Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Patrzcie .... kordzina robi impreze karnawałową pisze że z okolic Opola .... ale guzik prawda - dla wszystkich robi ino ilość miejsc ograniczona - nocleg zapewnia , więc spokojnie można się z daleka wybrać - ja mam 100 kilosów i jadę :D :

wystawiam na aukcje:

SPOTKANIE KARNAWAŁOWE W DREWNIANYM DOMKU DLA MIESZKAŃCÓW OPOLA I OKOLIC!!!!

zaczynamy licytację od wpisowego min 10zł od osoby...

ilośc osób ograniczona...żeby mi chałupy nie rozniosło...a i jeszcze z tż tego nie uzgodniłam...trudno...co zrobić!!!!!!ale w razie wielu chętnych będziemu musieli sie ograniczyć...liczę na was Aniahuby: shell

:wink: :wink:

gwarantuje, spanko-chyba...jeden obok grugiego( własne śpiwory :wink: )

jedzonko

mega jajecznicę the day after

o resztę musimy zadbać razem....

termin..albo jescze przed kuligiem ,albo po w ramch spotkania po wyjazdowego!!!!!

wejściówkę można na licytacji zalicytować (poniżej link) ... ja i coolibeer już zalicytowaliśmy :D ..... kto się jeszcze łapie na imprezę w Opolu? a i na Frania można przy okazji zlicytować parę złotych :D

http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm

jak ktoś reflektuje to niech zalicytuje .... fajna imprezka się szykuje :D

żesz mi się zrymowało :roll:

któryś weekend po kuligu to jest bardzo dobry pomysł ..... mogłoby być cheba nawet jakoś w lutym coby było nieco oddechu po kuligu :wink:

ja już w domu zapowiedziałam , iż nadchodzący rok będzie dla mnie bardzo wyjazdowo-imprezowy ..... sprzeciwu nie odnotowałam :lol:

No właśnie, ja to chyba z Żoną w Piątek przyjedziemy, takie są plany.

Chcieli my na nartach spróbować, no my nigdy wcześniej ,,, :wink:

Piczmany!

Chyba Was kocham!!

Hehehehehe... a jeszcze nie wiem czy u mnie w firmie jakiegoś szału wtedy nie będzie (czyli zapomnijcie o urlopach nieszczęśni) ale już się cieszę na ten nartowy piątek :lol:

Spokojnie, może najpierw się piwka razem napijmy :p Potem obgadamy resztę :lol:

Wyjedziemy rano, powinniśmy być na miejscu koło 13:00, zdążymy jeszcze na te narty ? Stok oświetlony ?

No w zasadzie to masz rację... ja tu Wam tą miłość tak wirtualnie... :lol:

A ze stokiem to druga racja!

Cieszka!

Możesz się dowiedzieć czy tam świecą na trasie?

Bo jak nie świecą to kicha. Zajedziemy, cza się przebrać i lecieć na stok. Jeszcze ja to pół bidy bo sprzęt mam - zapinam nartki, karnet i jadę... A Wy wypożyczalnię musicie zaliczyć, najlepiej jakiegoś instruktora se wziąć na pierwsze razy (z przykrością stwierdzam, że kiepski ze mnie nauczyciel - nawet me własne dzieciska były uczone przez małża i instruktorów - za szybko się wkurzam :oops:).

45 Dzionkóf i szał pał

Ja pojawię się już w Czwartek przed kuligiem. Gdzie i do kogo mogę zgłosić swój przyjazd?

No rany julek!

Jeszcze trochę to nam przyjdzie tydzień urlopu brać :lol:, żeby se na kulig pojechać. Choć - mając w perspektywie śnieg i narty...Wyjechać w czwartek po południu, dojechać w nocy i w piątek od rana można by śmigać już...

Kuurde!

Dlaczego to tak daleko od nas?