daggulka 11.12.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 upssssss...miało być: HO HO HOHO to my wszyscy bedziem mieć w sobotni poranek ... w niedzielny to już bedzie nie HO HO ino masakra po maratonie dwudniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dżem dobryyyyyyy 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zapas na ho ho.... to ho ho mi się najbardziej z tego podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 upssssss...miało być: HO HO H2O2 ? Mówiłem, że wodę utlenioną, ja przywożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no dobra niech będzie OH grupa hydroksylowa górą... a właśnie przyjmuję 120szt. tego...\i mam nadzieję ze będzie mi dane przywieść ją na kulig... http://www.stock-polska.pl/assets/images/graphics/orkisz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 musze jakieś afirmacje zastosować : nie mieszać alkoholi .... nie mieszać alkoholi ..... nie mieszać alkoholi .... myślicie , ze jak teraz zacznę te afirmacje to mi sie na tyle utrwali, że poskutkuje na kuligu ? kordzina ... kurrrrde ... Ty to bedziesz chyba najlepiej zaopatrzona w przedmioty niezbędne ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tak sobie czytam wewontek chlip-chlip, nie będę mógł chlip-chlip. noż kurcze ... żałujemy , żałujemy bardzo .... ale mam nadzieję na zlocie przyszłorocznym sobie odbijemy wszystkie nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To że świetlica ciasna to już my ustalili. A ja mam jeszcze jedno pytanie. Do cieszynianki, jako zorientowanej....Czy w okolicy świetliczanej jest może jaki telewizor? Bo moglibyśmy w licznym gronie pokibicować Adamewi, jak w Zakopanem pierwszy będzie, wyprzedzając Stocha i Miętusa ....Bo to ten sam weekend .... mnie się zdo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam Widzę, że większość przyjeżdża w piątek, kurde czy jak ja w sobotę dotrę, to będę jeszcze się miał z kim napić, i czy towarzystwo będzie w stanie wziąć udział w kuligu? pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tinek - nie ma obawy - trening czyni mistrza .... ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 tomkwas .... tv jest w świetlicy .... bedzie można se kulturalnie przy piwie w fajnym gronie Małysza obejrzeć i informacja .... na liście obecności w pierwszym wpisie przy nicku będę pisać kwote przelanych pieniążków , ilość osób , ilość dni - ułatwi mi to pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To że świetlica ciasna to już my ustalili. A ja mam jeszcze jedno pytanie. Do cieszynianki, jako zorientowanej.... Czy w okolicy świetliczanej jest może jaki telewizor? Bo moglibyśmy w licznym gronie pokibicować Adamewi, jak w Zakopanem pierwszy będzie, wyprzedzając Stocha i Miętusa .... Bo to ten sam weekend .... mnie się zdo .... W owej świetlicy jest telewizor i będzie można niejakiego Małysza obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 42..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cieszka! Czy Ty nas możesz oświecić, czy na tym najbliższym stoku to świecą wieczorem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cieszka! Czy Ty nas możesz oświecić, czy na tym najbliższym stoku to świecą wieczorem?? Najprawdopodobniej tak, ale jeszcze w poniedziałek zasięgniemy języka u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 wiem że to narazie deklaracja na "gębę"..ale ja ok.6stycznia wplace 150zł bo będę potrzebowała noclegu także piątek/sobota ..mam nadzieję ze nie jedyna...bo inaczej zaczne rozważać wzięcie męża...hi hi hi ....a poważnie to już pisałam że miłoby było juz pozjeżdzać także w piątek..ale mówię realnie pewnie nie wcześniej niz koło 14...a może faktycznie się zakwaterujemy..wypijemy piwko i pojedziemy na 18 na stok..jesli będzie taka możliwośc..bo jak nie to dupoślizg i tez z górki ...coś sobie na piątkowy wieczór zorganizujemy...i akurat w sobotę na obiadek zgłodniejemy .... kurcze nie mogę się doczekać.....bo tak już długo nie byłam na wypadzie....a tu jeszcze taka okolica i okoliczności i zimowa pora..bomba... -------------------------------------- i nadal deklaruję że mam miejsca w aucie...startuję z Opola...mąż zaczął rozważać zawiezienie mnie pod sam domek..ale sama nie wiem czy to dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 -------------------------------------- i nadal deklaruję że mam miejsca w aucie...startuję z Opola...mąż zaczął rozważać zawiezienie mnie pod sam domek..ale sama nie wiem czy to dobre rozwiązanie ja też nie wiem .... zobaczy tylu przystojniaków to nie bedzie chciał odjechać ja też jadę w piątek .... postanowiłam właśnie niedawno że jak szaleć to szaleć a nie tak na drobne sie rozmieniać tylko ta sobota bedzie coś mi się zdo - bardzo ciężka do przeżycia jak już w piątek zabalujemy info: zmodyfikowałam pierwszy wpis wewontku - lista obecności jest na górze , kto wpłacił - świeci na niebiesko .... wszelkie pytania - zadawać , odpowiemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 41 dni ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja wpłacę po licytacji dla Frania bo może się okazać że jeszcze nie pojadę na kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja wpłacę po licytacji dla Frania bo może się okazać że jeszcze nie pojadę na kulig se jaj nie rób .... ja Ci nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts