daggulka 09.10.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tak se myśle ... a identyfikatory bedziem robić? Będą nowe, coś pasującego do rodzaju imprezy i miejsca ,,, Jak coś wymyślę to pokażę! jak zwykle niezawodny .... dziękuje w imieniu wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wiecie co? Już słyszę te dźwięki dzwonków sań i ten siarczysty mróz który będzie nam towarzyszył Kurczę, ja mam tylko smak retrowego kwasu w uściech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kurczę, ja mam tylko smak retrowego kwasu w uściech ... no , szczególnie ten pierwszy łyk jak sie bogu ducha winny człowiek niczego nie spodziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczmanka 09.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam wszystkich!!Widze, ze debata nad zimową imprezka w toku.....Małz juz nas wpisał na listę, więc co tu duzo mówić do "Miłego".....A co do Nicku cóż......czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakikolwiek nick by nie był ... dla mnie zawsze bedziesz Piczmanka , a Piczman bedzie Piczman ... kuźwa , troche zamotałam ... no ale sens chyba widać ... no bo to takie pierwsze skojarzenie ... aczkolwiek ładna z Ciebie dziewczyna to i może nick jakiś ładny by się zdał ... ale ja się nie znam ... mój awatar tez się nie kwalifikuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dagulka o twoim nicku to lepiej nie rozmawiać bo na sam widok nie wiem co myślęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dagulka o twoim nicku to lepiej nie rozmawiać bo na sam widok nie wiem co myślęć no coś Ty ....nick jest całkiem ładny - taki od imienia , choc bardziej pasowałby gaddulka ...gorzej z tym awartarem ... no ale - można nie patrzeć jak sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ogłaszam konkurs na NICK dla Żonki ! Ja już swój pomysł podsunąłem a że się nie spodobał ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a mnie się Piczmanka podoba kojarzy mi się z Piczmanka-Szamanka ... te oczęta potrafią zaczarować każdego bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a mnie się Piczmanka podoba Mnie też, tylko że ona mężatka a ja żonaty ...... I ten Leżajsk, daleko jak cholera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a mnie się Piczmanka podoba Mnie też, tylko że ona mężatka a ja żonaty ...... I ten Leżajsk, daleko jak cholera. Pozdrawiam Tomek ... ja to wszystko Tomkwasowej powiem, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczmanka 09.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No..no..aż się "zawstydalam"jestescie kochani wszyscy bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczmanka 09.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A i wolałabym nie podpaść Tomkwasowej...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a mnie się Piczmanka podoba Mnie też, tylko że ona mężatka a ja żonaty ...... I ten Leżajsk, daleko jak cholera. Pozdrawiam Kurde to ja nie chciałem tego mówić oficjalnie żeby nie było jakieś akcji a tu proszę 2 osoby mnie już wyścigły heheh tomkwas ale warto do Leżajska skoczyć na dobre piwo Więc dla mnie nie ma że daleko jeśli zawsze chodzi o piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zaraz zaraz , My tu o Nicku czy o Piczmance ? Jak do jutra nic nie wybierzemy innego to zostaje tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piczmanka 09.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Na dobre piwko zapraszamy "zawsze i wciąż!!"A odległość zo tam.......Załatwie Wam powrót wkońcu w transporcie się pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zaraz zaraz , My tu o Nicku czy o Piczmance ? Jak do jutra nic nie wybierzemy innego to zostaje tak jak jest Tera to ja sie nie odzywam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.10.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No widzę, że podkarpacie w siłę rośnie!Jeszcze Retro się nie odezwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jak by Go kto spotkał to wnuka zabierzemy Baru możemy sie razem zabrać jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Piczman ..... REWELACYJNY POMYSŁ ...... i o to chodzi kochani ... o to chodzi .... żeby ograniczyc sobie i innym koszty i uciązliwości podróży i zebrać się w grupy podróżnicze w grupie i raźniej , i taniej , i wygodniej , i cieplej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts