labas1 01.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dobra ile osób przewidujemy? i co ty byś wybrała daga. Podsuń jakiś pomysł Ja bardziej zajmuje się organizacją imprez muzycznych itp a ty już robiłaś niezłe imprezy co było widać w 2009 roku No więc co ty proponujesz Jak są wolne miejsca w OHP, to rezerwuj - ja też mogę podjechać i zarezerwować. Miejsce dobre, widoki na stoki na Palenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dobra ile osób przewidujemy? i co ty byś wybrała daga. Podsuń jakiś pomysł Ja bardziej zajmuje się organizacją imprez muzycznych itp a ty już robiłaś niezłe imprezy co było widać w 2009 roku No więc co ty proponujesz Jak są wolne miejsca w OHP, to rezerwuj - ja też mogę podjechać i zarezerwować. Miejsce dobre, widoki na stoki na Palenicy. Dokładnie ... rezerwuj , Michaś i bez ściemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 01.02.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 zgadzam się na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kochani, dzięki cierpliwości i pomocy Coolibeerka są foty: http://www.coolibeer.pl/koniakow/cieszka/index.html chyba wbiliśmy kij w mrowisko tymi fotkami Ja tu widzę tyle zdjęć rozwodowych że nie wiem czy pokażemy się na kolejnym spotkaniu Będziemy w ciemnych okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Napisałam, że pojedziemy, jak się uda. Niestety nie uda się dlatego piszę od razu Zaraz wkleję zaktualizowaną listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Podnoszę listę .... ktoś jeszcze chętny na wypad nartkowo-rekreacyjny ? LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty : 1. coolibeer 2. labas1 3. daggulka 4. Xavieer 5. aagaa z mężem Wykreślona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurrrrrde .... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurrrrrde .... szkoda Takie życie więc aby uniknąć kolejnych takich rezygnacji dziś rezerwuję nocleg dla zapisanych + kordzina w pamięci no i reszta kto bedzie chciał dzwoni i sobie rezerwuje we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czyli osób w sumie 6 ... plus kordzina z małżem jeśli się wybierze , tak? Ludziska ... jak ktoś ma chęć , to zapisywac się .... można fajnie weekend spędzić ... Tak naprawdę na nartki to jadą inni ... ja jadę się integrować ponieważ na nartkach nie halo .... więc jeśli ktoś także chciałby się integrować niekoniecznie na nartkach , a np. w karczmie przy grzańcu .... to niech jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 proszę dopisać do listy aga+mąż+ koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 bardzo sie ciesze ..... jedziecie w trójke? w sobote czy w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 niestety chyba dopiero w sobotę ale za to z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko jeśli dotrzecie przed godziną 10 to proszę głośno nie tupać i w razie pożaru przenieść mnie w bezpieczne miejsce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko jeśli dotrzecie przed godziną 10 to proszę głośno nie tupać i w razie pożaru przenieść mnie w bezpieczne miejsce .... marzenia się spełniająąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko jeśli dotrzecie przed godziną 10 to proszę głośno nie tupać i w razie pożaru przenieść mnie w bezpieczne miejsce .... marzenia się spełniająąąą przynajmniej mam taką nadzieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 o 10 daga to ty już na stoku będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 o 10 daga to ty już na stoku będziesz tia ..... na tym dupolocie co mnie na nim macie zepchnąć? a może coby nie zaśmiecać przeniesiemy rozmowę do wewontku właściwego , czyli tutaj: http://forum.muratordom.pl/wypad-na-narty-szczawnica-20-21-luty,t179698.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 pewniakiem biorę dodatkowy sprzęt narciarski coś czuję że mam zapędy na instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 pewniakiem biorę dodatkowy sprzęt narciarski coś czuję że mam zapędy na instruktora wiesz .... ja mam kredyt do spłacenia , rodzinie i dzieciom jestem jeszcze potrzebna .... mam także plany na przyszłość .... zastanów się dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 pewniakiem biorę dodatkowy sprzęt narciarski coś czuję że mam zapędy na instruktora wiesz .... ja mam kredyt do spłacenia , rodzinie i dzieciom jestem jeszcze potrzebna .... mam także plany na przyszłość .... zastanów się dobrze ... oślą łączkę będziem katować Nie ma strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts