Gość coolibeer 19.11.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja też Ewentualnie wódeczka ! Ale jedno wiem na pewno, kwasu od Retro się nie tykam Ja też za kwasik podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.11.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 19.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja kwasiku moge sprobowac, jesli dowiem sie co to to to jest:) A za wodeczke, lub drinki podziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja kwasiku moge sprobowac, jesli dowiem sie co to to to jest:) A za wodeczke, lub drinki podziekuje:) Jeśli Ty za wódeczkę dziękujesz to obawiam się, iż KWAS tym bardziej Ci do gustu nie przypadnie A tak w ogóle to nie wiem co tak wszyscy się od tego kwasu odwracają, mnie bardzo smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kochani .... spotkałam się właśnie z Cieszką i Piotem (dziękuje Im za super spotkanko , i kwiatuszek śliczny , i trunek którego nawet nie spróbowaliśmy tak sie rozgadałam ) szczegóły kuligowe obgadaliśmy ..... doszliśmy do wniosku że zajmę się zbieractwem ..... kasy znaczy jak przyjdzie czas ..... oraz mailowaniem i agitowaniem .... Już niedługo, już niedługo .... nieco ponad 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jestem, jestem, pięknie dziękuję Smoczycy za zaprezentowanie swoich włości (a oglądanie nowych domów to moje zboczenie ). A dmuchawce na klatce na żywo stokroć piękniejsze niż na fotkach Piorunem muszę pobuszować po Forum zanim znowu po 12-tej przestanie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dokładnie 65 Dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A tak w ogóle to nie wiem co tak wszyscy się od tego kwasu odwracają, mnie bardzo smakował No właśnie, że mnie też. Ale ja ze wsi, to od dziecka do księżycówki przyzwyczajony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A tak w ogóle to nie wiem co tak wszyscy się od tego kwasu odwracają, mnie bardzo smakował ja też nie pogardzę ... tym razem już mnie nie zaskoczy z premedytacją i bez wytrzeszczu wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 20.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aha...zeby nie bylo... bimberek lubie:) trafilem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aha... zeby nie bylo... bimberek lubie:) trafilem?? BINGO pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany? kurde ... no i łańcuchy na koła trza kupić przede wszystkim - chyba że się do kogoś przyczepię co po drodze mnie litościwie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 20.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aha... zeby nie bylo... bimberek lubie:) trafilem?? A śliwowicę zdzierżysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aha... zeby nie bylo... bimberek lubie:) trafilem?? A śliwowicę zdzierżysz? zapraszamy - każdą ilość przyjmiemy i zdzierżymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zobaczcie tu: http://forum.muratordom.pl/prosba-o-zmiane-pory-przestoju-technicznego,t174529.htm Co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 21.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany? kurde ... no i łańcuchy na koła trza kupić przede wszystkim - chyba że się do kogoś przyczepię co po drodze mnie litościwie zabierze dagga ja będę jechała sama... chyba...z Opola...więc mogę cie zabarć....i też planowałam być weekendowo... jest jescze czas na zastaniwienie...., a gdzie ty masz tą swoją rezydencję...co bym wiedziała gdzie Cię mam szukać... chciałam napisać przy jakiej drodze ...ale to już by bnyło niesmaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 64 dni ... kordzina - dzięki , będę pamiętać jakby cuś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 21.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kieliszek lub dwa bimberku zdzierze;) ja napewno jade w piatek, a wracam w niedziele, lub tez zostane jeszcze pare dni napewno. Bedziemy jechali z Lodzi busem prawdopodobnie, jednak nie wiem jak z powrotem. W razie przemieszczania sie juz na miejscu to 4 miejsca beda wolne napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 21.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 63 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany? Kuurna! Też bym tak chciała... Tyle, że ja bym musiała nie iść do roboty w piątek w ogóle... Jeszcze jakby Piczmany też nie szły... wypaśnie by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts