Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

musze jakieś afirmacje zastosować :

nie mieszać alkoholi .... nie mieszać alkoholi ..... nie mieszać alkoholi ....

myślicie , ze jak teraz zacznę te afirmacje to mi sie na tyle utrwali, że poskutkuje na kuligu ? :roll: :oops: :lol:

kordzina ... kurrrrde ... Ty to bedziesz chyba najlepiej zaopatrzona w przedmioty niezbędne ze wszystkich :lol:

To że świetlica ciasna to już my ustalili. A ja mam jeszcze jedno pytanie. Do cieszynianki, jako zorientowanej....

Czy w okolicy świetliczanej jest może jaki telewizor? Bo moglibyśmy w licznym gronie pokibicować Adamewi, jak w Zakopanem pierwszy będzie, wyprzedzając Stocha i Miętusa ....

Bo to ten sam weekend .... mnie się zdo ....

tomkwas .... tv jest w świetlicy .... bedzie można se kulturalnie przy piwie w fajnym gronie Małysza obejrzeć :D

i informacja .... na liście obecności w pierwszym wpisie przy nicku będę pisać kwote przelanych pieniążków , ilość osób , ilość dni - ułatwi mi to pracę :wink:

To że świetlica ciasna to już my ustalili. A ja mam jeszcze jedno pytanie. Do cieszynianki, jako zorientowanej....

Czy w okolicy świetliczanej jest może jaki telewizor? Bo moglibyśmy w licznym gronie pokibicować Adamewi, jak w Zakopanem pierwszy będzie, wyprzedzając Stocha i Miętusa ....

Bo to ten sam weekend .... mnie się zdo ....

W owej świetlicy jest telewizor i będzie można niejakiego Małysza obejrzeć :D

wiem że to narazie deklaracja na "gębę"..ale ja ok.6stycznia wplace 150zł bo będę potrzebowała noclegu także piątek/sobota ..mam nadzieję ze nie jedyna...bo inaczej zaczne rozważać wzięcie męża...hi hi hi ....a poważnie to już pisałam że miłoby było juz pozjeżdzać także w piątek..ale mówię realnie pewnie nie wcześniej niz koło 14...a może faktycznie się zakwaterujemy..wypijemy piwko i pojedziemy na 18 na stok..jesli będzie taka możliwośc..bo jak nie to dupoślizg i tez z górki :D...coś sobie na piątkowy wieczór zorganizujemy...i akurat w sobotę na obiadek zgłodniejemy :wink: ....

kurcze nie mogę się doczekać.....bo tak już długo nie byłam na wypadzie....a tu jeszcze taka okolica i okoliczności i zimowa pora..bomba...

--------------------------------------

i nadal deklaruję że mam miejsca w aucie...startuję z Opola...mąż zaczął rozważać zawiezienie mnie pod sam domek..ale sama nie wiem czy to dobre rozwiązanie :lol: :lol: :lol:

--------------------------------------

i nadal deklaruję że mam miejsca w aucie...startuję z Opola...mąż zaczął rozważać zawiezienie mnie pod sam domek..ale sama nie wiem czy to dobre rozwiązanie :lol: :lol: :lol:

ja też nie wiem ....

zobaczy tylu przystojniaków to nie bedzie chciał odjechać :wink: :lol:

ja też jadę w piątek .... postanowiłam właśnie niedawno że jak szaleć to szaleć a nie tak na drobne sie rozmieniać :D

tylko ta sobota bedzie coś mi się zdo - bardzo ciężka do przeżycia jak już w piątek zabalujemy :oops: :lol:

info:

zmodyfikowałam pierwszy wpis wewontku - lista obecności jest na górze , kto wpłacił - świeci na niebiesko .... :lol:

wszelkie pytania - zadawać , odpowiemy .... :D