tomkwas 28.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 coolibeer 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ech... wrociłem z wojny na wsi. Na razie wygrałem. Woda nie zamarzła, tylko mnie małe co nieco... ale z wiosną pewnie przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 coolibeer 2 razy nie moge znależć 2 raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 28.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ech... wrociłem z wojny na wsi. Na razie wygrałem. Woda nie zamarzła, tylko mnie małe co nieco... ale z wiosną pewnie przejdzie.... Trza więcej kwasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 coolibeer 2 razy nie moge znależć 2 raza http://coolibeer.pl/koniakow/kulig2010/index.html http://coolibeer.pl/koniakow/kulig/resztafotek/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 coolibeer 2 razy nie moge znależć 2 raza http://coolibeer.pl/koniakow/kulig2010/index.html http://coolibeer.pl/koniakow/kulig/resztafotek/index.html dzięki natrzaskaliście tyle stron.....że sie trudno połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... ... zupełnie niechcący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jasne dobrze, że nam skrócili wyjazd bo gdybym wrócila dopiero w niedziele, to niedałabym rady przeczytać całego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 bo my wszyscy tacy wiecznie nienagadani kolejny wypad zrobimy na tydzień ... po trzech dniach zaczniemy sie żreć i bedzie mniej natrzaskane stronek po powrocie żartowałam ... mogłabym siedzieć z tymi ludźmi i miesiąc ... ino nie wiem czy by mi wątroba wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja dzis troszke nadrabiam zaległości na FMpoogladałam fotki z kuligu, ściągnełam sobie kilka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Właśnie zalogowałam się na Imageshacka, a tam wszystkie okienka puste Może faktycznie trzeba to zrobić w biały dzień. Ale dlaczego nic w okienkach nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ale dlaczego nic w okienkach nie widać w nocy??? poczekaj do świtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie dostałem smsa od Baru że w tej chwili tydzień temu odbierałem Baru spod Katowickiej Ikei i o 8:15 ruszyliśmy na Koniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja chcę na kuuuliiig!! Ja chcę na naaaartyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! A tu w pracy trza siedzieć, kifę smarkać co chwilę i słuchać współsiedzaczy, że zarazki rozsiewam i jak kicham to mi mówią, że mi nos upierdzieli jak mnie na flaszkę nie stać. Za grosz litości nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jak kicham to mi mówią, że mi nos upierdzieli jak mnie na flaszkę nie stać. Za grosz litości nie mają... Niegłupie te ludzie. Możesz pisać co chcesz, ale zasad rządzących światem nie zmienisz. Jak się kicha, to na kielicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam depresję .... tęsknię za wszystkimi .... czy ktoś może ma ochotę przyjechać do mnie w weekend i poprawić mi humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam depresję .... tęsknię za wszystkimi .... czy ktoś może ma ochotę przyjechać do mnie w weekend i poprawić mi humor? ..........nie kalkuluje się............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jutro będę w Żywcu więc na kawę mogę wstąpić obejrzę przy okazji dmuchawca który będzie u mnie dmuchał Wieczorem dam znać bo nie ukrywam że jutro planuje pośmigać na desce jak uda mi się wszystko załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jutro będę w Żywcu więc na kawę mogę wstąpić obejrzę przy okazji dmuchawca który będzie u mnie dmuchał Wieczorem dam znać bo nie ukrywam że jutro planuje pośmigać na desce jak uda mi się wszystko załatwić. Jutro Cię widze u siebie .... bez dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam depresję .... tęsknię za wszystkimi .... czy ktoś może ma ochotę przyjechać do mnie w weekend i poprawić mi humor? ..........nie kalkuluje się............... Materialista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts