tomkwas 04.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 I teraz moje 162 jest od czapy. No trudno. Popraw się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wy się liczb nie czepiajcie, tylko szukajcie ciwpłych czapek, kurtek, szalików i rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i gaci. Cześć cieszynianka. Dawano my się nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i gaci. Cześć cieszynianka. Dawano my się nie widzieli. No cześć Ciepłe gacie mam już w pogotowiu, czekają na swoją kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i gaci. Cześć cieszynianka. Dawano my się nie widzieli. No cześć Ciepłe gacie mam już w pogotowiu, czekają na swoją kolejkę a jak Pogotowie da ich komu innemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak rano wychodzę samochód skrobać, to mam takie przemyślenia, że nie trzeba do kuligu z tymi gaciami czekać. Brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i gaci. Cześć cieszynianka. Dawano my się nie widzieli. No cześć Ciepłe gacie mam już w pogotowiu, czekają na swoją kolejkę a jak Pogotowie da ich komu innemu? Kto inny może się w nie nie zmieścić, więc jest bezpiecznie "moje ci one" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak rano wychodzę samochód skrobać, to mam takie przemyślenia, że nie trzeba do kuligu z tymi gaciami czekać. Brrrrrr No dobra, to się już przyznam, że od jakiegoś czasu używam A co, mam marznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ha! I pogotowie z gołym tyłkiem lata. I przez kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ha! I pogotowie z gołym tyłkiem lata. I przez kogo? Nie z gołym, bo by mu zamarzło A wyposażenie ma swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Siedzieliśmy jak w kinie, na dachy przy kominieA może jeszcze wyżej niż ten dach, dach, dachA ty mnie precz wygnałeś i tamtą pokochałeśTo po co całowałeś mnie wtedy tak? Znalazłam cię w rynsztoku, bez szelek i widokówZa włosy cię wywlekłam spoza krat, krat, kratA ty mnie... Kazałam cię wyczyścić,, posłałam do dentystyWsadziłam pół Cedetu na twój grzbiet, grzbiet, grzbietA ty mnie... Włóczyłam cię po sklepach, bo byłeś jak MazepaSamego masz obuwia dziesięć par, par, parA ty mnie... Prosiłam godzinami byś przestał jeść palcamiUczyłam co spasiba, co pardon, don, donA ty mnie... Wbijałam w łeb jak dziecku, po rusku, po niemieckuNie po to jest perfuma, byś ją pił, pił, piłA ty mnie... Przytyłeś mi ty łotrze, bo miałeś według potrzebCzy dziś obywatela na to stać, stać, staćA ty mnie... Ty jesteś kawał drania, że nie do wytrzymaniaNa diabła mi potrzebny taki chłop, chłop, chłopWystawię ci rachunek za wikt i opierunekZa każdy pocałunek zapłać....albo wróć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 i co? nikt nie odlicza??? no to zaś ja ... 80.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 retrofood to biegający dziadek mróz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mnie to na ruskiego drwala wygląda ... tańczącego na dodatek - podrabianego kankana ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kankana to może i On nie tańczy, tylko kazaczoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jak rano wychodzę samochód skrobać, to mam takie przemyślenia, że nie trzeba do kuligu z tymi gaciami czekać. Brrrrrr ja mam takie, latem zakładam na samochód żeby się nie przegrzał, a zimą zakładam do roboty - http://nicalbonic.blox.pl/resource/MEGA_GACIE.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1257115782_by_dzialacz_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 jaki smutas ....ale to chyba tylko chwilowo .... http://i.demotywatory.pl/uploads/1253781797_by_Skurwiel_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts