Ya 15.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. Znaczy, że osiemnaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. Znaczy, że osiemnaste Ooooooo właśnie tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Oj Stuk nie bądź taki drobiazgowy. Co to jest jedna flaszeczka ?? (nawet taka 5 l.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. 18 lat + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. 18 lat + VAT Hmmm zależy jak ten VAT liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu Ya mam 16 stycznia i to niestety nie 30-ste. 18 lat + VAT Hmmm zależy jak ten VAT liczyć jak w mordę strzelił minimum 22 %!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Jeszcze możesz się wycofać................i skasować tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Jeszcze możesz się wycofać................i skasować tego posta Nie widzę powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Jeszcze możesz się wycofać................i skasować tego posta Nie widzę powodu .......nie widzisz powodu do rozwodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Jeszcze możesz się wycofać................i skasować tego posta Nie widzę powodu .......nie widzisz powodu do rozwodu? Chcesz się rozwodzić, nad czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie mogliście zrobić wcześniej lub później 22 stycznia mam 30 urodziny (ale stara pupa ze mnie) i będzie mała 3 dniowa imprezka Możemy je obchodzić w ramach kuligu I jeszcze powiesz ,że mam flaszeczke postawić? Nie jest to zabronione, karalne ani nieprzyzwoite Szynszylce tylko procenty w głowie..... Ale za flaszkę to prezent się należy.......... Nie ma sprawy Jeszcze możesz się wycofać................i skasować tego posta Nie widzę powodu .......nie widzisz powodu do rozwodu? Chcesz się rozwodzić, nad czym Rozwodzić się nad jedną flaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dlatego dla jednej flaszki nie będe się telepał przez całą polskę poświętuje nad naszym polskim morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Spoko nie bój żaby wypijemy parę litrów kwasu za ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 15.10.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cholera tak czytam, czytam... chyba bede najmlodszy podczas kuligu i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 cholera tak czytam, czytam... chyba bede najmlodszy podczas kuligu i w ogole... Do czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts