Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Co do jazdy to ja zawsze po każdym zjeździe lecę na grzańca i dalej :) Staję się wtedy bardziej odważny więc jeśli daga też tak będziesz na dupolocie robiła to po 2 godzinach będziesz śmigała jak królik bugs albo myszka miki w kreskówkach ;)

hm ... to rezygnuję z dupolota w takim razie .... :roll: :wink: :lol:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer

Co do jazdy to ja zawsze po każdym zjeździe lecę na grzańca i dalej :) Staję się wtedy bardziej odważny więc jeśli daga też tak będziesz na dupolocie robiła to po 2 godzinach będziesz śmigała jak królik bugs albo myszka miki w kreskówkach ;)

hm ... to rezygnuję z dupolota w takim razie .... :roll: :wink: :lol:

wiedziałem że wybierzesz to drugie rozwiązanie...

Informuję uprzejmie, iż informacje szczegółowe na temat kuligu na priv otrzymałem :)

I bardzo dobrze. I teraz dopiero to się doczekać nie mogę...

Tak sobie myślę, że już w piątek będzie nas sporo .... i wstępny rozruch można będzie wykonać, żeby w sobotę uniknąć kontuzji przy stole... 8)

Gość coolibeer
jestem za :D

tylko buty mi gdzieś trza schować, cobym nigdzie nie wyłaził :-?

i to tak, aby na koniec jednak znaleźć :D

Ja wezmę rakiety do tenisa ;) Przymocujemy tak że będziesz stabilnie trzymał się na każdej nierówności ;)

popatrzcie jak nam się ładnie lista obecności uzupełnia :D

Barbossa .... chciałam zauważyc , iż brak obuwia w stanie "po alkoholu" nie powstrzymuje przez eskapadami nawet w śniegu i na mrozie ... znam z autopsji :oops: :lol:

Ciebie to trza przywiązać do jakiegos kaloryfera jeno z dala od kominka bo to też niebezpieczny gadżet :roll:

Ale, tak na wszelki wypadek, tym razem dopilnuje żeby w apteczce mieć coś więcej niż tylko koc, i opaskę uciskową.

gumki? :roll:

recepturki oczywiście do przytrzymywania opasek uciskowych :p :lol:

Świetlica faktycznie nie za wielka ... ale cóż to dla nas wszystkich ... prawie jak rodzina , więc jeden drugiemu na kolana najwyżej usiądzie :roll: :wink: :lol:

Ale, tak na wszelki wypadek, tym razem dopilnuje żeby w apteczce mieć coś więcej niż tylko koc, i opaskę uciskową.

gumki? :roll:

Już się nie chciałem wyrywać ... jak rozpakowałem poprzednią apteczkę, to wody utlenionej nie było, ale prezerwatywa była. No cóż, jak się kupuje auto z francuskim rodowodem ....

jak rozpakowałem poprzednią apteczkę, to wody utlenionej nie było, ale prezerwatywa była.

podejrzewam, że TO akurat w TAMTYM momencie było najmniej potrzebne ... :wink: :lol:

No to się przytomnie pod oczy nikomu nie pchałem .... Bym sie pewnie nasłuchał, że z niemocy chcę skorzystać ...

Kuurna!

Ja jeżdżę renówką! :o

Boszszsz muszę sprawdzić co mam w apteczce!!

No właśnie o tej marce mówię. Sprawdź, bo kiedyś możesz potrzebować ..... :D