Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja kwasiku moge sprobowac, jesli dowiem sie co to to to jest:) A za wodeczke, lub drinki podziekuje:)

Jeśli Ty za wódeczkę dziękujesz to obawiam się, iż KWAS tym bardziej Ci do gustu nie przypadnie :wink:

A tak w ogóle to nie wiem co tak wszyscy się od tego kwasu odwracają, mnie bardzo smakował :D

Kochani .... spotkałam się właśnie z Cieszką i Piotem (dziękuje Im za super spotkanko , i kwiatuszek śliczny , i trunek którego nawet nie spróbowaliśmy tak sie rozgadałam :oops:)

szczegóły kuligowe obgadaliśmy :D ..... doszliśmy do wniosku że zajmę się zbieractwem .....

kasy znaczy jak przyjdzie czas :lol: ..... oraz mailowaniem i agitowaniem .... :wink:

Już niedługo, już niedługo .... nieco ponad 2 miesiące :D

Jestem, jestem, pięknie dziękuję Smoczycy za zaprezentowanie swoich włości (a oglądanie nowych domów to moje zboczenie :oops: ).

A dmuchawce na klatce na żywo stokroć piękniejsze niż na fotkach :o :D

Piorunem muszę pobuszować po Forum zanim znowu po 12-tej przestanie działać :wink:

Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany?

kurde ... no i łańcuchy na koła trza kupić przede wszystkim - chyba że się do kogoś przyczepię co po drodze mnie litościwie zabierze :roll: :lol:

Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany?

kurde ... no i łańcuchy na koła trza kupić przede wszystkim - chyba że się do kogoś przyczepię co po drodze mnie litościwie zabierze :roll: :lol:

dagga ja będę jechała sama... :wink: chyba...z Opola...więc mogę cie zabarć....i też planowałam być weekendowo...

jest jescze czas na zastaniwienie...., a gdzie ty masz tą swoją rezydencję...co bym wiedziała gdzie Cię mam szukać...

chciałam napisać przy jakiej drodze ...ale to już by bnyło niesmaczne... :wink:

Kuurna!

Też bym tak chciała... Tyle, że ja bym musiała nie iść do roboty w piątek w ogóle...

Jeszcze jakby Piczmany też nie szły... :lol: wypaśnie by było...