daggulka 07.12.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 47.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A kaskę to od kiedy będziem zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no właśnie pieniążki...plissss jakbym nie zauważyła to dajcie nać na pw...i wcześniej bo mam napięty budżet...właściwie nie jest napięty już dawno pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cieszka ... trzaby końkrety ustalać ... może się wieczorkiem na gg zgadamy , hę? mam wywiadówke u starszej o 17 ... potem jeno lanie i już jestem wolna ... czyli kole 20 bede przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 potem jeno lanie i już jestem wolna ... czyli kole 20 bede przy kompie Dlatego że zasłużyła czy tak dla przykładu dla młodszej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 W imię zasad chyba, bo daggulak-matka, zna przecie oceny. Z internetu ( tfu! ).Chyba że mi się popieprzyło i ten ( tfu! ) wynalazek, to u młodszej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 u starszej jest ten wynalazaek ... ostatnio mię się matce włos zjeżył ... po całym tygodniu niezglądactwa zajrzałam w piatek i się okazało , że gwiazda 2 razy na wagarach była zagwozdke mam - ale chyba nie usprawiedliwie dla zasady - za każdą godzine ma odjęte punkty z zachowania - ale przecież nie bede usprawiedliwiać wagarów, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no właśnie i tu sie robi dno...bo jakby nie było netu to mogłabys być szczerze zdziwiona..a tak to albo wg sumienia czyli nie usrawiedliwić...albo wg matczynej tolerancji i dlatego dla mnie net nie fajny...wiem ze dzięki temu ma się na bieżąco kontrolę co uniemożliwa patologię...ale tak od czasu do czasu każdy tak robił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kordzina ..... w ogóle w tym liceum masakra ... chyba w jakąś nerwice mi wpadła hipohondryczną - w ostatnim miesiącu ma osłabienia i problemy żołądkowe (wymiotuje) przez co często ze szkoły musze ją odbierać po telefonie od niej bądź od wychowawcy ... mam nadzieję, ze to nerwica a nie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 bo zamiast dziobać to się stresuje, że nie umie, kiedy belfer paluchem jedzie po liście, kogo tu pomacać z wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 bo zamiast dziobać to się stresuje, że nie umie, kiedy belfer paluchem jedzie po liście, kogo tu pomacać z wiedzy ale wiecie co? jak se myśle o szkole - ja bym już wrócić nie chciała ... nawet za pokusę młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Powrót do szkoły, to dość śliski temat .... A propo's, może by tak do tematu kuligu wrócić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No właśnie, ja to chyba z Żoną w Piątek przyjedziemy, takie są plany. Chcieli my na nartach spróbować, no my nigdy wcześniej ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja się pod Piczmanami dopisuję. Co prawda nie narty nam akurat w głowie, ale w piątek byśmy woleli przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Znaczy impreza będzie wielodniowa Tinek kiedyś pisał, że profilaktycznie załatwił sobie zezwolenie na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 cieszka ... trza szczegóły dograć ... konta jak zadeklarowałąm wcześniej - użyczę swego ale koszta , terminy ... trza się dowiedzieć i ludziskom zapodać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Chcieli my na nartach spróbować, no my nigdy wcześniej ,,, No to dobra rada - narty trza przywiązać do jakiegoś drzewa na stoku, inaczej w trakcie możecie się ześlizgnąć. A po co robić cyrk gawiedzi na stoku z gołej dupy na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Święte słowa. Święte.I jeszcze dodam od siebie, że na pralce .... przereklamowana atrakcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No tak, do tego partnerka by niepocieszona była A jak wiadomo : "Łatwiej powstrzymać deszcz niż kobietę pragnącą mężczyznę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 I jeszcze dodam od siebie, że na pralce .... przereklamowana atrakcja... Bo Ty jesteś widocznie amator Prawidłowe postępowanie w takiej sytuacji to : 1) Wpierw wkręcić blokady bębna 2) Podłączyć do prądu 3) Ustawić program wirowania i w trakcie uważać na palce u nóg Po wszystkim odkręcić blokady bębna i schować wkręty na kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts