daggulka 02.12.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. żesz kurde ..... szkoooooodaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. żesz kurde ..... szkoooooodaaaaaa No to się zaczęło Na 10 dni przed kuligiem lista skróci się o połowę takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 03.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Niestety, z ogromnym smutkiem i żalem muszę już ostatecznie wypisać się z kuligu. żesz kurde ..... szkoooooodaaaaaa No to się zaczęło Na 10 dni przed kuligiem lista skróci się o połowę takie życie Ya już wcześniej zgłaszałem, że może tak być. I niestety niewiele się dało zrobić. Choć pojawiło się wczoraj wieczorem malutkie światełko w tunelu ale nie mam większych nadziei - raczej nic z tego nie wyjdzie... Trudno. Będę z Wami duchem a zobaczymy się na następnym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 52.... zgadza się ....Ya zgłaszał wczesniej, że raczej nie da rady ... a co do osób wykruszających się ... pewnie , że będą ... zawsze tak jest .... za to jest szansa i to spora , ze inni sie jeszcze zapiszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na wiosnę odbijemy sobie wypadem na dorsze do Ustki. Powodzenia tam w tej Łodzi i na pewno wypijemy twoje zdrowie na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na wiosnę odbijemy sobie wypadem na dorsze do Ustki. Powodzenia tam w tej Łodzi i na pewno wypijemy twoje zdrowie na kuligu kiepski pomysł z tym dorszem:-? na wiosnę dorsz to łeb i ogon + kupa żywych żyjątek w worku fermentacyjnym lepiej już chyba w okolicy lata, ale nie znam się aż tak na tym pozostają też smażalnie, deptaki i co tam jeszcze jest, takie morskie krupówki na szczęście pozostaje te picie zdrowia w dobrym towarzystwie, miejsce spada na drugi plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 52.... Nie to żebym się chciał kłócić... tylko z moich rachunków wychodzi że mogę z tego odliczania urwać nieco. I bliżej nieco będzie... No bo jak liczę od dziś, to mi wychodzi jeszcze 51 dni. Trzeba by też odliczyć jeden dzień na 1 stycznia, bo to i tak wycięty z życiorysu, więc z liczenia też..... Proponuję więc: 50 Chyba że się mylę... to wtedy śmiało proszę krytykować. Przynajmniej będzie o czym pogadać. Wy na mnie naskoczyć, ja się obrażę .... jak to na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 51 .... 10 lat w banku pracowałam a liczyć nie umiem faktycznie - policzyłam ... zostało 51 dni ... ale to super .... im bliżej tym lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 03.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Daga a sama mówisz ze rozmiar ma znaczenie a tu rozmiar czasu Ci nie styknął..... Ty popracuj na tej swojej miarce bo zaraz moze my mieć piernika giganta jak ktos nie wie o co chodzi odsyłam do propozycji fantów dla Franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dobrze, że to ziaba bedzie mierzyć te pierniki i wykonywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 03.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na wiosnę odbijemy sobie wypadem na dorsze do Ustki. Powodzenia tam w tej Łodzi i na pewno wypijemy twoje zdrowie na kuligu Dzięki Cooliber. Mam nadzieję, że piwko jeszcze wypijemy w Twoim świętym mieście bo cały czas wpadam tam służbowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 zostało http://www.akfsawa.com/50-dni2.jpg dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 zostało http://www.akfsawa.com/50-dni2.jpg dni został Ci się po słuzbie ochotniczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie ... to element tej miarki którą zawsze mam pod ręką No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 taka WoL może wtyczkę trzeba wyjąć A Ty co W jakieś układy wchodziłeś z Moją Większą Połową, która już mi z takimi pomysłami wyskakiwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 49... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ale ten czas zapiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 zapiernicza , że masakra ... już tylko nieco ponad półtorej miesiąca do kuligu .... poddaje sie z odchudzaniem bo i tak nie zdążę - trudno , nie będe miała zajebistej aparycji święta za pasem - a ja nie mam kiedy pomyć okien ... dziś chciałam, ale zobacz Cieszka - co za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No właśnie, to za tym oknem może człowieka wpędzić w depresję jesiennozimową Zaraz się w drogę zbieram, bo przez taką mgłę trzeba będzie wolno jechać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 to ostrożnie , kobito ...ostrożnie .... te mgły u nas faktycznie masakryczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts