Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Wolałbym żeby mi coś zamarzło w domu niż na przykład ekipa robiąca łazienkę przewierciła mi się przez rurkę od podłogóki. Po drugie nie chciałbym żeby mi też wzrastała temperatura w instalacji C.O. z 1,5bara do 1,7 oraz aby w piecu się dobrze paliło a nie tak h... jak dziś :( czy to naprawdę czarny dzień mam ?

Wolałbym żeby mi coś zamarzło w domu niż na przykład ekipa robiąca łazienkę przewierciła mi się przez rurkę od podłogóki. Po drugie nie chciałbym żeby mi też wzrastała temperatura w instalacji C.O. z 1,5bara do 1,7 oraz aby w piecu się dobrze paliło a nie tak h... jak dziś :( czy to naprawdę czarny dzień mam ?

psytulam ...... http://www.wladcapierscieni.com/forum/images/smiles/przytula.gif

Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia.

Edit: W zwiazku ze zwiekszonymi zyskami bytowymi, Mysz powiedziała że burczeć nie bedzie. A ponieważ nam nic nie zamraza to jest szczęśliwa.

Droga powrotna była bardzo ekscytująca - dopiero czwarty zakaz ruchu (na tej samej drodze) zmusił nas do zawrócenia i poszukania innej drogi :roll: :roll: :roll:

Ale nie tylko nasz GPS taką drogę pokazywał :wink:

Twardo trzymaliśmy się tej drogi, bo była świetnie wyjeżdżona :o ...ciekawe dlaczego? :lol: :lol: :wink:

Ania przyczepiłam się tej nawigacji, bo do teraz z sympatią wspominam tych chłopaków, którzy nie uwierzyli, że droga nie jest przejezdna... :wink: :lol:

To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy :roll:

Jak tylko Kordzina da sygnał, że nie ma ciuchów na zmianę :wink:

Dobra, to się już pakuję :D

Drzwi są otwarte, czasami nawet w nocy :roll: więc możesz wchodzić bez pukania...może nawet nie każę Ci butów zdejmować :) :wink:

Bez pukania trochę niegrzecznie, nie mówiąc, że niebezpiecznie :lol:

Papućki wezmę ze sobą :wink:

Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia.

Edit: W zwiazku ze zwiekszonymi zyskami bytowymi, Mysz powiedziała że burczeć nie bedzie. A ponieważ nam nic nie zamraza to jest szczęśliwa.

no tak Mysz- jako najwielebniejsza konkubina będzie miała odśnieżania dużo...a my w tym czasie sobie popierzemy...

bużka dla Myszy i dla małego przystojniaka kt. wytrzymał opary...

no tak Mysz- jako najwielebniejsza konkubina będzie miała odśnieżania dużo...a my w tym czasie sobie popierzemy...

bużka dla Myszy i dla małego przystojniaka kt. wytrzymał opary...

... śpiewy i hałasy, tudzież inne breweryje :wink:

Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces

Przynależności

http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy

nie kombinować tylko zapisać się.

Nagrody gwarantowane :D

Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces

Przynależności

http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy

Preziu, toż my dawno pozgłaszani :roll:

Przynależności

Już się tam zapisałem :D

poprosze o podpowiedź :wink:

na których stronach są linki do zdjęc z kuligu??? :lol: :lol:

Kala tutaj http://forum.muratordom.pl/kulig-koniakow-2010-relacja-online,t178779-60.htm od strony 2

żeby niczego nie przegapic, ..dopytuje się.....czy zdjęcia umieścili dotyczczas:

coliberek, daga, nelii, tomkwas, cieszynianka.....

kogoś przegapiłam?????