cieszynianka 26.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 Wielkie mi rzeczy Ja tyle miałam do Ruśca i przyjechałam, a nawet przywlokłam Moją Większą Połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 Wielkie mi rzeczy Ja tyle miałam do Ruśca i przyjechałam, a nawet przywlokłam Moją Większą Połowę Witam Oj Cieszka, nie mogłaś tak normalnie w kabinie, obok Ciebie Piotrusia posadzić, a nie tak wlec mojego kolegę te 400 km (do haka przyczepiłaś?) Oj, niedobra Cieszka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 Wielkie mi rzeczy Ja tyle miałam do Ruśca i przyjechałam, a nawet przywlokłam Moją Większą Połowę Witam Oj Cieszka, nie mogłaś tak normalnie w kabinie, obok Ciebie Piotrusia posadzić, a nie tak wlec mojego kolegę te 400 km (do haka przyczepiłaś?) Oj, niedobra Cieszka pozdrawiam Przepraszam, tym razem wsadzę do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Toż to komfort niesłychany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Toż to komfort niesłychany Nie będzie mu wiało po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 No tak, ale do Ruśca miałeś bliżej jakby. Zresztą, ja też. Teraz mi Targeo do Koniakowa pokazuje: 324 km. Dam radę. a ja nawet gdybym miała 4, to i tak nic z tego - oczywiście w rzeczony weekend mam na uczelni zajęcia.. poprzednio tez tak "wypadło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 No tak, ale do Ruśca miałeś bliżej jakby. Zresztą, ja też. Teraz mi Targeo do Koniakowa pokazuje: 324 km. Dam radę. a ja nawet gdybym miała 4, to i tak nic z tego - oczywiście w rzeczony weekend mam na uczelni zajęcia.. poprzednio tez tak "wypadło" A to szkoda Chyba, że zdezerterujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 No tak, ale do Ruśca miałeś bliżej jakby. Zresztą, ja też. Teraz mi Targeo do Koniakowa pokazuje: 324 km. Dam radę. a ja nawet gdybym miała 4, to i tak nic z tego - oczywiście w rzeczony weekend mam na uczelni zajęcia.. poprzednio tez tak "wypadło" A to szkoda Chyba, że zdezerterujesz Pewnie że szkoda.. Dezercja nie wchodzi w grę - nie wypada dawać złego przykładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a propos odległości ja mam 400 No tak, ale do Ruśca miałeś bliżej jakby. Zresztą, ja też. Teraz mi Targeo do Koniakowa pokazuje: 324 km. Dam radę. a ja nawet gdybym miała 4, to i tak nic z tego - oczywiście w rzeczony weekend mam na uczelni zajęcia.. poprzednio tez tak "wypadło" A to szkoda Chyba, że zdezerterujesz Pewnie że szkoda.. Dezercja nie wchodzi w grę - nie wypada dawać złego przykładu Chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 26.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 tomkwasy, owszem z łódzkawego, ale do Łodzi mają 100 km. A w omawianym temacie, te 100 km, będzie dodatkowo "pod prąd". Niestety. P.S. Prace nad wyjazdem w piątek, w toku .... Tomkwasy słuchajta mnie;) jak cos mozemy leciec na dwa auta w piatek tylko jedno ale. Jesli pojade busem to tak 110-120, wiecej nie mam zamiaru i.. juz duzo wiecej nie pojade, wiec ostrzegam, ze jesli mielibysmy jechac razem, to jam jest muł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ale po naszych drogach więcej się nie da.... Kiedyś jechałam do Inowrocławia, zapierdzielałam nawet do 160-180km/ha, wir w baku, a i średnia wyszła 70-71km/ha w czasie 5 godzin! Katastrofa... i po co się spieszyć i narażać na płatne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 26.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No masz racje, ale niektorzy lubia jezdzic szybciej. Autostada grzeje sie 180, ale jak sie przeliczy to na pieniadze, to... Ja trase, ktora pokonalbym na 3/4 zbiornika w tą i spowrotem pokonalem w jedna strone na ponad polowie zbiornika.... Ale tak to jest jak sie jedzie w kolumnie najslabszym autem;)Nijak mi sie to kalkulowalo ale coz.... A na codzien to wlasnie 110 max osobowka... Wiecej ekonom w głowie sie załącza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja nie lubię jeździć na kilka aut... bo trzeba się pilnować... A ja wariot jestem za kółkiem i za mną nie nadążają. Ja już na drugim skrzyżowaniu a ktoś dopiero ze świateł rusza... i stresik... To może niech każdy swoim tempem i swoją trasom. To tylko i tak kilka km . U nas wszędzie jest blisko A i dróg nie ma... I radarowcy stoją... I fotoradary poustawiane.... I dziury na drogach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.11.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A co tam raz sie zyje..Prosze o dopisanie mnie na liste i 3 osob z ktorymi przyjade. Bede jechal ze wschodu wiec oprocz zony wezme jeszcze kogos do towarzystwa Pozdrawiam wszystkich zakulizonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.11.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Tomkwasy słuchajta mnie;) ( itd.) Bardzo dziękujemy za zaproszenie. Za wcześnie jednak dla nas na umawianie się. Pożyjemy, zobaczymy co los przyniesie A 1,00 - 1,20 zł, to jak dla mnie, szczyt umiejętności i możliwości... Szybciej się boję. Wleczeniu za samochodem, mówimy zdecydowane "NIE!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.11.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a ja nawet gdybym miała 4, to i tak nic z tego - oczywiście w rzeczony weekend mam na uczelni zajęcia.. poprzednio tez tak "wypadło" A niech Cię i tą twoją uczelnię .... A tak se chciałem zdjęcie z panią Bellucci zrobić .... By się było czym przed kolegami chwalić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.11.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Coraz bliżej Nooooooo... A w zasadzie to już 57 dzisiaj jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.11.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Coraz bliżej Nooooooo... A w zasadzie to już 57 dzisiaj jest! A Ty nie pędź na tych skrzydłach tak szybko, bo już przed świętami przylecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts