Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Cholera jasna !!!

Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. :cry: :cry: :cry:

to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? :o :o :o

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to w pracy nie wiedzą, że wtedy bedziesz chory??? :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. :roll: :D :D

Fakt. musiałbyś wtedy być na pogrzebie, a nie na kuligu.

jestem tylko na chwilkę....zoobowiązuję się załatwić fajny program karaoke.. :lol: tak tak...posiadam taki i piosenki różne hiciory totalne więc wszyscy będą śpiewać...BEZ WYJĄTKU...to też pasja mojego męża...tak tylko się zastanawiam czy morze jest ważniejsze czy granie na gitarze i muzyka :roll:

ok spadam...mam robotę domową dziś..bawcie się miło..... :)

Gość coolibeer
jestem tylko na chwilkę....zoobowiązuję się załatwić fajny program karaoke.. :lol: tak tak...posiadam taki i piosenki różne hiciory totalne więc wszyscy będą śpiewać...BEZ WYJĄTKU...to też pasja mojego męża...tak tylko się zastanawiam czy morze jest ważniejsze czy granie na gitarze i muzyka :roll:

jeśli to vanbasco karaoke player to takowy już jest i jakies 4500 utworów. Weź swoje na penie to pobijemy rekord :)

Choroba nie wystarczy. Musiałbym chyba umrzeć. Choć nie wiem czy to byłby wystarczający powód nieobecności. :roll: :D :D

...mój mąż ostatnio stwierdził, że jak umrze to komórkę mogę Mu wrzucić do trumny - przez trzy godziny będzie jeszcze odbierał :lol: :roll:

Tak odnośnie obecności: shell dlaczego nie zapisałaś się jeszcze na kulig???

jeśli to vanbasco karaoke player to takowy już jest i jakies 4500 utworów. Weź swoje na penie to pobijemy rekord :)

Jak będziemy bić rekordy w karaoke to trzeba ten kulig na tydzień :o , a nie na dwa dni :( , zorganizaować :D :D :D :D :D :D :D

Cholera jasna !!!

Właśnie dowiedziałem się, że w sobotę 23.01.2010 muszę być w pracy od 9 do 18. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak mi się nie uda zamienić terminów to d... blada. A już tak się szykowałem. :cry: :cry: :cry:

weź se nie żartuj .... masz trzy miesiące coby się z tej roboty wywinąć ... nie wiem l :

przekup współpracownika coby za Ciebie przyszedł, kup szefowi czekoladki , albo powiedz że w tym dniu o tej porze bedziesz ciężko chory na anginę i do pracy nie przyjedziesz ....

kombinuj, chopie ..kombinuj, bo ja już się na ta opiekę cieszyłam i wszystkie baby na kuligu też :lol:

Kombinuję już kilka godzin. Pogadam z paroma osobami coby się jakoś zamienić ale może być trudno. Zobaczymy. W ciągu paru dni powinno się wyjaśnić. :roll: :roll:

L-4 i do przodu:)

Zawsze jak jadę w góry biorę łańcuchy.I święty spokój.

Myślę,że tą drogę na Kubalonkę zrobią do stycznia. :wink:

znaczy, że rzęchem na zimowych oponach nie dojadę tam gdzie trza? :o :oops:

My jesli bedziemy, to prawdopodonie busem, bo lepiej bedzie sobie dawal rade w zimowych waunkach, a jak busem, to 4 miejsca wolne beda w aucie:)

Apropo Orientuje sie ktos czy tam mozna jakies narty wypozyczyc...?

Chociaz w sumie chyba lepiej bedzie pojezdzic na sankach i... tym no.... duposlizgaczu:P