Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. :cry: :cry: :cry:

żesz kurde ..... szkoooooodaaaaaa :(

No to się zaczęło :) Na 10 dni przed kuligiem lista skróci się o połowę :( takie życie

Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. :cry: :cry: :cry:

żesz kurde ..... szkoooooodaaaaaa :(

No to się zaczęło :) Na 10 dni przed kuligiem lista skróci się o połowę :( takie życie

Ya już wcześniej zgłaszałem, że może tak być. I niestety niewiele się dało zrobić. Choć pojawiło się wczoraj wieczorem malutkie światełko w tunelu ale nie mam większych nadziei - raczej nic z tego nie wyjdzie... :(

Trudno. Będę z Wami duchem a zobaczymy się na następnym spotkaniu.

52....

zgadza się ....Ya zgłaszał wczesniej, że raczej nie da rady ...

a co do osób wykruszających się ... pewnie , że będą ... zawsze tak jest .... za to jest szansa i to spora , ze inni sie jeszcze zapiszą ... :D

Na wiosnę odbijemy sobie wypadem na dorsze do Ustki. Powodzenia tam w tej Łodzi i na pewno wypijemy twoje zdrowie na kuligu ;)

kiepski pomysł z tym dorszem:-?

na wiosnę dorsz to łeb i ogon + kupa żywych żyjątek w worku fermentacyjnym

lepiej już chyba w okolicy lata, ale nie znam się aż tak na tym

pozostają też smażalnie, deptaki i co tam jeszcze jest, takie morskie krupówki

na szczęście pozostaje te picie zdrowia w dobrym towarzystwie, miejsce spada na drugi plan

52....

Nie to żebym się chciał kłócić... tylko z moich rachunków wychodzi że mogę z tego odliczania urwać nieco. I bliżej nieco będzie...

No bo jak liczę od dziś, to mi wychodzi jeszcze 51 dni. Trzeba by też odliczyć jeden dzień na 1 stycznia, bo to i tak wycięty z życiorysu, więc z liczenia też.....

Proponuję więc:

50

Chyba że się mylę... to wtedy śmiało proszę krytykować. Przynajmniej będzie o czym pogadać. Wy na mnie naskoczyć, ja się obrażę .... jak to na forum ;)

nie ... to element tej miarki którą zawsze mam pod ręką :wink: :lol:

No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... :roll:

wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ...

http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm

kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie

zapiernicza , że masakra ... :roll: :lol:

już tylko nieco ponad półtorej miesiąca do kuligu .... poddaje sie z odchudzaniem bo i tak nie zdążę - trudno , nie będe miała zajebistej aparycji :wink: :lol:

święta za pasem - a ja nie mam kiedy pomyć okien ... dziś chciałam, ale zobacz Cieszka - co za oknem :-?