Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

retrofood Karaoke będzie zadbam o zutnik i lapka więc pośpiewać będzie można

http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gifhttp://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/dance2.gif

Retro ...juz nie szukaj więcej wymówek ... mówisz - masz , nie ma opcji - musisz przyjechać :D

Gość coolibeer
Ja piątek spędzę na oślej łączce bo po wszystkich kontuzjach trzeba się zapoznać z warunkami a całą sobotę już na nieco trudniejsze traski :)

Czyli jest tam i trochę trudniejsza i może dłuższa traska?

Pewnie jest zaraz pooglądam tamte tereny i się zorientuję na mapkach i innym ale z tego co mi się wydaję to są dłuższe trasy.

97 DNI POZOSTAŁO :p

Cholera jasna !!!

Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. :cry: :cry: :cry:

weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l :

przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz ....

kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też :lol:

Cholera jasna !!!

Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. :cry: :cry: :cry:

weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l :

przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz ....

kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też :lol:

Kombinuję już kilka godzin. Pogadam z paroma osobami coby się jakoś zamienić ale może być trudno. Zobaczymy. W ciągu paru dni powinno się wyjaśnić. :roll: :roll: