Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Gość coolibeer

Dagulka przepraszam jeszcze raz za to zamieszanie ale next raz nie będę dawał się robić w balona :) wsiądę w samochód lub pkp i prosto do twojej wioski na spagetti :) No i do opoliewa na zaległy obiad :)

A tu koszulki na imprezę Lutową ;)

http://art-dekor.pl/allegro/koszulki/9.jpg

http://art-dekor.pl/allegro/koszulki/5.jpg

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wróciłam .... Michaś nie martw się .... bedzie jeszcze niejedna okazja .... :wink:

A ja odkryłam dzis, że spotkania z koleżankami po kilku miesiącach niebywania to nie jest zły pomysł .... :oops: :lol:

jestem cała i zdrowa, jeszcze trafiam w klawiaturę, ale jak bedzie &^$%%&**&%(*&*&%%#$ to znaczy , że mi pysk padł na klawiaturę i nastąpił koniec ... :oops: :lol:

...

jestem cała i zdrowa, jeszcze trafiam w klawiaturę, ale jak bedzie &^$%%&**&%(*&*&%%#$ to znaczy , że mi pysk padł na klawiaturę i nastąpił koniec ... :oops: :lol:

... a jak nic ni ma od ponad godziny, ... to znaczy, że poleciał w "drugą stronę" (pysk oczywizda) :lol: :wink:

Podnoszę listę .... ktoś jeszcze chętny na wypad nartkowo-rekreacyjny ? :D

LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty :

1. coolibeer

2. labas1

3. daggulka

4. Xavieer

5. aagaa z mężem

6. Nelli Sza+Paweł (jak się uda) :p

fajne te foty :D ...super zaś wrócić - chociaż wspomnieniami :wink: :D

Michał ... albo mi umkło , albo nie dałeś szczegółowych informacji odnośnie wyjazdu na narty .... mieliście sprawdziić z labas'em warunki , zapodać jakieś ceny noclegów .... i takie tam ... da radę zrobić jeszcze przed wyjazdem ? :p :wink: :lol:

no i nie wiem czy trza rezerwować ... jak tak to ja bezczelnie sie prosze o jednoosobówke - ostatecznie dwuosobówkę ... ale ponieważ bab samotnych na liście nie widze , więc i tak sama w niej bede ... :lol:

dawajcie chopaki szczegóły coby się nie okazało, że miejsc wolnych niet i wyląduje w pięcioosobówce z jakimiś chopami :roll: :oops: :lol:

Gość coolibeer

Okej :)

Hotel który pokazywałem

http://www.ckiw-szczawnica.ohp.pl/ohpl/index.jsp?place=Lead08&news_cat_id=337&news_id=3544&scroll_article_id=3544&layout=1&page=text&

Cena noclegu 50 zł pokoje 2 osobowe ( nowy budynek)

w starym pokoje 2,3,4 osobowe po 40 zł od osoby. Dowiem się czy jest taka możliwość abyśmy byli zakwaterowani w starym.

Do dyspozycji duża Świetlica, Bilard, Stół do Pingponga.

Śniadanie w postaci szwedzkiego stołu 17 zł

Zwykłe śniadanie 10 zł

Obiad lub obiado kolacja 15 zł

No i dalej

Pokoje "U BANDYKA" Czarna Woda 50 Szczawnica Jaworki

Ceny zaczynają się od 40 zł w górę. Liczba miejsc 25

I dzwoniłem jeszcze do domku o nazwie Amelia. Fajny góralski domek ceny od 40 do 50 zł w zależności od długości pobytu i okresu w którym się jedzie czy to sezon czy poza :)

Więc widzę że różnicy dużej nie ma. My jedziemy dosłownie na jeden nocleg więc szukanie moim zdaniem jest zbędne.

Nie mogę się dodzwonić jeszcze do Domu wczasowego Czarda ale z ich strony wiem że ceny wachają się tak

Ceny pokoi od 30-50 zł/osoba

*śniadanie- 12 zł/osoba

*obiadokolacja- 18 zł/osoba

Miejscówka w samym centrum Szczawnicy.

Gość coolibeer
Daga nie wiem ty jesteś spec :) W tym dużym hotelu jest dużo miejsc a kolonie i inne szkoły dopiero od początku marca maja rezerwację i na majowy weekend jest komplet. Z pozostałymi jest taki problem że będzie ciężko dobrać odpowiednie miejsca i pokoje bo są ferie i mają po rezerwowane już miejsca a tym bardziej że to weekend. Co do różnicy 10 zł to chyba nie gra dużej roli bo my na jeden nocleg się wybieramy przeca nie?

Michaś ... ja to wszystko wiem , i wiem , że rozeznanie zrobiłeś pierwsza klasa .... i teraz musisz podjąć decyzję , gdzie nas wszystkich upychasz .... :wink: ... coby było blisko do jakiegoś baru z żarełkiem i piwkiem ..... coby ceny za nocleg i sniadanko nie zabijały z miejsca :wink: :D

Żebyśmy byli w jednym miejscu , pokoiki trza zarezerwować .... tak, coby nikt na lodzie nie został .... adresik podać gdzie ludziska mają dojechać .....

Taka praca ... nasz kofany organizatorze :wink: :D

Jesli mogę Ci w czyms pomóc - jestem do dyspozycji ....choć wiem, że doskonale dasz sobie radę sam :D

Gość coolibeer
dobra ile osób przewidujemy? i co ty byś wybrała daga. Podsuń jakiś pomysł :) Ja bardziej zajmuje się organizacją imprez muzycznych itp :) a ty już robiłaś niezłe imprezy co było widać w 2009 roku :) No więc co ty proponujesz :)