cieszynianka 29.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Czyli wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ...Że co jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ...Że co jasne? Jak to co , wszystko, co dotyczy kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nie mam nic z żaby..., nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nie mam nic z żaby..., nie kumam Nic nie poradzę na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Znaczy jedziemy zachowując maksymalną ostrożność i biorąc pod uwagę warunki na drodze Wysłałyśmy w tej samej minucie wiadomość. I nie wiedziałam do czego odnoszą sie Twoje odpowiedzi. Dopiero teraz doczytałam Znaczy się tak jak napisałaś... Maksymalna prędkość, przy dobrych warunkach na drodze i dobrym samopoczuciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 i żadnych rozmów z kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 i żadnych rozmów z kierowcą Cały czas paszczę zamkniętą mam trzymać Nikt się do mnie nie może odezwać Dobrze, że przynajmniej nie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 55... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 i żadnych rozmów z kierowcą Cały czas paszczę zamkniętą mam trzymać Nikt się do mnie nie może odezwać Dobrze, że przynajmniej nie mam daleko To nie ja ..... Rozmowa z synem, kierowanie pojazdem, czasem i majstrami i budową przez komórkę, zamawianie rzeczy niezbędnych na budowę.... i tysiące rzeczy na raz... Czasami się maluję na skrzyżowaniu na czerwonym świetle.... Ale jeżdżę ostrożnie, prędko wtedy kiedy można, i kiedy czuję się na sile, że mogę pojeździć szybko, ale zawsze bezpiecznie.... Jeżdżę już ponad 22 lata bez stłuczki i obicia samochodu , a jeżdżę dużo i przez cała Polskę już nieraz zdarzyło mi się w jednym kawałku przejechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 oczywiście gadam z córą jak prowadzę , czasem odbieram telefon , lubie też depnąć (choć nie bardzo jest czym) , na nerwy mi działają bereciaste dziadki jadące 40-stką które notabene notorycznie wyprzedzam na podwójnej ciągłej bo po drodze z pracy do domu mam wiekszość właśnie takich dróg ... ale jeżdżę ostrożnie ..... do wyprzedzania i szybkiej jazdy muszę mieć jasną klarowną sytuację na drodze .... zakodowałam sobie w wyobraźni jak wygląda samochód i człowiek po wypadku .... wolę spóźnić się 5 minut niż ryzykownie pojechać ... a pisząc o gadaniu z kierowcą miałam na mysli dojazd na kulig i odcinek drogi od Cieszyna do Istebnej ..... jak bedzie leżał śnieg - to proszę wszystkich o pełne skupienie , całkowity brak brawury i przyjechanie później jadąc 40-stką niz pośpiech ... jesli ktoś ma łańcuchy na koła - niech zabierze ze sobą ... może nie być tak tragicznie jak prognozuję ... ale jednak to góry .... lepiej ostrożnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Masz racje Daga.... Na Koniaków jadać (niekoniecznie z Cieszyna ) trzeba się skupić... , nie dlatego, że droga skomplikowana jest, ale że są serpentynki i bywa ślisko..... Łańcuchy na koła mogą się przydać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ło jeżu no to pocieszyłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ło jeżu no to pocieszyłyście słuchaj / cie ..... jest jeszcze jedna opcja : ja tą droge będe miała obcykaną bo w międzyczasie jeszcze pojadę tam z Cieszką , więc możemy spokojnie się spotkać u mnie ... i razem na kilka aut byśmy tam pojechali ... zawsze to raźniej , a ja mam od domu kole 40 km .... i to w zasadzie po drodze z centrum kraju .... także pomyslałam, że nie każdy swoim autem może - bo po co? ino się zebrac w grupki .... jak ktos jedzie sam, to mógłby zabrac kilka osób z okolicy -i raźniej, i taniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Śmiga ktoś w piątek przez Częstochowę? Jak nie to zabieram swoje Auto a jak tak to nie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no i tak se mysle ...trza by w sobote jak najwczesnie wyjechać coby na miejsce "za widnioka" zajechać i sie po ciemku nie tłuc .... tak , że kochani - w sobotę urlopik , rano skole świt o 8 w samochód i w drogę kubusiu .... ( i bedzie więcej czsu na łażenie po sklepach i imprezowanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cieszka!Ile dni przed terminem trzeba zarezerwować dodatkowy nocleg z piątku na sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cieszka! Ile dni przed terminem trzeba zarezerwować dodatkowy nocleg z piątku na sobotę? Nie wiem, ale zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ło jeżu no to pocieszyłyście Bo my takie życzliwe, serdeczne, więc pocieszamy jak możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 eeee tam, nie ma co gdybać .... przecież to styczeń - a zima zaskakuje naszych drogowców zawsze w grudniu , więc w styczniu wszystkie drogi powinny być już przejezdne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts