie zauważę...z reguły dobrze się bawią, czasem tylko ławę pomalują na czerwono albo wyleją soczek i skaczą po tym rozlanym w rajtuzkach...ale to tylko wtedy jak się na FM zaczytam, a skoro i tak będziemy robić pranie to od razu można by te rajtuzki zapakować OK czyli nie zarosnę.....shell jesteś wielka...jak już nie będę mogła drzwi od prali otworzyć to się spakuję i przyjadę.....ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Z odpowiednim wyprzedzeniem wysłaliśmy zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a mi zamarzła woda od pralki więc Sodomię i Gomorię to będę miała zaraz u siebie... k...a kocham zimę ale nie kocham mrozu kt. dezorganizuje mi życie.dzieci do przedszkola nie chodzą bo jak mam wstawać o 6 i ich ubierać na PI i SIGMĘ to mi się odechciewa więc siedzimy w domu a jak siedzę w domu to głowa mi puchnie... może powinnam to napisać na pirniczeniu o głupotach...niby głupota...ale wkurzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kordzina w sumie u mnie pralka działa i co piątek mam u siebie małe przedszkole, dwójki dzieci więcej nie zauważę...z reguły dobrze się bawią, czasem tylko ławę pomalują na czerwono albo wyleją soczek i skaczą po tym rozlanym w rajtuzkach...ale to tylko wtedy jak się na FM zaczytam, a skoro i tak będziemy robić pranie to od razu można by te rajtuzki zapakować OK czyli nie zarosnę.....shell jesteś wielka...jak już nie będę mogła drzwi od prali otworzyć to się spakuję i przyjadę.....ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech nam żyją zepsute pralki sto lat ... Ania Cię zawiezie, z Jej nawigacją przeżyjesz niejeden dreszczyk emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech nam żyją zepsute pralki sto lat ... Ania Cię zawiezie, z Jej nawigacją przeżyjesz niejeden dreszczyk emocji dreszczyk .... raczej szukam teraz spokojnej przystani i ciepełka a nie dresczyków..Wy to gorące kobiety jesteście.... chyba że droga powrotna była tak ekcytująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech nam żyją zepsute pralki sto lat ... Ania Cię zawiezie, z Jej nawigacją przeżyjesz niejeden dreszczyk emocji Ale się czepiłaś tej nawigacji A zawieżć kordzinę mogę, nie ma sprawy - szkoda tylko że jako kierowca na winko się nie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ustawisz mega program, my sobie pogadamy, winko wypijemy...a apotem...a potem znajdziemy kogoś kto mnie z ze wszystkim do domu odwiezie...no czyli impreza jak się patrzy SUPER-każdy powód jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech nam żyją zepsute pralki sto lat ... Ania Cię zawiezie, z Jej nawigacją przeżyjesz niejeden dreszczyk emocji dreszczyk .... raczej szukam teraz spokojnej przystani i ciepełka a nie dresczyków..Wy to gorące kobiety jesteście.... chyba że droga powrotna była tak ekcytująca Droga powrotna była bardzo ekscytująca - dopiero czwarty zakaz ruchu (na tej samej drodze) zmusił nas do zawrócenia i poszukania innej drogi Ale nie tylko nasz GPS taką drogę pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kordzina, ja też Cie mogę przygarnąc... Nie wiem czy Mysz Konkubina nie będzie burczała ale jakos dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy Jak tylko Kordzina da sygnał, że nie ma ciuchów na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts