kordzina 15.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie mam nic do dodania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zdaje Ci się. Ja uszczypliwy nie bywam. zaraz przyjdzie sigma_si i się ze mną nie zgodzi Nie przyjdzie! Ty mnie tu nie mieszaj! I zachowuj grzecznie, żebym się wstydzić nie musiała za Ciebie! a co za wstydzić ... zabieraj zadek i przyjeżdżaj a co do zasadniczości tomkwasa .... cokolwiek by nie mówił ... jest cholernie uszczypliwy i zasadniczy .... zara przyleci i mi coś odpyskuje , zobaczycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Posłużę się cudzymi słowami i nawiążę jeszcze do roku Twoich urodzin ( moich zresztą też a i jeszcze paru osób) "Według chińskiego kalendarza, urodzeni w roku smoka: - Mężczyźni lubią być ośrodkiem zainteresowania, przewodzić innym. Są niezdecydowani, nieposłuszni, KŁÓTLIWI. - Kobiety mają w sobie magnetyzm, który zniewala mężczyzn. Często wyznają miłość, chociaż nie są jej pewne. DOBRY PARTNER: Koń, Smok, Świna" Ot co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wszystko gra , jeno jest to rok tygrysa.... a nie smoka takie są tygryski .... Tygrys jest trzecim znakiem w chińskim zodiaku. Według tradycji w astrologii chińskiej Tygrysy chronią przed duchami, ogniem i złodziejami. Znak Tygrysa w chińskim zodiaku jest też jednym z najszczęśliwszych znaków, posiadając tzw. "farta", spadając zawsze na przysłowiowe cztery łapy. Ludzie urodzeni w roku Tygrysa są przebojowi, niecierpliwi, lubią szybkie działania i rozwiązania, zmiany i podróże. Mają też zamiłowanie do ryzyka, dlatego często uprawiają sporty ekstremalne, szybko jeżdżą samochodem lub grają w gry hazardowe. Często uważają, że reguły są po to, aby je łamać. Wielką wagę przykładają do swojego wyglądu, posiadając własny, oryginalny styl, który wyróżnia ich z tłumu. Lubią zwracać na siebie uwagę i być w centrum zainteresowania. Walka jest ich żywiołem, lubią zdrową konkurencję i realizację trudnych zadań, są perfekcjonistami. Pociąga ich wszystko co nowe, dziwne i tajemnicze. Uwielbiają podróże i przygody. Urodzeni pod szczęśliwą gwiazdą, przynoszą też szczęście innym. Bez przyjaciół, znajomych i bliskich nie potrafią żyć. Otaczają się dużą grupą ludzi, wtedy czują się dobrze. Dla rodziny są czuli, mili, ale łatwo wybuchają i mają niejednokrotnie wygórowane oczekiwania. Czasem prowadzą tzw. "podwójne życie". o tym podwójnym życiu to wszystko Kaśce powiem, zobaczysz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Fuck! Jednak zdecydowanie szkodzi mi gorączka. Myślę tygrys, piszę smok. Gupi żem. Kaśce nic nie mów. Wystarczy że mieliśmy właśnie niezgodne opinie na temat zabudowy garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Fuck! Jednak zdecydowanie szkodzi mi gorączka. Myślę tygrys, piszę smok. Gupi żem. Kaśce nic nie mów. Wystarczy że mieliśmy właśnie niezgodne opinie na temat zabudowy garderoby. usprawiedliwiony ..... aspirynka , gripeksik ,rutinoskorbin i o wyrka .... zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Adam_mk się odezwał .... jedzie na kulig z czego się cieszę barrrrdzo zostaje z brygady Depi i sSiwy12 ..... jak Oni się określą na 100% oczywiście na tak bo nie widze innej opcji - to już będę spała spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 38... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 38... taż to gorączka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 38... taż to gorączka! Retro! Nie panikuj! Mundre dochtory godajo, że u dziecków trza zbijać temperaturę powyżej 38,5. Więc spokooo - będziem żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 corrrraz bliżej święta ....... corrrraz bliżej święta ....... corrrraz bliżej święta ....... a potem kulig .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 38... taż to gorączka! Retro! Nie panikuj! Mundre dochtory godajo, że u dziecków trza zbijać temperaturę powyżej 38,5. Więc spokooo - będziem żyć Państwo wybaczą, ale już 38 mi w głowie dostatecznie pomieszało. Więcej nie trzeba ... No, ale ja już nie takie dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przyszłam lojalnie uprzedzić, ze właśnie zastraszyłam tomkwasa na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... noż masz .... zaniemówił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ze strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ale o zastraszaniu to był inny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 16.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ty tez dostałaś PW ? No wiesz, tego z pogróżkami A Daga to sobie pewnie każdego sprawdza między czasie, dane z przelewów zapisuje i surfuje po NK . Taki trening przed dupolotami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ty tez dostałaś PW ? No wiesz, tego z pogróżkami A Daga to sobie pewnie każdego sprawdza między czasie, dane z przelewów zapisuje i surfuje po NK . Taki trening przed dupolotami ? No właśnie nie dostałam żadnych pogróżek i jestem poważnie zaniepokojona Obawiam się, że może to oznaczać, że to ja jestem z tych nietykalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts