Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u starszej jest ten wynalazaek ... ostatnio mię się matce włos zjeżył ... po całym tygodniu niezglądactwa zajrzałam w piatek i się okazało , że gwiazda 2 razy na wagarach była :evil:

zagwozdke mam - ale chyba nie usprawiedliwie dla zasady - za każdą godzine ma odjęte punkty z zachowania - ale przecież nie bede usprawiedliwiać wagarów, cholera :-?

no właśnie i tu sie robi dno...bo jakby nie było netu to mogłabys być szczerze zdziwiona..a tak to albo wg sumienia czyli nie usrawiedliwić...albo wg matczynej tolerancji :-? i dlatego dla mnie net nie fajny...wiem ze dzięki temu ma się na bieżąco kontrolę co uniemożliwa patologię...ale tak od czasu do czasu :wink: każdy tak robił....

kordzina ..... w ogóle w tym liceum masakra ... chyba w jakąś nerwice mi wpadła hipohondryczną - w ostatnim miesiącu ma osłabienia i problemy żołądkowe (wymiotuje) przez co często ze szkoły musze ją odbierać po telefonie od niej bądź od wychowawcy ... mam nadzieję, ze to nerwica a nie co innego :-? :oops: :roll:

bo zamiast dziobać to się stresuje, że nie umie, kiedy belfer paluchem jedzie po liście, kogo tu pomacać z wiedzy

ale wiecie co? jak se myśle o szkole - ja bym już wrócić nie chciała ... nawet za pokusę młodości :wink: :oops: :lol:

Gość M@riusz_Radom
Chcieli my na nartach spróbować, no my nigdy wcześniej ,,, :wink:

No to dobra rada - narty trza przywiązać do jakiegoś drzewa na stoku, inaczej w trakcie możecie się ześlizgnąć. A po co robić cyrk gawiedzi na stoku z gołej dupy na wierzchu ;)

Gość M@riusz_Radom

I jeszcze dodam od siebie, że na pralce .... przereklamowana atrakcja...

Bo Ty jesteś widocznie amator ;) Prawidłowe postępowanie w takiej sytuacji to :

1) Wpierw wkręcić blokady bębna

2) Podłączyć do prądu

3) Ustawić program wirowania

i w trakcie uważać na palce u nóg :D

Po wszystkim odkręcić blokady bębna i schować wkręty na kolejny raz :)