Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tomkwas... Styczeń to początek roku :p a nie wiadomo czy będzie na 3 imprezach :p więc ? :p

no tak .... forumowiczom mogą się znudzić wspólne spotkania i więcej wtedy nie będzie :p :D

Jeszcze pare dziwnych incydentów na tym forum i pozostana nam chyba tylko takie zloty

pewnie, że będą spotkania ... mamy tu fajnych ludzi z pasją .... i zawsze znajdzie się ktos kto bedzie chciał zrzeszyć forumowiczów na spotkaniach :D

dopóki oni będą chcieli na nie przyjeżdżać oczywiście .... :D

ok. daggulka jedzonko lubię...a wasze doświadczenie ceniejsze jest...

ja bez psa...kurcze :oops: ..a to trzeba z jakimś zwierzem przyjechać...no to nic będę musiała albo wziąść mojego wilka morskiego, albo moje małe 2 pasożyty.... :wink:

teraz to klub matek i żon wyrodnych na bank mnie do forum przyjmie..

Wpiszcie mnie i piczmanke na listę !

I to już !!! :wink:

cieszę się bardzo bardzo .... :D

to już nie musze wróżyć ani tańczyć znaczy? i chwała bogu.... :wink: :lol:

kordzina ... zwierzorów nie trza .... ale moze bedzie można ...zobaczymy co gospodarze imprezy ustalą :wink:

ja to miałabym nawet wybór....hm...pies , dwa koty , świnka morska, chomik , rybki ....full wypas :D

Gość coolibeer
Wpiszcie mnie i piczmanke na listę !

Kurcze Piczman wymyśl jakiś nick twojej żonie np. Lady Marion albo coś w ten deseń bo Piczmanka to tak nie teges heheh

Wiecie co? Już słyszę te dźwięki dzwonków sań :p i ten siarczysty mróz który będzie nam towarzyszył :)

i ten siarczysty mróz który będzie nam towarzyszył :)

tia .... i te czerwone oblodzone nochale , i te zmarznięte dłonie i uszy , i te orły wywinięte mimochodem .... :lol: :lol: :lol:

ale co tam ... mimo tego, iż zimy nie lubię bo ja ciepłolubny stwór jezdem to ciesze się na ten kulig jak niewiemco ... :D