sSiwy12 16.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mnie najbardziej intrygują te „dupoloty”. No bo gdzie, i jak te ….. latają? Nie odzywam się, bo jestem skutecznie zastraszany na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A Daga to sobie pewnie każdego sprawdza między czasie, dane z przelewów zapisuje i surfuje po NK . Taki trening przed dupolotami ? nie odważyłabym się .... jesli ktoś mnie nie odwiedzi na NK to ja pierwsza nie wchodzę na dane osoby .... tak mam , coby mnie ktoś o coś nie posądził a tomkwas mnie na NK odwiedził, więc i ja odwiedziłam Jego Mnie najbardziej intrygują te „dupoloty”. No bo gdzie, i jak te ….. latają? przyjedź to sam zobaczysz Nie odzywam się, bo jestem skutecznie zastraszany na PW zgadza się .... nieprzerwanie maltretuje sSiwego12 psychicznie na priv namawiając upierdliwie do uczestnictwa w kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 działo się co jak mnie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no cóż .... w skrócie: uszczypliwy tomkwas sie bedzie umizgiwał ..... z żoną własną ..... po czym w horoskopie chińskim mnie i tomkwasowi urodzonym w tym samym roku wyszło, ze najlepsi nasi partnerzy to Koń, Smok, Świna..... i jeszcze że jesteśmy niezdecydowani, nieposłuszni, KŁÓTLIWI..... a potem zastraszałam Go na Naszej Klasie ..... Adam_mk sie pojawił i zapisał na kulig..... Piczman mnie podejrzewał o to i owo a w szczególności że się zaczajam na niewinne ofiary na NK .... Retro stwierdził, że 38 to tez gorączka ... znaczy w domysle że tomkwas chory i bredzi .... Cieszynianka zaniepokojona , ze żadnych privów zastraszających nie dostawała.... sSiwy12 chce poglądać dupo.....loty..... i tyle chyba .... acha ... o zastraszaniu i impotencji w innym wewontku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .... bredzu.....bredzu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak to pięknie streściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .... bredzu.....bredzu ...... o , a nie mówiłam? brzedzi ..... Cieszka .... starałam się oddać ...... jak najwierniej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 czyli nic sie nie działo klulig na razie aktualny więc idę regenerować siły Baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .... bredzu.....bredzu ...... o , a nie mówiłam? brzedzi ..... Cieszka .... starałam się oddać ...... jak najwierniej ..... No i wyszło ciekawiej niż było w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 czyli wyszło jak zwykle ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.12.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No dobry wieczór Państwu! Właśnie wróciłam z pracy (tej drugiej) i zaliczyłąm pierwsze odśnieżanie tej zimy (bo ten śnieg po kolana w październiku się nie liczy przecież, prawda??). No i tak sobie pomyślałam (tfu, tfu, tfuuu - jakby śniegu nie było), że jakby tak kużden z nas łopatę śniegu przywlókł na kulig i posypał małą górkę to na dupoloty w sam raz by było, nieeee?? Boszszsz... chyba przemęczona jestem - taakie pierdoły wypisuję A tak w ogóle to od jutra mam urlop (w tej "pierwszej" pracy) !! Wracam dopiero w styczniu!! Ale nie zazdrośćcie mi - nie będe siedziała z laptopem na kolankach Dobranoc... Noszszsz byłabym zapomniała... 37... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To czemu nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To czemu nie śpisz? No bo nie zaglądałam tutaj od popołudnia to cza było poczytać co wysmyśliły niektóre... A teraz juz idę lulu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.12.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To czemu nie śpisz? No bo nie zaglądałam tutaj od popołudnia to cza było poczytać co wysmyśliły niektóre... A teraz juz idę lulu! To dobranoc Tobie i Dzieńdobry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Zróbmy ten kulig szybko i potem niech od razu będzie lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 zawsze kiedy zaczyna sypać za oknem puszczam sobie i to czasami w kółko siakieś takie pozytywne wibracje wywołuje w korelacji z pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A to ciekawa historia... Nie dalej jak wczoraj wieczorem dokładnie tego sobie słuchałem. I nic się nie poprawiło w kwestii nastroju.... No, może jak wreszcie znalazłem to się na chwilę poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a mnie zawsze - w taka pogodę poprawia humor to:http://www.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Też udana propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 udana zimowa propozycja to tu: http://forum.muratordom.pl/seks-dla-wtajemniczonych,t175297-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts