Gość coolibeer 10.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Baru każda apteczka samochodowa wyposażona jest w pseudo bandaż plaster rękawiczkę oraz prezerwatywę heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O kuligu my tu .... ... że świetlica ciasna ... w świetlicy sie jakoś pomieścimy ... noclegów też nie zabraknie bo jak pisałam w mailu , za drogą jest drugi pensjonat i tam bedą wolne miejsca przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja mam zapłon opóźniony, ale mnie ta kordzina dziś załamała ..... Przestało mi sie nagle chcieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Baru każda apteczka samochodowa wyposażona jest w pseudo bandaż plaster rękawiczkę oraz prezerwatywę heheh Se właśnie przypomniałam, że małż niedawno przyniósł apteczkę - gotowca - jakiś gift z PZU. Ale jeszcze w domu leży, a nie w aucie. I w niej napewno nie ma "gumek" - nasze dzieci wybebeszyły zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja mam zapłon opóźniony, ale mnie ta kordzina dziś załamała ..... Przestało mi sie nagle chcieć ... ja już wczoraj przeczytałam ... no kurde - nic przyjemnego .... najgorsze to , ze teraz takie niepewne czasy że każdego może to spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ano właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ano właśnie ... Tomek ( i do kordziny też ) .... w życiu są gorsze tragedie .... pomyślcie - jakby wam dziecko na raka zachorowało jak Amelka z jednego z wątków ... albo trafiłby sie wypadek samochodowy i w najlepszym wypadku szpital i kilkumiesięczna rehabilitacja - nikomu nie życze , nikomu - ale trzeba sobie uzmysłowić , ze są w życiu gorsze tragedie .... kochani - praca, kasa to rzecz nabyta - dziś jest , jutro nie ma .... wiem, że kasa w życiu ważna jest - ale zdrowie jest najważniejsze - kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba z ogromną siłą wewnętrzną .... znajdzie lepszą pracę i wszystko wróci do normy .... jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja to wszystko rozumiem, ale sprawa przez moje zrozumienie inaczej wyglądać nie chce. Jest nieprzyjemnie i tyle. Ale żeby nie dołować wątku ... kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba .... To mam nadzieję, że jednak na kulig da radę .... ( Kaśka mi łeb urwie jak to kiedyś przeczyta ... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 typowy facet ..... ale mówie Wam ... jak ja już bym chciała żeby było za miesiąc Piczman .... możemy liczyć na plakietki? ja zawieszki standardowo przywiozę - a Ty jakbyś mógł druknąć identyfikatory to byłoby super ... zrobiłabym sama , ale po pierwsze nie mam takiego talenta a po drugie moja drukarka kolor w serwisie po awarii i nie wiem kiedy tudzież czy w ogóle do mnie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 10.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zaczynam powoli myśleć, pewnie jak ostatnim razem drukował będę dzień wcześniej Ale zdążę na pewno. Jak sklecę projekt to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 chwal się do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jestem za tylko buty mi gdzieś trza schować, cobym nigdzie nie wyłaził i to tak, aby na koniec jednak znaleźć Pilnowanie to już od poprzedniej imprezy masz obiecane. Nawet do kibelka będzie dopiero za pozwoleniem i pod nadzorem Nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 10.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzięki !!!!!!!jadę.......jadę zeby nie wiem co......nie pojadę tylko z 2 powodów: jeśli coś będzie nie tak w domulub dostane tak zarąbista pracę że będzie mi żal stawiać ją na szalę....kochani...bardzo bardzo jescze raz Wam dziękuję.....tak jak mówicie to tylko i aż praca...wiecie jakie my wszyscy mamy obciążenia finansowo-budowlane....powiem am tak..no nie jest mi miło,ale musze sobie poradzić i tyle...to tak nie jest że się nie przejmuję nie potrafię cały czas myślę...będzie ok.na kulig cieszę się strasznie...i prosze nie gadajmy tu długo o mnie ja sobie wątek założyłam osobny do lamentów.tu mówmy o kuligu...nadal chcę jechac na piątek....nartowo-zapoznawczo alkoholu nam nie zabraknie bo podejrzewam że dostane zapas na ho ho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 i tak trzymaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 kordzina ... nie ma innej opcji .... odreagujesz , odstresujesz się - poczujesz się lepiej .... obejrzałam po raz setny zdjęcia z pożegnania lata i powiem Wam jedno .... normalni to my wszyscy nie jesteśmy ... ale kij z tym - ważne że pozytywnie zakręceni i po raz setny się zastanawiam .... jak to jest możliwe - stado różnych ludzi z różnych stron widzących się często po raz pierwszy i tak zajebiście potrafimy spędzać ze sobą czas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.12.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Tak sobie czytam wewontek chlip-chlip, nie będę mógł chlip-chlip. Za to u mnie śniegu i lodu nie zabraknie, czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 alkoholu nam nie zabraknie bo podejrzewam że dostane zapas na ho ho.... Ja to już wczoraj pisałem: lubiłem czytać, że kordzina w alkoholu robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 alkoholu nam nie zabraknie bo podejrzewam że dostane zapas na ho ho.... Ja to już wczoraj pisałem: lubiłem czytać, że kordzina w alkoholu robi. zauważ, że "ho, ho" jest z małej litery mam pewne obawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O! Ho! Cholera... Przeoczyłem... No ale, na flaszkę nas jeszcze stać przecie... Damy se radę, tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 upssssss...miało być: HO HO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts