retrofood 19.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cholera jasna !!! Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 19.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. Fakt. musiałbyś wtedy być na pogrzebie, a nie na kuligu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. ...mój mąż ostatnio stwierdził, że jak umrze to komórkę mogę Mu wrzucić do trumny - przez trzy godziny będzie jeszcze odbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 19.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jestem tylko na chwilkę....zoobowiązuję się załatwić fajny program karaoke.. tak tak...posiadam taki i piosenki różne hiciory totalne więc wszyscy będą śpiewać...BEZ WYJĄTKU...to też pasja mojego męża...tak tylko się zastanawiam czy morze jest ważniejsze czy granie na gitarze i muzyka ok spadam...mam robotę domową dziś..bawcie się miło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kurna, znowu uzgadniam projekt u szwagra... ale czemu nie piszecie na tekstach, nie lubicie śpiewać, czy co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jestem tylko na chwilkę....zoobowiązuję się załatwić fajny program karaoke.. tak tak...posiadam taki i piosenki różne hiciory totalne więc wszyscy będą śpiewać...BEZ WYJĄTKU...to też pasja mojego męża...tak tylko się zastanawiam czy morze jest ważniejsze czy granie na gitarze i muzyka ok spadam...mam robotę domową dziś..bawcie się miło..... jeśli to vanbasco karaoke player to takowy już jest i jakies 4500 utworów. Weź swoje na penie to pobijemy rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. ...mój mąż ostatnio stwierdził, że jak umrze to komórkę mogę Mu wrzucić do trumny - przez trzy godziny będzie jeszcze odbierał Tak odnośnie obecności: shell dlaczego nie zapisałaś się jeszcze na kulig??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 19.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jestem tylko na chwilkę....zoobowiązuję się załatwić fajny program karaoke.. tak tak...posiadam taki i piosenki różne hiciory totalne więc wszyscy będą śpiewać...BEZ WYJĄTKU...to też pasja mojego męża...tak tylko się zastanawiam czy morze jest ważniejsze czy granie na gitarze i muzyka ok spadam...mam robotę domową dziś..bawcie się miło..... jeśli to vanbasco karaoke player to takowy już jest i jakies 4500 utworów. Weź swoje na penie to pobijemy rekord Jak będziemy bić rekordy w karaoke to trzeba ten kulig na tydzień , a nie na dwa dni , zorganizaować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 da rade ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dlaczego nie zapisałaś się jeszcze na kulig??? bo czekałam aż ktoś mnie o to zapyta a już całkiem poważnie...chcę sobie zająć moje ulubione miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ależ ja Ci mogę zrobić twoje ulubione miejsce ...mów tylko jaki numerek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dlaczego nie zapisałaś się jeszcze na kulig??? bo czekałam aż ktoś mnie o to zapyta a już całkiem poważnie...chcę sobie zająć moje ulubione miejsce "na końcu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.10.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 96 dni do imprezy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 20.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cholera jasna !!! Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l : przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz .... kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też Kombinuję już kilka godzin. Pogadam z paroma osobami coby się jakoś zamienić ale może być trudno. Zobaczymy. W ciągu paru dni powinno się wyjaśnić. L-4 i do przodu:) Zawsze jak jadę w góry biorę łańcuchy.I święty spokój. Myślę,że tą drogę na Kubalonkę zrobią do stycznia. znaczy, że rzęchem na zimowych oponach nie dojadę tam gdzie trza? My jesli bedziemy, to prawdopodonie busem, bo lepiej bedzie sobie dawal rade w zimowych waunkach, a jak busem, to 4 miejsca wolne beda w aucie:) Apropo Orientuje sie ktos czy tam mozna jakies narty wypozyczyc...? Chociaz w sumie chyba lepiej bedzie pojezdzic na sankach i... tym no.... duposlizgaczu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dupolocie ... kochany , dupolocie .... to też zabiore ...dwa mam w tym jeden porządny a jeden jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dupoloty mogę też wziąć, mam dwa - chyba że mi dzieciaki nie dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 20.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dupolocie ... kochany , dupolocie .... to też zabiore ...dwa mam w tym jeden porządny a jeden jabłko jablko czy gruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wypożyczalnie zawsze są pod wyciągami więc jeśli tam są wyciągi to na pewno i wypożyczalnia też jest Ja też będę korzystał z wypożyczonego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts