daggulka 15.12.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Retro ... ja Cie prosze ... tomkwas to monogamista jest ..... no chyba , ze się tak dobrze maskował i nie poznałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przemyślałem i koryguję: moja pierwsza żona była tylko jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przemyślałem i koryguję: moja pierwsza żona była tylko jedna. czyli jednak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kordzina to młoda , silna , atrakcyjna baba Ale na miejscu daggulki to bym się nie zastanawiał nawet minuty. Tak powiem szczerze, że mnie zaciekawił Twój opis kordziny. I se wczoraj pozwoliłem pogrzebać jej w profilu na NK I przyznaję Ci rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czyli - cholerka - muszę wychować się na egiostkę Choć trochę przynajmniej... PS. Tylko czy przy czterdziestce to aby nie za późno?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tak powiem szczerze, że mnie zaciekawił Twój opis kordziny. I se wczoraj pozwoliłem pogrzebać jej w profilu na NK I przyznaję Ci rację ... No pięknie!! Szpiegostwo jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na dobre wychowanie nigdy za późno nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tak powiem szczerze, że mnie zaciekawił Twój opis kordziny. I se wczoraj pozwoliłem pogrzebać jej w profilu na NK I przyznaję Ci rację ... No pięknie!! Szpiegostwo jak nic... No pewnie. Ja szpieg nad szpiegami. Przez dwa lata szpiegowałem to forum, bez ujawniania się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tak powiem szczerze, że mnie zaciekawił Twój opis kordziny. I se wczoraj pozwoliłem pogrzebać jej w profilu na NK I przyznaję Ci rację ... no mówiłam ... że bedzie na czym oko zawiesić , i nie chodzi tylko o kordzine a już na pewno nie o mnie bo z diety nici w ogóle zobaczcie - więcej babek bedzie chyba niż ostatnio ... czyli że siły wyrównane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 15.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cała przyjemność po naszej stronie my też nie narzekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cała przyjemność po naszej stronie O! Piczamn. W samą porę. Już się zaczynałem za tobą rozglądać, bo mi argumentów brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na dobre wychowanie nigdy za późno nie jest Myślisz? Bo ja się waham czy egoistyczne=dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dobre dla Ciebie. Ale takie rozważania to nie dla mnie dzisiaj. Gorączka i katar mnie nie nastrajają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Gorączka i katar mnie nie nastrajają ... To się kuruj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Robię co w mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na dobre wychowanie nigdy za późno nie jest Myślisz? Bo ja się waham czy egoistyczne=dobre... postepowanie egoistyczne nie równa się z dobrym wychowaniem , a przynajmniej jest tak odbierane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na dobre wychowanie nigdy za późno nie jest Myślisz? Bo ja się waham czy egoistyczne=dobre... postepowanie egoistyczne nie równa się z dobrym wychowaniem , a przynajmniej jest tak odbierane .... No właśnie też mi się tak wydawało... A tu Tomkwas mnię zaszczelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to powyżej to pół serio ... a całkiem serio - ja egoistka jestem od urodzenia .... niczyja własność i o sobie decyduję sama .... daggulka jes tedy źle wychowana. I pomijam już poniższe: ...a smoczyca ma nieswiezy oddech nyny ny ny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na dobre wychowanie nigdy za późno nie jest Myślisz? Bo ja się waham czy egoistyczne=dobre... postepowanie egoistyczne nie równa się z dobrym wychowaniem , a przynajmniej jest tak odbierane .... No właśnie też mi się tak wydawało... A tu Tomkwas mnię zaszczelił Klasyczna manioulacja. Ja tu rzuciłem ogólnikowym sloganem, a zaraz się okazało że zajmuje stanowisko w sporze: "czy być niemiluchem, to znaczy być złym?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts