daggulka 15.12.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 niema się czego bać ... to prawdziwe gentalmany , bez pozwolenia nie tykają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dagga ja się zaczynam bać...my takie 2 wyzwolone kobiety będziesz ze mną spać w pokoju?????...tak sie chcę umówić..bo przed kolonią tez tak trzeba było się dogadać ..wiesz żebym nie została sama... A ja?? Samą mnie zostawicie na pastwę... losu?? spokojnie spokojnie ktoś na pewno się tobą zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 niema się czego bać ... to prawdziwe gentalmany , bez pozwolenia nie tykają ... święte słowa daga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 niema się czego bać ... to prawdziwe gentalmany , bez pozwolenia nie tykają ... święte słowa daga może po prostu dziewczyny sie obawiają o swoją silną wolę jak tych naszych chopaków poznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dagga ja się zaczynam bać...my takie 2 wyzwolone kobiety będziesz ze mną spać w pokoju?????...tak sie chcę umówić..bo przed kolonią tez tak trzeba było się dogadać ..wiesz żebym nie została sama... A ja?? Samą mnie zostawicie na pastwę... losu?? spokojnie spokojnie ktoś na pewno się tobą zajmie Dzięki! bo juz się bałam... Ale w sumie gdzieś już czytałam, że nasze forumowe chopy to opiekuńcze som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na mnie nie liczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale w sumie gdzieś już czytałam, że nasze forumowe chopy to opiekuńcze som kobity też a co czytałaś dokładnie? bo wiesz - trza plotki w zarodku niszczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba Ale na miejscu daggulki to bym się nie zastanawiał nawet minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba Ale na miejscu daggulki to bym się nie zastanawiał nawet minuty. hm ... żeby to napisał młody , silny i atrakcyjny chopak to pewnie tez bym się nie zastanawiała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 może po prostu dziewczyny sie obawiają o swoją silną wolę jak tych naszych chopaków poznają Boszsz... może to dobrze, że mój małż na forum nie wchodzi, bo już bym miała po kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na mnie nie liczcie. I kto tu jest przyczajony tygrys? Jak o bzdurach jest rozmowa to cisza ale jak o kobietach to tomkwas już " na mnie nie liczcie" z lekkim zawstydzeniem Dobra Dobra nie poznaje kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a co czytałaś dokładnie? bo wiesz - trza plotki w zarodku niszczyć ... Aaaa cosik tam pisaliście w wewontku o Ruścu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 może po prostu dziewczyny sie obawiają o swoją silną wolę jak tych naszych chopaków poznają Boszsz... może to dobrze, że mój małż na forum nie wchodzi, bo już bym miała po kuligu kochana .... zaufanie podstawą związku .... oczywiście do czas aż chop forum nie zacznie czytać ... a serio - mój wczoraj usłyszał, że w piatek jadę na cały weekend .... taki skubany opanowany , że nawet mu powieka nie drgnęła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dobra Dobra nie poznaje kolegi Ale moją żonę poznałeś. I będziesz miał znów okazję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dobra Dobra nie poznaje kolegi Ale moją żonę poznałeś. I będziesz miał znów okazję ... no , na miejscu tomkwasa tez bym była grzeczna .... chociaż Kaśka - fajna babka ... ale dla koleżanek , tomkwas musi stwarzać jednak pozory .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dobra Dobra nie poznaje kolegi Ale moją żonę poznałeś. I będziesz miał znów okazję ... Wtedy poznałem wiele żon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a serio - mój wczoraj usłyszał, że w piatek jadę na cały weekend .... taki skubany opanowany , że nawet mu powieka nie drgnęła ... Mój tego jeszcze nie usłyszał hehehehe. Mieli do nas przyjechać Piczmany w niedzielę, ale okazało się, że moje trzy laski kaszląco-smarkające, poza tym Im też coś wypadło... No i się małż nie dowiedział, że mamy chytry plan wyjazdu w piątek (nad ranem?! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a serio - mój wczoraj usłyszał, że w piatek jadę na cały weekend .... taki skubany opanowany , że nawet mu powieka nie drgnęła ... Mój tego jeszcze nie usłyszał hehehehe. nie no .... mój mnie doskonale zna ... wie , że we mnie słowo "NIE" wzbudza negatywne emocje .... a ja mściwa jestem i zawsze swego dopinam tak czy siak ... to powyżej to pół serio ... a całkiem serio - ja egoistka jestem od urodzenia .... niczyja własność i o sobie decyduję sama .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wtedy poznałem wiele żon... Ale MOJA, była tylko jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wtedy poznałem wiele żon... Ale MOJA, była tylko jedna. Jedna to jest matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts