tomkwas 16.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bo my Lodziaki to marudne jestesmy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 99 dni do kuligu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A jaki jest jest ten wyciąg - czy to orczyk oraz jaki długi. Chodzi mi o to czy można pojeździć i czy dużo ludków w kolejce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A jaki jest jest ten wyciąg - czy to orczyk oraz jaki długi. Chodzi mi o to czy można pojeździć i czy dużo ludków w kolejce.... Nie wiem, ale każę się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 99 dni do kuligu .... no nie to wczoraj była 100-dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 99 dni do kuligu .... no nie to wczoraj była 100-dniówka A dzisiaj 99-dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ochodzita była w tym roku nieczynna. W Istebnej Zaolziu jest kanapa 4 osobowa.Trasa dla początkujących, paręset metrów. Lepsza górka jest dalej,złoty Groń 700m orczykowy.Obok mały orczyk dla dzieci. Nie wiem czy będzie działać,bo góral mówił o sprzedaży terenu i modernizacji wyciągu. Jeszcze dalej jest trzeci wyciąg ,ale był nieczynny. Pod kanapą tłumy, ale na orczyku można było pojeździć. Niedaleko Kubalonka i Czeska strona a tam oświetlony i naśnieżany stok. No i "nieśmiertelne" Mosty u Jablunkova,gdzie jak jest śnieg, to jest niezła jazda. Ogólnie tereny do jazdy rekreacyjnej (a chyba o taką chodzi w związku z kooligiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kulig jest dokładnie w Koniakowie, wyciąg to podobno orczyk, ale dowiem się dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy Do Baru!! Zauważyć proszę, że cooliber napisał do Baru, więc o jakim Śląsku tu mówicie, hę?? Taż ja Podkarpacie jestem... PS. Barbary tyż po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kulig jest dokładnie w Koniakowie, wyciąg to podobno orczyk, ale dowiem się dokładnie ale po cognaku głowa boly to Istebna czy Koniakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a bez łańcuchów na kołach zimą da rade tam dojechać w ogóle? czy mam se transport kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 16.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 KONIAKÓW gmina ISTEBNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kulig jest dokładnie w Koniakowie, ale po cognaku głowa boly to Istebna czy Koniakowo Gmina Istebna, a miejscowość Koniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 16.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 W najbliższym czasie zamieszczę mapkę KAŻDY będzie wiedział gdzie jest KULIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ochodzita była w tym roku nieczynna. W Istebnej Zaolziu jest kanapa 4 osobowa.Trasa dla początkujących, paręset metrów. Lepsza górka jest dalej,złoty Groń 700m orczykowy.Obok mały orczyk dla dzieci. Nie wiem czy będzie działać,bo góral mówił o sprzedaży terenu i modernizacji wyciągu. Jeszcze dalej jest trzeci wyciąg ,ale był nieczynny. Pod kanapą tłumy, ale na orczyku można było pojeździć. Niedaleko Kubalonka i Czeska strona a tam oświetlony i naśnieżany stok. No i "nieśmiertelne" Mosty u Jablunkova,gdzie jak jest śnieg, to jest niezła jazda. Ogólnie tereny do jazdy rekreacyjnej (a chyba o taką chodzi w związku z kooligiem) Dzięki za odpowiedź... Czyli tam tylko dla dzieciaczków i na naukę jazdy na nartach.... szkoda... ale kulig zapowiada się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.10.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 98 dni do kuligu ... Czyli tam tylko dla dzieciaczków i na naukę jazdy na nartach.... szkoda... jak dla mnie barrrrdzo dobrze .... na sankach da radę? a kulig bedzie super .... nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Daga ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru. gdzie ta impreza i kiedy Do Baru!! Zauważyć proszę, że cooliber napisał do Baru, więc o jakim Śląsku tu mówicie, hę?? Taż ja Podkarpacie jestem... PS. Barbary tyż po drodze... no pomelył se chopak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 No właśnie mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jak nie bedzie karaoke, to nie jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jak nie bedzie karaoke, to nie jadę... łoooooooooo, to mnie zaskoczyłeś....ja uwielbiam karaoke... swego czasu właśnie dzięki karaoke wróciłam do ludzi po "dzieciakowym" niebycie...to jest super zabawa... tylko trza unikać niespełnionych talentów co się na debiuty w opoliewie nie załapali bo wtedy już jest po imprezie... ale "śpiewać każdy może.........." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts