aaggaa 29.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 właśnie dziś sprawdzaliśmy czy jeszcze umiemy się zsuwać z górki na bełchatowskiej górce Noiiii nabraliśmy apetytu na prawdziwe góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja z męzulkiem suuuupeeer .... no to .... LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty : 1. coolibeer 2. labas1 3. daggulka 4. Xavieer (jak się uda) 5. aagaa z mężem kto się wybiera - kopiuje listę dopisując siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 zapraszam a na tą imprezkę do Szczawnicy 20/21 lutego w ogóle to ktoś się wybiera ? Już dalej od morza się nie dało? Ja bez dostępu do słonej wody umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boszsszszz.... co za maruda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boszsszszz.... co za maruda ... Jakbym swoją, prywatną żonę słyszał.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boszsszszz.... co za maruda ... Jakbym swoją, prywatną żonę słyszał.................... Ty mi sie tu swoją prywatną Stukową nie zasłaniaj ... wiesz , że się Jej boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 boszsszszz.... co za maruda ... Jakbym swoją, prywatną żonę słyszał.................... Ty mi sie tu swoją prywatną Stukową nie zasłaniaj ... wiesz , że się Jej boję ... Wolę już być marudą niż taką pankiarą jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja mam bardzo uzasadnione powody , żeby panikować ... poznałam Ją na żywo ... konkretna baba - narażać się nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja mam bardzo uzasadnione powody , żeby panikować ... poznałam Ją na żywo ... konkretna baba - narażać się nie zamierzam Nie omieszkam przekazać................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i ja z męzulkiem suuuupeeer .... no to .... LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty : 1. coolibeer 2. labas1 3. daggulka 4. Xavieer (jak się uda) 5. aagaa z mężem 6. Nelli Sza+Paweł (jak się uda) kto się wybiera - kopiuje listę dopisując siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jak super bardzo się cieszę .... p.s. jutro popatrzę na allegro za koszulkami .... tym razem ja też będę miała swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jak super bardzo się cieszę .... p.s. jutro popatrzę na allegro za koszulkami .... tym razem ja też będę miała swoją I co? Na stoku będziez w niej popierdzielać?! PS. Żartowałam oczywiście, ale to takie pierwsze skojarzenie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 tia ... na stoku to bede uważać coby ino stać i se z tego stania kopyt nie połamać .... pierwszy raz w życiu bede miała narty na nogach a koszulka nelli mnie zauroczyła ... ja se zrobie czarną z moim smokiem z awatara .... zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja muszę moją zmodyfikować, bo wygląda jak worek na kartofle Chciałabym taką nieworkowata i też z awatarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja już mam koszulkę - czarną , dopasowaną , z fajnym dekoltem ... świetna jest ... ino nadrukować a w ogóle to dziś o 14.30 bedzie u mnie coolibeer z siostrą na spaghetti ... gdyby nie uszy to bym sie uśmiechała dookoła głowy ktoś jeszcze ma ochotę podjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ale Wa dobrze Uwielbiam spagetti No i fajnie byłoby z Wami posiedzieć, mam wielką ochotę, ale nie mam możliwości Kolejna sprawa do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 noż małpa zielona z tego coolibraa ... coś mu siorka namieszała i jednak nie przyjadą .... przynajmniej porządki weekendowe mam za soba i teraz z czystym sumieniem mogę się poddać błogiemu lenistwu smucić sie nie bede ... już sie na wieczór z kumpelą ustawiłam na małe conieco p.s. spaghetti wyszło rewelacyjne .... niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dopiero teraz tu przyczłapałam... A to paskudnik...A mi ściemniał, że do Ciebie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dopiero teraz tu przyczłapałam... A to paskudnik... A mi ściemniał, że do Ciebie jedzie. czyli jak w starym dowcipie: - żona myśli że jestem u kochaniki, kochanka myśli że jestem z żoną, a ja myk do biblioteki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dopiero teraz tu przyczłapałam... A to paskudnik... A mi ściemniał, że do Ciebie jedzie. czyli jak w starym dowcipie: - żona myśli że jestem u kochaniki, kochanka myśli że jestem z żoną, a ja myk do biblioteki!!! Reetroooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts