daggulka 04.02.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 oślą łączkę będziem katować o ... nazwa do mnie pasuje jak ulał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zobaczymy kto bardziej uparty w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aga ja ją przytrzymam uziemię a ty jej buty wciśniesz we wiązania i spuścimy ją na oślej łączce Dobra ja spadam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aga ja ją przytrzymam uziemię a ty jej buty wciśniesz we wiązania i spuścimy ją na oślej łączce a następnie szybko pobiegniecie do samochodu i odjedziecie w siną dal ponieważ jak już pozbieram połamane kości to mój gniew będzie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aga ja ją przytrzymam uziemię a ty jej buty wciśniesz we wiązania i spuścimy ją na oślej łączce a następnie szybko pobiegniecie do samochodu i odjedziecie w siną dal ponieważ jak już pozbieram połamane kości to mój gniew będzie straszny jakoś se damy rade z ucieczką tez spadam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 o 10 daga to ty już na stoku będziesz tia ..... na tym dupolocie co mnie na nim macie zepchnąć? a może coby nie zaśmiecać przeniesiemy rozmowę do wewontku właściwego , czyli tutaj: http://forum.muratordom.pl/wypad-na-narty-szczawnica-20-21-luty,t179698.htm Daga , Ty się nie daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no nie dam się , nie dam .... przynajmniej nie po dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no nie dam się , nie dam .... przynajmniej nie po dobroci A groźby karalne zgłaszaj gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.02.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam... a ja się mogem zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam... a ja się mogem zapisać kopę lat , króliczku .... cieszę się, że chcesz jechać tu masz link do wewontku wyjazdowego ... daj mi na priv szczegóły cobym mogła obliczyć Ci opłatę ... podam numer konta na priv ... a wewontek wyjazdowy jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/wypad-na-narty-szczawnica-20-21-luty,t179698.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a macie już ustaloną listę przebojów, czy znowu tylko po jednej zwrotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a macie już ustaloną listę przebojów, czy znowu tylko po jednej zwrotce? To taka forumowa tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 14.02.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a macie już ustaloną listę przebojów, czy znowu tylko po jednej zwrotce? To taka forumowa tradycja a TRADYCJI musi się, zawsze, stać zadość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts