Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

dobra ile osób przewidujemy? i co ty byś wybrała daga. Podsuń jakiś pomysł :) Ja bardziej zajmuje się organizacją imprez muzycznych itp :) a ty już robiłaś niezłe imprezy co było widać w 2009 roku :) No więc co ty proponujesz :)

Jak są wolne miejsca w OHP, to rezerwuj - ja też mogę podjechać i zarezerwować.

Miejsce dobre, widoki na stoki na Palenicy.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dobra ile osób przewidujemy? i co ty byś wybrała daga. Podsuń jakiś pomysł :) Ja bardziej zajmuje się organizacją imprez muzycznych itp :) a ty już robiłaś niezłe imprezy co było widać w 2009 roku :) No więc co ty proponujesz :)

Jak są wolne miejsca w OHP, to rezerwuj - ja też mogę podjechać i zarezerwować.

Miejsce dobre, widoki na stoki na Palenicy.

Dokładnie ... rezerwuj , Michaś i bez ściemy .... :p

Kochani, dzięki cierpliwości i pomocy Coolibeerka są foty:

http://www.coolibeer.pl/koniakow/cieszka/index.html

:wink:

chyba wbiliśmy kij w mrowisko tymi fotkami :) Ja tu widzę tyle zdjęć rozwodowych że nie wiem czy pokażemy się na kolejnym spotkaniu :)

Będziemy w ciemnych okularach 8) :lol:

Gość coolibeer
Kurrrrrde .... szkoda :(

Takie życie więc aby uniknąć kolejnych takich rezygnacji ;) dziś rezerwuję nocleg dla zapisanych + kordzina w pamięci no i reszta kto bedzie chciał dzwoni i sobie rezerwuje we własnym zakresie

czyli osób w sumie 6 ... plus kordzina z małżem jeśli się wybierze , tak?

Ludziska ... jak ktoś ma chęć , to zapisywac się .... można fajnie weekend spędzić ... :D

Tak naprawdę na nartki to jadą inni ... ja jadę się integrować ponieważ na nartkach nie halo .... więc jeśli ktoś także chciałby się integrować niekoniecznie na nartkach , a np. w karczmie przy grzańcu .... to niech jedzie :D

o 10 daga to ty już na stoku będziesz :D

tia ..... na tym dupolocie co mnie na nim macie zepchnąć? :roll:

a może coby nie zaśmiecać przeniesiemy rozmowę do wewontku właściwego , czyli tutaj:

http://forum.muratordom.pl/wypad-na-narty-szczawnica-20-21-luty,t179698.htm

pewniakiem :lol: :lol: :lol: biorę dodatkowy sprzęt narciarski :lol: :lol: :lol: coś czuję że mam zapędy na instruktora 8)

wiesz .... ja mam kredyt do spłacenia , rodzinie i dzieciom jestem jeszcze potrzebna .... mam także plany na przyszłość .... zastanów się dobrze ... :lol:

pewniakiem :lol: :lol: :lol: biorę dodatkowy sprzęt narciarski :lol: :lol: :lol: coś czuję że mam zapędy na instruktora 8)

wiesz .... ja mam kredyt do spłacenia , rodzinie i dzieciom jestem jeszcze potrzebna .... mam także plany na przyszłość .... zastanów się dobrze ... :lol:

oślą łączkę będziem katować :lol: :lol: :lol: :lol: Nie ma strachu :D