Petrus_es 08.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jak pytałem o konie - to na myśli miałem podobne do tego.... http://www.youtube.com/watch?v=ljqGR7NGNiI&feature=related dokładnie takich samych koni to nie jesteśmy wstanie obiecać na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wpisałem sobie tą datę do kalendarzyka, oznaczyłem wysokim priorytetem i nic innego na ten weekend nie przyjmuje. Proszę i mnie dopisać sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A można do tego pensjonatu z psem. Łendy by nam nie wybaczyła, jakbyśmy jej nie zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A można do tego pensjonatu z psem. Łendy by nam nie wybaczyła, jakbyśmy jej nie zabrali nie ma opcji żeby nie jechała Odkurzacz musi być... Przynajmniej sobie pies raz w roku dobrze poje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A można do tego pensjonatu z psem. Łendy by nam nie wybaczyła, jakbyśmy jej nie zabrali nie ma opcji żeby nie jechała Odkurzacz musi być... Przynajmniej sobie pies raz w roku dobrze poje Trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 co do piesków ... Cieszka z Piotrem ustala i się wypoowiedzą ... natomist tak se mysle, ze skoro to agroturystyka to chyba problemów być nie powinno ale poczekamy na ostateczną decyzję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tomkwas... Styczeń to początek roku a nie wiadomo czy będzie na 3 imprezach więc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ty coolibeer to pesymista jesteś. Ja optymista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tomkwas... Styczeń to początek roku a nie wiadomo czy będzie na 3 imprezach więc ? no tak .... forumowiczom mogą się znudzić wspólne spotkania i więcej wtedy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tomkwas... Styczeń to początek roku a nie wiadomo czy będzie na 3 imprezach więc ? no tak .... forumowiczom mogą się znudzić wspólne spotkania i więcej wtedy nie będzie Jeszcze pare dziwnych incydentów na tym forum i pozostana nam chyba tylko takie zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 następny pesymista.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 pewnie, że będą spotkania ... mamy tu fajnych ludzi z pasją .... i zawsze znajdzie się ktos kto bedzie chciał zrzeszyć forumowiczów na spotkaniach dopóki oni będą chcieli na nie przyjeżdżać oczywiście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jeszcze pare dziwnych incydentów na tym forum i pozostana nam chyba tylko takie zloty Nadmierne pochylanie się nad takimi "incydentami", grozi utratą równowagi i upadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tak se myśle ... a identyfikatory bedziem robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ok. daggulka jedzonko lubię...a wasze doświadczenie ceniejsze jest... ja bez psa...kurcze ..a to trzeba z jakimś zwierzem przyjechać...no to nic będę musiała albo wziąść mojego wilka morskiego, albo moje małe 2 pasożyty.... teraz to klub matek i żon wyrodnych na bank mnie do forum przyjmie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wpiszcie mnie i piczmanke na listę ! I to już !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wpiszcie mnie i piczmanke na listę ! I to już !!! cieszę się bardzo bardzo .... to już nie musze wróżyć ani tańczyć znaczy? i chwała bogu.... kordzina ... zwierzorów nie trza .... ale moze bedzie można ...zobaczymy co gospodarze imprezy ustalą ja to miałabym nawet wybór....hm...pies , dwa koty , świnka morska, chomik , rybki ....full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wpiszcie mnie i piczmanke na listę ! Kurcze Piczman wymyśl jakiś nick twojej żonie np. Lady Marion albo coś w ten deseń bo Piczmanka to tak nie teges heheh Wiecie co? Już słyszę te dźwięki dzwonków sań i ten siarczysty mróz który będzie nam towarzyszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 i ten siarczysty mróz który będzie nam towarzyszył tia .... i te czerwone oblodzone nochale , i te zmarznięte dłonie i uszy , i te orły wywinięte mimochodem .... ale co tam ... mimo tego, iż zimy nie lubię bo ja ciepłolubny stwór jezdem to ciesze się na ten kulig jak niewiemco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tak se myśle ... a identyfikatory bedziem robić? Będą nowe, coś pasującego do rodzaju imprezy i miejsca ,,, Jak coś wymyślę to pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts