Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baru każda apteczka samochodowa wyposażona jest w pseudo bandaż plaster rękawiczkę oraz prezerwatywę :) heheh

Se właśnie przypomniałam, że małż niedawno przyniósł apteczkę - gotowca - jakiś gift z PZU. Ale jeszcze w domu leży, a nie w aucie. I w niej napewno nie ma "gumek" - nasze dzieci wybebeszyły zawartość :lol:

Ja mam zapłon opóźniony, ale mnie ta kordzina dziś załamała .....

Przestało mi sie nagle chcieć ... :(

ja już wczoraj przeczytałam ... no kurde - nic przyjemnego ....

najgorsze to , ze teraz takie niepewne czasy że każdego może to spotkać :-?

Ano właśnie ...

Tomek ( i do kordziny też :wink: ) .... w życiu są gorsze tragedie .... pomyślcie - jakby wam dziecko na raka zachorowało jak Amelka z jednego z wątków ... albo trafiłby sie wypadek samochodowy i w najlepszym wypadku szpital i kilkumiesięczna rehabilitacja - nikomu nie życze , nikomu - ale trzeba sobie uzmysłowić , ze są w życiu gorsze tragedie ....

kochani - praca, kasa to rzecz nabyta - dziś jest , jutro nie ma .... wiem, że kasa w życiu ważna jest - ale zdrowie jest najważniejsze - kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba z ogromną siłą wewnętrzną .... znajdzie lepszą pracę i wszystko wróci do normy .... jestem tego pewna :D

Ja to wszystko rozumiem, ale sprawa przez moje zrozumienie inaczej wyglądać nie chce. Jest nieprzyjemnie i tyle.

Ale żeby nie dołować wątku ...

kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba ....

:D To mam nadzieję, że jednak na kulig da radę .... ( Kaśka mi łeb urwie jak to kiedyś przeczyta ... ).

typowy facet ..... :roll: :lol:

ale mówie Wam ... jak ja już bym chciała żeby było za miesiąc :roll: :D

Piczman .... możemy liczyć na plakietki? ja zawieszki standardowo przywiozę - a Ty jakbyś mógł druknąć identyfikatory to byłoby super ... zrobiłabym sama , ale po pierwsze nie mam takiego talenta a po drugie moja drukarka kolor w serwisie po awarii i nie wiem kiedy tudzież czy w ogóle do mnie wróci :roll:

dzięki !!!!!!!

jadę.......

jadę zeby nie wiem co......

nie pojadę tylko z 2 powodów: jeśli coś będzie nie tak w domu

lub dostane tak zarąbista pracę że będzie mi żal stawiać ją na szalę....

kochani...bardzo bardzo jescze raz Wam dziękuję.....tak jak mówicie to tylko i aż praca...wiecie jakie my wszyscy mamy obciążenia finansowo-budowlane....

powiem am tak..no nie jest mi miło,ale musze sobie poradzić i tyle...to tak nie jest że się nie przejmuję nie potrafię cały czas myślę...będzie ok.

na kulig cieszę się strasznie...i prosze nie gadajmy tu długo o mnie ja sobie wątek założyłam osobny do lamentów.

tu mówmy o kuligu...

nadal chcę jechac na piątek....nartowo-zapoznawczo alkoholu nam nie zabraknie bo podejrzewam że dostane zapas na ho ho....

kordzina ... nie ma innej opcji .... odreagujesz , odstresujesz się - poczujesz się lepiej .... :D

obejrzałam po raz setny zdjęcia z pożegnania lata i powiem Wam jedno .... normalni to my wszyscy nie jesteśmy :roll: :wink: :lol: ... ale kij z tym - ważne że pozytywnie zakręceni :D

i po raz setny się zastanawiam .... jak to jest możliwe - stado różnych ludzi z różnych stron widzących się często po raz pierwszy i tak zajebiście potrafimy spędzać ze sobą czas .... :D :D :D