daggulka 09.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Co do jazdy to ja zawsze po każdym zjeździe lecę na grzańca i dalej Staję się wtedy bardziej odważny więc jeśli daga też tak będziesz na dupolocie robiła to po 2 godzinach będziesz śmigała jak królik bugs albo myszka miki w kreskówkach hm ... to rezygnuję z dupolota w takim razie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Co do jazdy to ja zawsze po każdym zjeździe lecę na grzańca i dalej Staję się wtedy bardziej odważny więc jeśli daga też tak będziesz na dupolocie robiła to po 2 godzinach będziesz śmigała jak królik bugs albo myszka miki w kreskówkach hm ... to rezygnuję z dupolota w takim razie .... wiedziałem że wybierzesz to drugie rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.12.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Informuję uprzejmie , iż każdy zapisany dostał na priv informacje szczegółowe na temat kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.12.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.12.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Informuję uprzejmie, iż informacje szczegółowe na temat kuligu na priv otrzymałem I bardzo dobrze. I teraz dopiero to się doczekać nie mogę... Tak sobie myślę, że już w piątek będzie nas sporo .... i wstępny rozruch można będzie wykonać, żeby w sobotę uniknąć kontuzji przy stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.12.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jestem za tylko buty mi gdzieś trza schować, cobym nigdzie nie wyłaził i to tak, aby na koniec jednak znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jestem za tylko buty mi gdzieś trza schować, cobym nigdzie nie wyłaził i to tak, aby na koniec jednak znaleźć Ja wezmę rakiety do tenisa Przymocujemy tak że będziesz stabilnie trzymał się na każdej nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 popatrzcie jak nam się ładnie lista obecności uzupełnia Barbossa .... chciałam zauważyc , iż brak obuwia w stanie "po alkoholu" nie powstrzymuje przez eskapadami nawet w śniegu i na mrozie ... znam z autopsji Ciebie to trza przywiązać do jakiegos kaloryfera jeno z dala od kominka bo to też niebezpieczny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hmmmm..... śnieg i niska temperatura spowalniają krwawienia .... bym się specjalnie nie przejmował....Ale, tak na wszelki wypadek, tym razem dopilnuje żeby w apteczce mieć coś więcej niż tylko koc, i opaskę uciskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 popatrzcie jak nam się ładnie lista obecności uzupełnia Faktyka. Tylko patrzę na zdjęcia "świetlicy", liczę ludzi i się zastanawiam, czy my się tam wszyscy pomieścimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ale, tak na wszelki wypadek, tym razem dopilnuje żeby w apteczce mieć coś więcej niż tylko koc, i opaskę uciskową. gumki? recepturki oczywiście do przytrzymywania opasek uciskowych Świetlica faktycznie nie za wielka ... ale cóż to dla nas wszystkich ... prawie jak rodzina , więc jeden drugiemu na kolana najwyżej usiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ale, tak na wszelki wypadek, tym razem dopilnuje żeby w apteczce mieć coś więcej niż tylko koc, i opaskę uciskową. gumki? Już się nie chciałem wyrywać ... jak rozpakowałem poprzednią apteczkę, to wody utlenionej nie było, ale prezerwatywa była. No cóż, jak się kupuje auto z francuskim rodowodem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak rozpakowałem poprzednią apteczkę, to wody utlenionej nie było, ale prezerwatywa była. podejrzewam, że TO akurat w TAMTYM momencie było najmniej potrzebne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kuurna! Ja jeżdżę renówką! Boszszsz muszę sprawdzić co mam w apteczce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kuurna! Ja jeżdżę renówką! Boszszsz muszę sprawdzić co mam w apteczce!! nie panikuj ... na pewno jest to co jest najbardziej potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak rozpakowałem poprzednią apteczkę, to wody utlenionej nie było, ale prezerwatywa była. podejrzewam, że TO akurat w TAMTYM momencie było najmniej potrzebne ... No to się przytomnie pod oczy nikomu nie pchałem .... Bym sie pewnie nasłuchał, że z niemocy chcę skorzystać ... Kuurna! Ja jeżdżę renówką! Boszszsz muszę sprawdzić co mam w apteczce!! No właśnie o tej marce mówię. Sprawdź, bo kiedyś możesz potrzebować ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 boszsszzz... na jakie tematy zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O kuligu my tu .... ... że świetlica ciasna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No właśnie o tej marce mówię. Sprawdź, bo kiedyś możesz potrzebować ..... Tera nie mogiem - jak widać zapracowana jestem i do samochodu nie polecę sprawdzać apteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts