Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baru ...zapisałam :D ... się cieszę :D

Anula74...zapisałam wstepnie ... natomiast obecnośc na tej liście nie oznacza , ze nie będziesz mogła się wycofac jesli coś "wypadnie" po drodze :wink:

ale ja bardzo chciałabym , zebyś przyjechała ...

Kurde, termin średnio mi pasuje - mam mieć obronę pracy dyplomowej :evil: Zorientuję się, może dałoby się mieć tą obronę w sobotę rano i na wieczór dojadę :roll:

Przy okazji pytanie: od której byśmy zaczynali spotkanie?

Wpiszcie mnie na razie na listę (szt.1), bo bardzo chciałabym przyjechać :wink:

powiem tak...to jest bardzo dobra cena naprwde fajna i tu nie ma się co zastanawiać...

ja nie wiem jak ale prosze o zapisanie mnie na razie w ilości 1 szt. chyba że TŻ i dzieci ale to nie czas na takie ustalenia...rozumiem że jets możliwośc przyjazdu na dłużej i rezerwacji we własnym zakresie? to fajnie, bo może to też będzie dla mnie ważne...

więc kordzina jest na TAK

cieszynianka naprawdę ładne koszty..tak mówię bo w miarę znam te ceny i te są ok....chyba że byśmy zrezygnowali z tego jedzenia wieczorem i coś sami zakombinowali...ale nie wiem jak wam dośwaiadczenie podpowiada....

kordzina ... tak myslałam o tym jedzeniu wieczornym ... i mając doświadczenie z dwóch ostatnich imprez ... nie ma co kombinować ... bo trzebaby wtedy kogoś zaangazować w zakupy i gotowanie dla kilkudziesięcu osób - nie bardzo jest kogo i nie bardzo będzie czas co do kombinowania :wink:

możnaby gdzieś iść na kolacje ...ale po co kawał drogi sie po nocy tłuc jak tu mamy na miejscu przy kominku kolację ciepłą i zimną płytę i jeszcze obiad za 50zł ... według mnie lepszej ceny nie znajdziemy :wink:

Nikt nie pyta, więc może ja.

Konie na kuligu będą miały prawo podnosić ogon do góry i parujące niespodzianki serwować czy nie?

Bo to jest bardzo istotne, bardzo..... :D

ja myśle, ze konie nie będa nas pytać o zdanie ... :wink: :lol:

TINEK , gawel ...inaczej to by się odstresowanie nie nazywało, nie? :D

...eeeeee.... :roll:

A to ja bym się chciał zapisać ze stresem. Znaczy dwie sztuki.

Twoja połówka nie stresuje ..... poznałam osobiście - kompletnie wyluzowana babka :D

zapisuję i cieszę sie jak niewiemco :D

TINEK , gawel ...inaczej to by się odstresowanie nie nazywało, nie? :D

...eeeeee.... :roll:

A to ja bym się chciał zapisać ze stresem. Znaczy dwie sztuki.

Twoja połówka nie stresuje ..... poznałam osobiście - kompletnie wyluzowana babka :D

zapisuję i cieszę sie jak niewiemco :D

Kasia się śmieje, że "wyluzowana" to jej się tylko z kaczką kojarzy.

A ja się przychylam ... :lol:

Toś mnie uspokoił, bo myślałem, że nastąpił „wstrząs” w polityce.

Uff.

:lol:

nie grozi ..... niestety .... :-? :roll:

i jak tam?

ja właśnie szukam na allegro ... futerka :lol:

trza się zaopatrzyć w grube ubranka coby nie zamarznąć na tym kuligu ... :oops: :lol: