Baru 30.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Boszszszsz... Cieszka! Czemu nie śpisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Boszszszsz... Cieszka! Czemu nie śpisz?! No dobra, zaraz pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cieszka! Ile dni przed terminem trzeba zarezerwować dodatkowy nocleg z piątku na sobotę? Myślę, że wystarczy podać przy przesłaniu wpłaty, ale się upewnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Boszszszsz... Cieszka! Czemu nie śpisz?! No dobra, zaraz pójdę Taż przeca Cię nie wyganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cześć Wszystkim Mam poważne pytanie (serio) dotyczące tych łańcuchów, bo ja zawsze nizinny byłem i się na górach nie znam. Czy łańcuchy są obowiązkowe w górach w okresie zimowym, i czy jak dosypie to raczej bez nich się nie pokazywać (jeśli są dobrowolne), to było poważne pytanie, zaznaczam to, bo nie zawsze wszyscy mnie na serio traktują (czasem głupoty gadam) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Łańcuchy nie są obowiązkowe i bez nich też się da dojechać. Jeśli jest bardzo dużo śniegu, to po prostu łatwiej się z nimi jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.11.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Muszę się zorientować ile taka przyjemność kosztuje i może sobie zakupię (jak mnie ten wydatek nie zrujnuje i nie opóźni o rok wykończenia domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Muszę się zorientować ile taka przyjemność kosztuje i może sobie zakupię (jak mnie ten wydatek nie zrujnuje i nie opóźni o rok wykończenia domu) Nie kupuj czasem na stacji benzynowej Bo tam ceny mają podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 eee tam, ja nie mam łańcuchów .... nie kupuje ... najwyżej mnie z rowu bedziecie wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 01.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej melduję sie...i też czekam...Cieszka daj znać bo tez jestem zainteresowana pobytem weekendowym...a musze sie określić w pracy i zobaczyc czy to jest możliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 54 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 01.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mnie też interesuje cały łykend no i gwarancja śniegu, bo z nartami przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja narty mogę komuś ewentualnie ponieść ... na nic innego nie reflektuję .... rodzinie jestem jeszcze potrzebna i kredyt trza spłacić ... patrzcie - jeszcze tylko 54 dni .... a zaczynaliśmy odliczanke od 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Fakt... Czas wypisywać urlop żeby się szefostwo nie zdążyło rozmyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej melduję sie...i też czekam...Cieszka daj znać bo tez jestem zainteresowana pobytem weekendowym...a musze sie określić w pracy i zobaczyc czy to jest możliwe..... Nie ma problemu z wcześniejszym przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No ja nie mooogę... Cieszka znowu nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No ja nie mooogę... Cieszka znowu nie śpi Nocny Marek więc nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 02.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 taka WoL może wtyczkę trzeba wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 53 .... gledzą, gledzą ... a odliczać to nie ma kto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. Nie dam rady być w czterech miejscach jednocześnie - okazuje się, że powinienem być w 2 miejscach w Łodzi w jednym miejscu w Częstochowie no i oczywiście w Istebnej. Będę mógł być tylko w 1 - i wszystko wskazuje, że będę w Łodzi. Niestety. Oczywiście najchętniej byłbym z Wami ale obowiązki nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts