daggulka 09.12.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 własnie próbuję od wczoraj namierzyć Cieszkę żeby szczegóły na picuś glancuś dopracować - ale wsiąkła ... jak się dziś wieczorkiem nie odezwie to do niej zadzwonie ....w każdym razie prognozuję, iż najpóźniej w weekend podamy wszystkie informacje włącznie z numerem konta , kwotami , szczegółami ... każdemu napisze maila z informacjami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja też chcę sie załapać na piątkowy zjazd...ale wydaję mi sie ze wyjadę w piątek bardzo rano i tak na pół dnia jescze sobie dam w nogi......a potem wieczorem z wami też w nogi.... moja propozycja.....zgadajmy sie bo może sie zrobić fajne popołudnie...bo realnierzecz borąćc to wcześniej niż o 14 nie ruszymy na narty a miłoby było już razem..... rozumiem że Baru. Cooliber, Piczmany.....czy ktoś jeszcze na narty w piątek?????? musimy to ustalić bo ja urlop wziąść muszę....wiecie pracuję w sb/nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja się w piątek wybieram .... ale nie na narty jeno na piwo grzane ... ewentualnie wchodzi w grę dupolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja też od piwa zaczynam co by się z tej górki zjechać nie bać ! Co do wyjazdu w czwartek to już wolę o 3:00 rano w Piątek, 9:00 na miejscu Jak ja lubię wycieczki i wyjazdy nad ranem, Liceum mi się przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja się w piątek wybieram .... ale nie na narty jeno na piwo grzane ... ewentualnie wchodzi w grę dupolot Korzystając z tego że jeszcze nie zmyłaś mi głowy, deklaruję taką samą potrzebę picia ciepłego, za nic sobie mając uciechy wynikające z zakładania gipsu na połamane kończyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 uwielbiam zimne piwo na stoku...mniam mniam.... a Piczman...mi się też z tym kojarzy...te poranki przed autokarem...i zajęcie odpowiedniego strategiocznego miejsca....a ponieważ dużo wyjeżdżałam bo ja klasa turystyczna byłam to jest co wspominać........ no to jasna sprawa umawiamy się jakoś w piątek na piwko startowe i potem ruszamy...jak wypije za dużo to najwyżej z Daggulką na dupolocie...bo podejrzewam że my będziemy lecieć a nie zjeżdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Korzystając z tego że jeszcze nie zmyłaś mi głowy, ale za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W kocim grzebałem wątku, gdzie dałem się poznać jako bezduszny, zły i nieczuły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 hm ... podejrzewam, że biedne stworzenie na samo Twoje osławione spojrzenie spiernicza pod łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja taki Kozak a się jeszcze okaże że z Wami na dupolotach będę latał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja taki Kozak a się jeszcze okaże że z Wami na dupolotach będę latał. bo dupolot to fajna rzecz jest .... pod warunkiem że nie ma wiele muld i dołków na górce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Niskie zaludzienie stoku, też jest nie od parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Można kogoś niechcący uszkodzić co wygląda bardzo widowiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 hm ... podejrzewam, że biedne stworzenie na samo Twoje osławione spojrzenie spiernicza pod łóżko A gdzie tam. Się na kolana pcha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 hm ... podejrzewam, że biedne stworzenie na samo Twoje osławione spojrzenie spiernicza pod łóżko A gdzie tam. Się na kolana pcha ... no patrz co za yntelygentna bestia ... od razu wie do kogo uderzyć i komu sie podlizać żeby się odpowiednio ustawić i dożyć spokojnej starości Piczman ... kurde ... OC se trza na wszelki wypadek wykupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja też od piwa zaczynam co by się z tej górki zjechać nie bać ! Co do wyjazdu w czwartek to już wolę o 3:00 rano w Piątek, 9:00 na miejscu Jak ja lubię wycieczki i wyjazdy nad ranem, Liceum mi się przypomina Ooooo no to wyjeżdżacie od siebie koło 3, u mnie jesteście coś z pół godziny później i gra i bucy!! Dupolot czy narty - nieważne, ino to białe musi być!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak nie bedzie białego to zostaje piwo grzane ... no ale ileż można pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hmmm.... no grzane to niezbyt długo. Parę sztuk i .... i w zasadzie, nie da się rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja wybiorę się w południe w czwartek wieczorkiem jakieś rozpoznanie nocleg i od rana w piątek na deseczki Myślę że w Piątek będzie już jakieś zapoznawcze Party kolejno w sobote od rana do obiadku białe szaleństwo i impreza oficjalna Co do jazdy to ja zawsze po każdym zjeździe lecę na grzańca i dalej Staję się wtedy bardziej odważny więc jeśli daga też tak będziesz na dupolocie robiła to po 2 godzinach będziesz śmigała jak królik bugs albo myszka miki w kreskówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ojjj a ja nie piję jak jeżdżę - na nartach też. Znaczy o napojach wyskokowych mówię . Raz jeden jedyny - jak cholernie zmarzłam - małż namówił mnie na wynalazek pt jagertee (czy tam jak się toto pisze). I to był pierwszy i ostatni raz - po prostu fatalnie mi się jeździło, dopóki nie "odparowałam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts