tomkwas 07.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja myślałem, że wystarczy jak wkład będzie niewyważony. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie ma za co. Tylko uważaj na palce u nóg !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Miało być o kuligu , ale ,,, Jak się ten bęben blokuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 W każdym modelu inaczej. Poszukaj w instrukcji... Myslicie że w tym Koniakowie będzie jaka pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Oj nie wiem, ale jakby tak skombinował odpowiedni długi przedłużacz i poszedł po całości taką pralką na stoku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No! Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A mają w Istebnej pralkę automatyczna ? Czy trza se przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cieszynianka .... 100 lat z okazji urodzinek , kochana ....http://www.onlinephotographers.org/pics/3872_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Patrzcie .... kordzina robi impreze karnawałową pisze że z okolic Opola .... ale guzik prawda - dla wszystkich robi ino ilość miejsc ograniczona - nocleg zapewnia , więc spokojnie można się z daleka wybrać - ja mam 100 kilosów i jadę : wystawiam na aukcje: SPOTKANIE KARNAWAŁOWE W DREWNIANYM DOMKU DLA MIESZKAŃCÓW OPOLA I OKOLIC!!!! zaczynamy licytację od wpisowego min 10zł od osoby... ilośc osób ograniczona...żeby mi chałupy nie rozniosło...a i jeszcze z tż tego nie uzgodniłam...trudno...co zrobić!!!!!!ale w razie wielu chętnych będziemu musieli sie ograniczyć...liczę na was Aniahuby: shell gwarantuje, spanko-chyba...jeden obok grugiego( własne śpiwory ) jedzonko mega jajecznicę the day after o resztę musimy zadbać razem.... termin..albo jescze przed kuligiem ,albo po w ramch spotkania po wyjazdowego!!!!! wejściówkę można na licytacji zalicytować (poniżej link) ... ja i coolibeer już zalicytowaliśmy ..... kto się jeszcze łapie na imprezę w Opolu? a i na Frania można przy okazji zlicytować parę złotych http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm jak ktoś reflektuje to niech zalicytuje .... fajna imprezka się szykuje żesz mi się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 to może nam wyjść np po kuligu jako takie po wyjazdowe spotaknie.... no zobaczymy...a spanie..no wiadomo jaki mam domek widzicie więc apartamentu niky nie dostanie ale kawałek materaca tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 któryś weekend po kuligu to jest bardzo dobry pomysł ..... mogłoby być cheba nawet jakoś w lutym coby było nieco oddechu po kuligu ja już w domu zapowiedziałam , iż nadchodzący rok będzie dla mnie bardzo wyjazdowo-imprezowy ..... sprzeciwu nie odnotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 bo patrzę realnie...przed kuligiem nie zdąrzymy a tak po to może być fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no i to jest dobry pomysł żeby luty - zdążycie ze wszystkim i na spokojnie .... rzuć orientacyjnie w opisie aukcji , ze to w lutym coby ludziska wiedzieli i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 to już njutro bo na dziś spadam,..pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No właśnie, ja to chyba z Żoną w Piątek przyjedziemy, takie są plany. Chcieli my na nartach spróbować, no my nigdy wcześniej ,,, Piczmany! Chyba Was kocham!! Hehehehehe... a jeszcze nie wiem czy u mnie w firmie jakiegoś szału wtedy nie będzie (czyli zapomnijcie o urlopach nieszczęśni) ale już się cieszę na ten nartowy piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 46 dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 08.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Chyba Was kocham!! Spokojnie, może najpierw się piwka razem napijmy Potem obgadamy resztę Wyjedziemy rano, powinniśmy być na miejscu koło 13:00, zdążymy jeszcze na te narty ? Stok oświetlony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Spokojnie, może najpierw się piwka razem napijmy Potem obgadamy resztę Wyjedziemy rano, powinniśmy być na miejscu koło 13:00, zdążymy jeszcze na te narty ? Stok oświetlony ? No w zasadzie to masz rację... ja tu Wam tą miłość tak wirtualnie... A ze stokiem to druga racja! Cieszka! Możesz się dowiedzieć czy tam świecą na trasie? Bo jak nie świecą to kicha. Zajedziemy, cza się przebrać i lecieć na stok. Jeszcze ja to pół bidy bo sprzęt mam - zapinam nartki, karnet i jadę... A Wy wypożyczalnię musicie zaliczyć, najlepiej jakiegoś instruktora se wziąć na pierwsze razy (z przykrością stwierdzam, że kiepski ze mnie nauczyciel - nawet me własne dzieciska były uczone przez małża i instruktorów - za szybko się wkurzam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 45 Dzionkóf i szał pał Ja pojawię się już w Czwartek przed kuligiem. Gdzie i do kogo mogę zgłosić swój przyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 45 Dzionkóf i szał pał Ja pojawię się już w Czwartek przed kuligiem. Gdzie i do kogo mogę zgłosić swój przyjazd? No rany julek! Jeszcze trochę to nam przyjdzie tydzień urlopu brać , żeby se na kulig pojechać. Choć - mając w perspektywie śnieg i narty...Wyjechać w czwartek po południu, dojechać w nocy i w piątek od rana można by śmigać już... Kuurde! Dlaczego to tak daleko od nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts