Gość coolibeer 29.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ja sie już doczekać nie moge w każdym razie ... oddychaj głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 odezwał się ten co z doczekaniem problemów nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kurde, nie mogę pojechać na kulig!!! Nie mam kalesonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Retro ... Ty se żartów nie rób , chopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Retro to ty nie będziesz tak wyglądał: http://www.twojmarket.pl/zdjecia/produkty/produkt_000003.jpg???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kurde, nie mogę pojechać na kulig!!! Nie mam kalesonów! już się szyją śpij spokojnie. Moja babiczka pochadzi z Chrzanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 http://www.bielizna.ehandlowy.pl/152-6856-thickbox/kalesony.jpg lub tak .....no jak miło się zrobiło w tym wątku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 nooo .... proszę bardzo .... no ale wiesz ... kordzina ... my - baby samotne na spotkaniu aczkolwiek docelowo zajęte ino se powyobrażać możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Retro to ty nie będziesz tak wyglądał: http://www.twojmarket.pl/zdjecia/produkty/produkt_000003.jpg???????????????????????? tu powinien być podpis: strój kuligowy śniegowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Retro to ty nie będziesz tak wyglądał: http://www.twojmarket.pl/zdjecia/produkty/produkt_000003.jpg???????????????????????? tu powinien być podpis: strój kuligowy śniegowy!!! i tylko to??? toć chopom zmarzną .... stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 29.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 HEJ!! To mnie też wypada się zapisać ...grzechem byłoby nie skorzystać ... ..możecie dopisać dwie osoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 super już się robi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 HEJ!! To mnie też wypada się zapisać ...grzechem byłoby nie skorzystać ... ..możecie dopisać dwie osoby! Gratulujemy dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 86 dni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Co jest? Śpicie? Czemu nie odliczacie??Dzisiaj już 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Bo dzisiaj Wszyscy świeczki i znicze na grobach palą.... Zapomniałeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nic nie zapomniałem. Na cmentarzu byłem w piątek. Zadumałem się nad wszystkim i wszystkimi (no nie będę truł o szczegołach). Wróciłem do chaty, obszedłem gospodarstwo i odnalazłem doskonale zachomikowany bat!. Tak jak obiecałem, bat na kulig będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nic nie zapomniałem. Na cmentarzu byłem w piątek. Zadumałem się nad wszystkim i wszystkimi (no nie będę truł o szczegołach). Wróciłem do chaty, obszedłem gospodarstwo i odnalazłem doskonale zachomikowany bat!. Tak jak obiecałem, bat na kulig będzie! Dobrze, że bat już jest, a co z uprzężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nic nie zapomniałem. Na cmentarzu byłem w piątek. Zadumałem się nad wszystkim i wszystkimi (no nie będę truł o szczegołach). Wróciłem do chaty, obszedłem gospodarstwo i odnalazłem doskonale zachomikowany bat!. Tak jak obiecałem, bat na kulig będzie! Dobrze, że bat już jest, a co z uprzężą też jest, ale nie wspominam, coby mię nie narzucili... wątły jezdem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nic nie zapomniałem. Na cmentarzu byłem w piątek. Zadumałem się nad wszystkim i wszystkimi (no nie będę truł o szczegołach). Wróciłem do chaty, obszedłem gospodarstwo i odnalazłem doskonale zachomikowany bat!. Tak jak obiecałem, bat na kulig będzie! Dobrze, że bat już jest, a co z uprzężą też jest, ale nie wspominam, coby mię nie narzucili... wątły jezdem.... Toż przecie już było mówione, że co do uprzęży to inni są wyznaczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts