Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdaje Ci się. Ja uszczypliwy nie bywam.

:D

zaraz przyjdzie sigma_si i się ze mną nie zgodzi

Nie przyjdzie! Ty mnie tu nie mieszaj! I zachowuj grzecznie, żebym się wstydzić nie musiała za Ciebie!

a co za wstydzić ... zabieraj zadek i przyjeżdżaj :D

a co do zasadniczości tomkwasa .... cokolwiek by nie mówił ... jest cholernie uszczypliwy i zasadniczy .... :p

zara przyleci i mi coś odpyskuje , zobaczycie ... :lol:

8)

Posłużę się cudzymi słowami i nawiążę jeszcze do roku Twoich urodzin ( moich zresztą też a i jeszcze paru osób) 8)

"Według chińskiego kalendarza, urodzeni w roku smoka:

- Mężczyźni lubią być ośrodkiem zainteresowania, przewodzić innym. Są niezdecydowani, nieposłuszni, KŁÓTLIWI. :evil:

- Kobiety mają w sobie magnetyzm, który zniewala mężczyzn. Często wyznają miłość, chociaż nie są jej pewne.:D

DOBRY PARTNER: Koń, Smok, Świna" :o

Ot co ...

wszystko gra , jeno jest to rok tygrysa.... a nie smoka :wink: :D

takie są tygryski .... :D

Tygrys jest trzecim znakiem w chińskim zodiaku. Według tradycji w astrologii chińskiej Tygrysy chronią przed duchami, ogniem i złodziejami. Znak Tygrysa w chińskim zodiaku jest też jednym z najszczęśliwszych znaków, posiadając tzw. "farta", spadając zawsze na przysłowiowe cztery łapy. Ludzie urodzeni w roku Tygrysa są przebojowi, niecierpliwi, lubią szybkie działania i rozwiązania, zmiany i podróże. Mają też zamiłowanie do ryzyka, dlatego często uprawiają sporty ekstremalne, szybko jeżdżą samochodem lub grają w gry hazardowe. Często uważają, że reguły są po to, aby je łamać. Wielką wagę przykładają do swojego wyglądu, posiadając własny, oryginalny styl, który wyróżnia ich z tłumu. Lubią zwracać na siebie uwagę i być w centrum zainteresowania. Walka jest ich żywiołem, lubią zdrową konkurencję i realizację trudnych zadań, są perfekcjonistami. Pociąga ich wszystko co nowe, dziwne i tajemnicze. Uwielbiają podróże i przygody. Urodzeni pod szczęśliwą gwiazdą, przynoszą też szczęście innym. Bez przyjaciół, znajomych i bliskich nie potrafią żyć. Otaczają się dużą grupą ludzi, wtedy czują się dobrze. Dla rodziny są czuli, mili, ale łatwo wybuchają i mają niejednokrotnie wygórowane oczekiwania. Czasem prowadzą tzw. "podwójne życie".

o tym podwójnym życiu to wszystko Kaśce powiem, zobaczysz .... :p

Fuck!

Jednak zdecydowanie szkodzi mi gorączka. Myślę tygrys, piszę smok. Gupi żem.

:o Kaśce nic nie mów. Wystarczy że mieliśmy właśnie niezgodne opinie na temat zabudowy garderoby. :oops:

usprawiedliwiony ..... aspirynka , gripeksik ,rutinoskorbin i o wyrka .... :D

zdrowia życzę :wink:

Adam_mk się odezwał .... jedzie na kulig z czego się cieszę barrrrdzo :D

zostaje z brygady Depi i sSiwy12 ..... jak Oni się określą na 100% oczywiście na tak bo nie widze innej opcji - to już będę spała spokojnie :D

Ty tez dostałaś PW ?

No wiesz, tego z pogróżkami :roll:

A Daga to sobie pewnie każdego sprawdza między czasie, dane z przelewów zapisuje i surfuje po NK .

Taki trening przed dupolotami ? :wink:

No właśnie nie dostałam żadnych pogróżek i jestem poważnie zaniepokojona :roll:

Obawiam się, że może to oznaczać, że to ja jestem z tych nietykalnych :o

:lol: :lol: :lol: