cieszynianka 27.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy Jak tylko Kordzina da sygnał, że nie ma ciuchów na zmianę Dobra, to się już pakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wolałbym żeby mi coś zamarzło w domu niż na przykład ekipa robiąca łazienkę przewierciła mi się przez rurkę od podłogóki. Po drugie nie chciałbym żeby mi też wzrastała temperatura w instalacji C.O. z 1,5bara do 1,7 oraz aby w piecu się dobrze paliło a nie tak h... jak dziś czy to naprawdę czarny dzień mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kordzina, ja też Cie mogę przygarnąc... Nie wiem czy Mysz Konkubina nie będzie burczała ale jakos dam radę. Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wolałbym żeby mi coś zamarzło w domu niż na przykład ekipa robiąca łazienkę przewierciła mi się przez rurkę od podłogóki. Po drugie nie chciałbym żeby mi też wzrastała temperatura w instalacji C.O. z 1,5bara do 1,7 oraz aby w piecu się dobrze paliło a nie tak h... jak dziś czy to naprawdę czarny dzień mam ? psytulam ...... http://www.wladcapierscieni.com/forum/images/smiles/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia. Edit: W zwiazku ze zwiekszonymi zyskami bytowymi, Mysz powiedziała że burczeć nie bedzie. A ponieważ nam nic nie zamraza to jest szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Droga powrotna była bardzo ekscytująca - dopiero czwarty zakaz ruchu (na tej samej drodze) zmusił nas do zawrócenia i poszukania innej drogi Ale nie tylko nasz GPS taką drogę pokazywał Twardo trzymaliśmy się tej drogi, bo była świetnie wyjeżdżona ...ciekawe dlaczego? Ania przyczepiłam się tej nawigacji, bo do teraz z sympatią wspominam tych chłopaków, którzy nie uwierzyli, że droga nie jest przejezdna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy Jak tylko Kordzina da sygnał, że nie ma ciuchów na zmianę Dobra, to się już pakuję Drzwi są otwarte, czasami nawet w nocy więc możesz wchodzić bez pukania...może nawet nie każę Ci butów zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To kiedy będzie to zbiorowe pranie, może się załapiemy Jak tylko Kordzina da sygnał, że nie ma ciuchów na zmianę Dobra, to się już pakuję Drzwi są otwarte, czasami nawet w nocy więc możesz wchodzić bez pukania...może nawet nie każę Ci butów zdejmować Bez pukania trochę niegrzecznie, nie mówiąc, że niebezpiecznie Papućki wezmę ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia. Edit: W zwiazku ze zwiekszonymi zyskami bytowymi, Mysz powiedziała że burczeć nie bedzie. A ponieważ nam nic nie zamraza to jest szczęśliwa. no tak Mysz- jako najwielebniejsza konkubina będzie miała odśnieżania dużo...a my w tym czasie sobie popierzemy... bużka dla Myszy i dla małego przystojniaka kt. wytrzymał opary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Intensyfikacja opadów śniegu w najbliższych dniach, da zajęcie Myszy i odbierze ochotę do burczenia. Edit: W zwiazku ze zwiekszonymi zyskami bytowymi, Mysz powiedziała że burczeć nie bedzie. A ponieważ nam nic nie zamraza to jest szczęśliwa. no tak Mysz- jako najwielebniejsza konkubina będzie miała odśnieżania dużo...a my w tym czasie sobie popierzemy... bużka dla Myszy i dla małego przystojniaka kt. wytrzymał opary... ... śpiewy i hałasy, tudzież inne breweryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Preziu, toż my dawno pozgłaszani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 27.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Już się tam zapisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wiem, wiem, Petrus, Cieszka, ok, ale wicie, rozumieci. Członków mało trza nam duuuuuuuuuużo kurde, sfajdałem sprawę......jakem prezes przez małe p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.01.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Właśnie wrócilismy do domku!!!!!!!!! .......bardzo wszystkim dziękuje za superowy kulig!! było naprawde cudownie, ale to dzięki WAM tak było !!!! wszyscy jesteście zajebiści !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witanko Po zdjęciach widzę, że superowa impreza mnie ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.01.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 poprosze o podpowiedź na których stronach są linki do zdjęc z kuligu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 poprosze o podpowiedź na których stronach są linki do zdjęc z kuligu??? Kala tutaj http://forum.muratordom.pl/kulig-koniakow-2010-relacja-online,t178779-60.htm od strony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ciężko za Wami nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 poprosze o podpowiedź na których stronach są linki do zdjęc z kuligu??? Kala tutaj http://forum.muratordom.pl/kulig-koniakow-2010-relacja-online,t178779-60.htm od strony 2 żeby niczego nie przegapic, ..dopytuje się.....czy zdjęcia umieścili dotyczczas: coliberek, daga, nelii, tomkwas, cieszynianka..... kogoś przegapiłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts