cieszynianka 22.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Tak se myśle ...czy by sie nie wybrać już w piątek po robocie i nie zostać do niedzielnego wieczora .... może ktoś ma takie plany? Kuurna! Też bym tak chciała... Tyle, że ja bym musiała nie iść do roboty w piątek w ogóle... Jeszcze jakby Piczmany też nie szły... wypaśnie by było... Może nie pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 23.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Myślę że sprawa jest otwarta, a szanse ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 62 dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Myślę że sprawa jest otwarta, a szanse ogromne Ooooo w mordeczkę!! No wyyypaaaas!! Bele tylko biało było w on czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja też chcę jechać na weekend...mam wolne miejsca w aucie...ach taka tam reklama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kochani jeszcze tylko 2 miesiące .... na operację plastyczną tudzież liposukcję lub lifting już za mało czasu .... czyli że już niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 lipo-co. lift-co?????????? Daga pobiegamy po pagórkach i od razu nam się oddessa to gdzie jest za dużo....a wogóle przestań...polar, dresik i jestem gotowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ooooo Kordzina!Podoba mi się Twoja propozycja ciuchowa na wypad! Popieram z całego serca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 lipo-co. lift-co?????????? Daga pobiegamy po pagórkach i od razu nam się oddessa to gdzie jest za dużo.... a wogóle przestań...polar, dresik i jestem gotowa.... I jeszcze: czapka szalik rękawiczki ciepła kurtka kalesony porządne buty grube skarpety ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cieszka...a tam nie będę drobiazgowa ...byleby było wygodnie.. teraz mi się przypomniało jak poznałam swojego męża na wyjeździe kt. organizował mój szalony kuzyn..... -pytam się go- to na ile my tam jedziemy.???? -..nie wiadomo kuzyneczko....jak długo chcemy acha... a ty nie zabierasz żadnej torby czy coś takiego..??? -nie ze mną nie ma problemu... na wszelki wypadek ja coś wzięłam i dobrze bo zabawiliśmy tydzień...a mo kochany kuzyn jak ubrał koszulkę tak ją nosił... nooo to może jednak rozszerzyć muszę swoją listę chociaż do kosmetyczki i bileizny...hi h ihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cieszka...a tam nie będę drobiazgowa ...byleby było wygodnie.. teraz mi się przypomniało jak poznałam swojego męża na wyjeździe kt. organizował mój szalony kuzyn..... -pytam się go- to na ile my tam jedziemy.???? -..nie wiadomo kuzyneczko....jak długo chcemy acha... a ty nie zabierasz żadnej torby czy coś takiego..??? -nie ze mną nie ma problemu... na wszelki wypadek ja coś wzięłam i dobrze bo zabawiliśmy tydzień...a mo kochany kuzyn jak ubrał koszulkę tak ją nosił... nooo to może jednak rozszerzyć muszę swoją listę chociaż do kosmetyczki i bileizny...hi h ihi Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cieszka...a tam nie będę drobiazgowa ...byleby było wygodnie.. teraz mi się przypomniało jak poznałam swojego męża na wyjeździe kt. organizował mój szalony kuzyn..... -pytam się go- to na ile my tam jedziemy.???? -..nie wiadomo kuzyneczko....jak długo chcemy acha... a ty nie zabierasz żadnej torby czy coś takiego..??? -nie ze mną nie ma problemu... na wszelki wypadek ja coś wzięłam i dobrze bo zabawiliśmy tydzień...a mo kochany kuzyn jak ubrał koszulkę tak ją nosił... nooo to może jednak rozszerzyć muszę swoją listę chociaż do kosmetyczki i bileizny...hi h ihi Dobre Zawsze skarpety i majtki można dokupić w pobliskim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ale jedno wiem na pewno, kwasu od Retro się nie tykam Kto powiedział, że się kwasu nie napije retrowego tego zgwałcim w środku lasu obojętnie jak świętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ale jedno wiem na pewno, kwasu od Retro się nie tykam Kto powiedział, że się kwasu nie napije retrowego tego zgwałcim w środku lasu obojętnie jak świętego. Strach jechać i nie napić się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 e tam strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 e tam strach Jak aureola nie chroni, to będzie trzeba pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 e tam strach Jak aureola nie chroni, to będzie trzeba pić jest jeszcze trzecie wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 e tam strach Jak aureola nie chroni, to będzie trzeba pić jest jeszcze trzecie wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dooobra.... doooobra .... już grzeczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts