cieszynianka 05.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 to ostrożnie , kobito ...ostrożnie .... te mgły u nas faktycznie masakryczne ... Tak jest, taki mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 52.... zgadza się ....Ya zgłaszał wczesniej, że raczej nie da rady ... a co do osób wykruszających się ... pewnie , że będą ... zawsze tak jest .... za to jest szansa i to spora , ze inni sie jeszcze zapiszą ... zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 bobiczek .... a'propos - Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 48 dni do kuligu !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a śnieg ktoś zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Święta słowa!! Jeno gdzie się toto białe coś zamawiaa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 śnieg będzie po 10 grdnia ma sypać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 śnieg będzie po 10 grdnia ma sypać..... to była intuicja , ze się dziś za te pierniczone okna zabrałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 śnieg będzie po 10 grdnia ma sypać..... Oooo żesz... butki cza by samochodu w końcu zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no tak zapowiadają...że ma być biało.....ja nie liczę ze u mnie bo tu rzadko śnieg jest ale w górkach na 100%...zresztą przyroda też coś sugeruje, koty wychodzące przyjaciół jedzą na potęgę, sikorki wpierdzieleją słoninkę masakrycznie....zwierzaki sie zbroją my też powinniśmy... tylko słoninki nie jedzmy bo jak na sanie porwą to będzie jazda tak aprpos to pyszny smalczyk wczoraj sprawiłam..mniam mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mniam, mniam, dasz smalczyku skosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 cieszka ....nie dam sama zjem...żartuję...już taki miałam ochotę na ten smalec....u mnie classic z cebulką, czosnkiem, jabłkiem i ziołami prowansalskimi-tak malutko na smak... dobra zmykam....na dziś koniec pracy:o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 cieszka ....nie dam sama zjem...żartuję...już taki miałam ochotę na ten smalec....u mnie classic z cebulką, czosnkiem, jabłkiem i ziołami prowansalskimi-tak malutko na smak... dobra zmykam....na dziś koniec pracy:o) Miłego wypoczywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Święta słowa!! Jeno gdzie się toto białe coś zamawiaa??? Jak kulig po Małyszu, to mozna by ze Krokwi pozyskać. Chyba im coś zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 tak aprpos to pyszny smalczyk wczoraj sprawiłam..mniam mniam.... Ale smaku narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Święta słowa!! Jeno gdzie się toto białe coś zamawiaa??? Jak kulig po Małyszu, to mozna by ze Krokwi pozyskać. Chyba im coś zostanie... A masz jakąś chłodnię w garażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Święta słowa!! Jeno gdzie się toto białe coś zamawiaa??? Jak kulig po Małyszu, to mozna by ze Krokwi pozyskać. Chyba im coś zostanie... A masz jakąś chłodnię w garażu?? Jest stara lodówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No właśnie. Czasy ciężkie i śnieg rozchwytywany. Jak chcemy Go mieć na te 2 dni to już trzeba by zamawiać. Święta słowa!! Jeno gdzie się toto białe coś zamawiaa??? Jak kulig po Małyszu, to mozna by ze Krokwi pozyskać. Chyba im coś zostanie... A masz jakąś chłodnię w garażu?? Jest stara lodówka! Się kółka dorobi i będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tak się o ten śnieg martwicie jakbyście mieszkali na północy Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts