Gość coolibeer 18.10.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja piątek spędzę na oślej łączce bo po wszystkich kontuzjach trzeba się zapoznać z warunkami a całą sobotę już na nieco trudniejsze traski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja piątek spędzę na oślej łączce bo po wszystkich kontuzjach trzeba się zapoznać z warunkami a całą sobotę już na nieco trudniejsze traski Coolibeerku czy szczęśliwie już po, bo właśnie zasiadłam do kompa i nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Po ostatnim ataku zimy to może trzeba przyśpieszyć termin kuligu ? Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.10.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Po ostatnim ataku zimy to może trzeba przyśpieszyć termin kuligu ? Witam wszystkich. nic nie przyspieszamy ... masz 3 miesiące coby se urlop załatwić i do nas dołączyć .... zapisywać na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Zawsze jak jadę w góry biorę łańcuchy.I święty spokój. Myślę,że tą drogę na Kubalonkę zrobią do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.10.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Zawsze jak jadę w góry biorę łańcuchy.I święty spokój. Myślę,że tą drogę na Kubalonkę zrobią do stycznia. znaczy, że rzęchem na zimowych oponach nie dojadę tam gdzie trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 retrofood Karaoke będzie zadbam o zutnik i lapka więc pośpiewać będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 retrofood Karaoke będzie zadbam o zutnik i lapka więc pośpiewać będzie można http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gif Retro ...juz nie szukaj więcej wymówek ... mówisz - masz , nie ma opcji - musisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 18.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 retrofood Karaoke będzie zadbam o zutnik i lapka więc pośpiewać będzie można Jak mamy śpiewać to ya muszę cały bagażnik alkoholem załełnić. Część dla mnie, żeby się odważyć, ale większość dla Was żebyście nie mogli uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja to nawet po pijaku nie śpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.10.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja to nawet po pijaku nie śpiewam będziem testować przy odpowiednich ilościach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Coś mi się wydaje że dam się namówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Coś mi się wydaje że dam się namówic Jak Cię odpowiednio przyciśniemy, to wyśpiewasz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja dopiero próbuje śpiewać jak wypije ze 4 piwa to dopiero mam odwagę Więc muszę zgadać się z Ya żeby tego bagażnika szybko nie opróżnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja piątek spędzę na oślej łączce bo po wszystkich kontuzjach trzeba się zapoznać z warunkami a całą sobotę już na nieco trudniejsze traski Czyli jest tam i trochę trudniejsza i może dłuższa traska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja piątek spędzę na oślej łączce bo po wszystkich kontuzjach trzeba się zapoznać z warunkami a całą sobotę już na nieco trudniejsze traski Czyli jest tam i trochę trudniejsza i może dłuższa traska? Pewnie jest zaraz pooglądam tamte tereny i się zorientuję na mapkach i innym ale z tego co mi się wydaję to są dłuższe trasy. 97 DNI POZOSTAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 19.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cholera jasna !!! Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cholera jasna !!! Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l : przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz .... kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 19.10.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cholera jasna !!! Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l : przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz .... kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też Kombinuję już kilka godzin. Pogadam z paroma osobami coby się jakoś zamienić ale może być trudno. Zobaczymy. W ciągu paru dni powinno się wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 trzymam kciuki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts