Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Dagga ja się zaczynam bać...my takie 2 wyzwolone kobiety :oops: będziesz ze mną spać w pokoju?????...tak sie chcę umówić..bo przed kolonią tez tak trzeba było się dogadać :wink: ..wiesz żebym nie została sama... :roll:

A ja?? Samą mnie zostawicie na pastwę... losu?? :(

spokojnie spokojnie ktoś na pewno się tobą zajmie ;)

Dagga ja się zaczynam bać...my takie 2 wyzwolone kobiety :oops: będziesz ze mną spać w pokoju?????...tak sie chcę umówić..bo przed kolonią tez tak trzeba było się dogadać :wink: ..wiesz żebym nie została sama... :roll:

A ja?? Samą mnie zostawicie na pastwę... losu?? :(

spokojnie spokojnie ktoś na pewno się tobą zajmie ;)

Dzięki! :lol: bo juz się bałam... :lol:

Ale w sumie gdzieś już czytałam, że nasze forumowe chopy to opiekuńcze som :wink:

kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba

Ale na miejscu daggulki to bym się nie zastanawiał nawet minuty.

hm ... żeby to napisał młody , silny i atrakcyjny chopak to pewnie tez bym się nie zastanawiała ... :roll: :lol:

Gość coolibeer
:roll:

Na mnie nie liczcie.

I kto tu jest przyczajony tygrys?

Jak o bzdurach jest rozmowa to cisza ale jak o kobietach to tomkwas już " na mnie nie liczcie" z lekkim zawstydzeniem ;) Dobra Dobra nie poznaje kolegi ;)

może po prostu dziewczyny sie obawiają o swoją silną wolę jak tych naszych chopaków poznają :roll: :wink: :lol:

Boszsz... może to dobrze, że mój małż na forum nie wchodzi, bo już bym miała po kuligu :lol: :p

kochana .... zaufanie podstawą związku ....

oczywiście do czas aż chop forum nie zacznie czytać ... :lol:

a serio - mój wczoraj usłyszał, że w piatek jadę na cały weekend .... taki skubany opanowany , że nawet mu powieka nie drgnęła ... :lol: :lol: :lol:

Dobra Dobra nie poznaje kolegi ;)

Ale moją żonę poznałeś. I będziesz miał znów okazję ...

no , na miejscu tomkwasa tez bym była grzeczna .... :roll:

chociaż Kaśka - fajna babka ... ale dla koleżanek ,

tomkwas musi stwarzać jednak pozory .... :lol:

a serio - mój wczoraj usłyszał, że w piatek jadę na cały weekend .... taki skubany opanowany , że nawet mu powieka nie drgnęła ... :lol: :lol: :lol:

Mój tego jeszcze nie usłyszał hehehehe.

Mieli do nas przyjechać Piczmany w niedzielę, ale okazało się, że moje trzy laski kaszląco-smarkające, poza tym Im też coś wypadło... No i się małż nie dowiedział, że mamy chytry plan wyjazdu w piątek (nad ranem?! :roll:)

Mój tego jeszcze nie usłyszał hehehehe.

nie no .... mój mnie doskonale zna ... wie , że we mnie słowo "NIE" wzbudza negatywne emocje .... a ja mściwa jestem i zawsze swego dopinam tak czy siak ... :oops:

to powyżej to pół serio ... a całkiem serio - ja egoistka jestem od urodzenia .... niczyja własność i o sobie decyduję sama .... :roll: