Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A Daga to sobie pewnie każdego sprawdza między czasie, dane z przelewów zapisuje i surfuje po NK .

Taki trening przed dupolotami ? :wink:

nie odważyłabym się .... jesli ktoś mnie nie odwiedzi na NK to ja pierwsza nie wchodzę na dane osoby .... tak mam , coby mnie ktoś o coś nie posądził :oops: :roll:

a tomkwas mnie na NK odwiedził, więc i ja odwiedziłam Jego :D

Mnie najbardziej intrygują te „dupoloty”. :roll:

No bo gdzie, i jak te ….. latają? :lol:

przyjedź to sam zobaczysz :D :wink:

Nie odzywam się, bo jestem skutecznie zastraszany na PW 8)

zgadza się .... nieprzerwanie maltretuje sSiwego12 psychicznie na priv namawiając upierdliwie do uczestnictwa w kuligu :D

no cóż .... w skrócie:

uszczypliwy tomkwas sie bedzie umizgiwał ..... z żoną własną ..... po czym w

horoskopie chińskim mnie i tomkwasowi urodzonym w tym samym roku wyszło, ze najlepsi nasi partnerzy to Koń, Smok, Świna..... i jeszcze że jesteśmy niezdecydowani, nieposłuszni, KŁÓTLIWI..... a potem zastraszałam Go na Naszej Klasie ..... :lol:

Adam_mk sie pojawił i zapisał na kulig.....

Piczman mnie podejrzewał o to i owo a w szczególności że się zaczajam na niewinne ofiary na NK .... :oops: :lol:

Retro stwierdził, że 38 to tez gorączka ... znaczy w domysle że tomkwas chory i bredzi .... :p

Cieszynianka zaniepokojona , ze żadnych privów zastraszających nie dostawała....

sSiwy12 chce poglądać dupo.....loty.....

i tyle chyba ....

acha ... o zastraszaniu i impotencji w innym wewontku .....

No dobry wieczór Państwu!

Właśnie wróciłam z pracy (tej drugiej) i zaliczyłąm pierwsze odśnieżanie tej zimy (bo ten śnieg po kolana w październiku się nie liczy przecież, prawda??). No i tak sobie pomyślałam (tfu, tfu, tfuuu - jakby śniegu nie było), że jakby tak kużden z nas łopatę śniegu przywlókł na kulig i posypał małą górkę to na dupoloty w sam raz by było, nieeee?? :lol: :p

Boszszsz... chyba przemęczona jestem :wink: - taakie pierdoły wypisuję :roll:

A tak w ogóle to od jutra mam urlop (w tej "pierwszej" pracy) !! Wracam dopiero w styczniu!! Ale nie zazdrośćcie mi - nie będe siedziała z laptopem na kolankach :(

Dobranoc...

Noszszsz byłabym zapomniała...

37...