cieszynianka 24.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dooobra.... doooobra .... już grzeczna jestem Chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Matko, taka rzecz się szykuje, a ja o niczym nie wiem Na szczęście już wiem i się zapytuję, czy i mnie przygarniecie? Na saniach dużo miejsca nie zajmę.... no chyba, że do stycznia się coś zmieni ale to i tak jeszcze nie będzie widać żartowałam Proszę mnie dopisać do listy (+małżon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dopisuję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Matko, taka rzecz się szykuje, a ja o niczym nie wiem Na szczęście już wiem i się zapytuję, czy i mnie przygarniecie? Na saniach dużo miejsca nie zajmę.... no chyba, że do stycznia się coś zmieni ale to i tak jeszcze nie będzie widać żartowałam Proszę mnie dopisać do listy (+małżon) Zapraszamy serdecznie Wszyscy Forumowicze mile widziani, osoby towarzyszące również Szykuj ciepłe gacie, bo będzie mroźno, podobno górale już od sierpnia chrust na zimę zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dooobra.... doooobra .... już grzeczna jestem Chwilowo acha - w związku z zaistniałą ostatnio naszą rozmową - na kulig sama jadę i na każde kolejne spotkanie forumowe - decyzję już podjęłam, jest definitywna .... ..... mam jedną jedyną odskocznię - dzielić się nie zamierzam wiem, wiem .... egoistka ... nie poradzę ale małż zrozumiał , więc jestem jakby rozgrzeszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Matko, taka rzecz się szykuje, a ja o niczym nie wiem Na szczęście już wiem i się zapytuję, czy i mnie przygarniecie? Na saniach dużo miejsca nie zajmę.... no chyba, że do stycznia się coś zmieni ale to i tak jeszcze nie będzie widać żartowałam Proszę mnie dopisać do listy (+małżon) Zapraszamy serdecznie Wszyscy Forumowicze mile widziani, osoby towarzyszące również Szykuj ciepłe gacie, bo będzie mroźno, podobno górale już od sierpnia chrust na zimę zbierają Dzięki! Dodatkowo przekonuje mnie fakt, że do Istebnej mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dooobra.... doooobra .... już grzeczna jestem Chwilowo acha - w związku z zaistniałą ostatnio naszą rozmową - na kulig sama jadę i na każde kolejne spotkanie forumowe - decyzję już podjęłam, jest definitywna .... ..... mam jedną jedyną odskocznię - dzielić się nie zamierzam wiem, wiem .... egoistka ... nie poradzę ale małż zrozumiał , więc jestem jakby rozgrzeszona Uszczuplasz zaprzęg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Matko, taka rzecz się szykuje, a ja o niczym nie wiem Na szczęście już wiem i się zapytuję, czy i mnie przygarniecie? Na saniach dużo miejsca nie zajmę.... no chyba, że do stycznia się coś zmieni ale to i tak jeszcze nie będzie widać żartowałam Proszę mnie dopisać do listy (+małżon) Zapraszamy serdecznie Wszyscy Forumowicze mile widziani, osoby towarzyszące również Szykuj ciepłe gacie, bo będzie mroźno, podobno górale już od sierpnia chrust na zimę zbierają Dzięki! Dodatkowo przekonuje mnie fakt, że do Istebnej mam blisko Jak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Uszczuplasz zaprzęg mogę zastąpić .... schudnę nieco przy okazji .... i kondyche se poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km Ja ok. 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km z której strony ? ja mam jakieś 40 kilosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km z której strony ? ja mam jakieś 40 kilosków To my wszystkie sąsiadki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km Ja ok. 40 km to ile ja mam , jak Ty 40? jezzzuuuu ... trza w końcu na tą mape pozaglądać ... ja pewnie z 60 bede miała skoro Ty 40 .... a wydawało mi się, że bliżej Nelli Sza .... my się zastanówmy czy Ty jakaś sąsiadka moja zza płota nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No sprawdziłam dokładnie i mam 60-68km Ale, że jak z której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ok 60km Ja ok. 40 km to ile ja mam , jak Ty 40? jezzzuuuu ... trza w końcu na tą mape pozaglądać ... ja pewnie z 60 bede miała skoro Ty 40 .... a wydawało mi się, że bliżej Nelli Sza .... my się zastanówmy czy Ty jakaś sąsiadka moja zza płota nie jesteś Dawaj adresik na priva Mój już leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ja też sprawdziłam ..... 41 km jak w pysk .... czyli dobrze mi się wydawało Nelli Sza .... no z wielu stron można dojechać do Istebnej .... ja na ten przykład od strony Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To powiem Ci, że będziesz kole mnie przejeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja już wiem, gdzie Nelli Sza mieszka ... mamy do siebie niedaleko a tak w ogóle to zapisywać się ludziska na kulig - nie ściemniać i się nie czaić na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja już wiem, gdzie Nelli Sza mieszka ... mamy do siebie niedaleko Ale ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts