Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znaczy jedziemy zachowując maksymalną ostrożność i biorąc pod uwagę warunki na drodze :wink:

Wysłałyśmy w tej samej minucie wiadomość.

I nie wiedziałam do czego odnoszą sie Twoje odpowiedzi. Dopiero teraz doczytałam :wink:

Znaczy się tak jak napisałaś... Maksymalna prędkość, przy dobrych warunkach na drodze i dobrym samopoczuciu.... :wink:

i żadnych rozmów z kierowcą :roll: :lol:

Cały czas paszczę zamkniętą mam trzymać :o

Nikt się do mnie nie może odezwać :o

Dobrze, że przynajmniej nie mam daleko :-?

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: To nie ja :wink: .....

Rozmowa z synem, kierowanie pojazdem, czasem i majstrami i budową przez komórkę, zamawianie rzeczy niezbędnych na budowę.... i tysiące rzeczy na raz... Czasami się maluję na skrzyżowaniu na czerwonym świetle....

Ale jeżdżę ostrożnie, prędko wtedy kiedy można, i kiedy czuję się na sile, że mogę pojeździć szybko, ale zawsze bezpiecznie....

Jeżdżę już ponad 22 lata bez stłuczki i obicia samochodu :lol: , a jeżdżę dużo i przez cała Polskę już nieraz zdarzyło mi się w jednym kawałku przejechać...

oczywiście gadam z córą jak prowadzę , czasem odbieram telefon :oops: , lubie też depnąć (choć nie bardzo jest czym) , na nerwy mi działają bereciaste dziadki jadące 40-stką które notabene notorycznie wyprzedzam na podwójnej ciągłej :oops: bo po drodze z pracy do domu mam wiekszość właśnie takich dróg ... :roll:

ale

jeżdżę ostrożnie ..... do wyprzedzania i szybkiej jazdy muszę mieć jasną klarowną sytuację na drodze ....

zakodowałam sobie w wyobraźni jak wygląda samochód i człowiek po wypadku .... wolę spóźnić się 5 minut niż ryzykownie pojechać ...

a pisząc o gadaniu z kierowcą miałam na mysli dojazd na kulig i odcinek drogi od Cieszyna do Istebnej ..... jak bedzie leżał śnieg - to proszę wszystkich o pełne skupienie , całkowity brak brawury i przyjechanie później jadąc 40-stką niz pośpiech ... jesli ktoś ma łańcuchy na koła - niech zabierze ze sobą ...

może nie być tak tragicznie jak prognozuję ...

ale jednak to góry .... lepiej ostrożnie .... :wink:

ło jeżu

no to pocieszyłyście :-?

słuchaj / cie ..... jest jeszcze jedna opcja : ja tą droge będe miała obcykaną bo w międzyczasie jeszcze pojadę tam z Cieszką , więc możemy spokojnie się spotkać u mnie ... i razem na kilka aut byśmy tam pojechali ... zawsze to raźniej , a ja mam od domu kole 40 km .... i to w zasadzie po drodze z centrum kraju ....

także pomyslałam, że nie każdy swoim autem może - bo po co? ino się zebrac w grupki .... jak ktos jedzie sam, to mógłby zabrac kilka osób z okolicy -i raźniej, i taniej ....

no i tak se mysle ...trza by w sobote jak najwczesnie wyjechać coby na miejsce "za widnioka" zajechać i sie po ciemku nie tłuc .... tak , że kochani - w sobotę urlopik :wink: , rano skole świt o 8 w samochód i w drogę kubusiu .... :lol: ( i bedzie więcej czsu na łażenie po sklepach i imprezowanie :wink: :D )