Piczman 09.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wiecie że Depi wrócił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wiecie że Depi wrócił ? za dużo powiedziane .... jeden wpis jak ta przysłowiowa jaskółka ... no ale ... zdałoby sie ... bo tak zostawić przyjaciół forumowuch na pastwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Barbossa się zapisał .... trza bedzie drwa wcześniej przygotować do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Barbossa się zapisał .... trza bedzie drwa wcześniej przygotować do kominka Będziemy go pilnować jak oka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ZDJĄTKA SĄ DO OBEJRZENIA W PIERWSZYM WPISIE zmykam spać ...jutro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 już miałem iść spać, ale jak zobaczyłem te fotkę http://img202.imageshack.us/img202/485/przykadowaazienka.jpg troszkę się zmartwiłem Daga toż ja się nie zmieszczę w tę szczelinkę między ścianą a kabiną coby się do umywalki dostać Normalnie, tylko dla przystojnych budują, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Tinek ... słońce - toż to jest jedna z łazienek ...więcej tam ich przeca jest , nie wszystkie takie same a poza tym już tak nie przesadzaj zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 już miałem iść spać, ale jak zobaczyłem te fotkę http://img202.imageshack.us/img202/485/przykadowaazienka.jpg troszkę się zmartwiłem Daga toż ja się nie zmieszczę w tę szczelinkę między ścianą a kabiną coby się do umywalki dostać Normalnie, tylko dla przystojnych budują, ech Tinuś, to jest jedna z trzech łazienek, nic się nie bój, w razie czego z Petrusem będziecie z innej korzystać Przecież jesteście najprzystojniejsi na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cieszę się, że Cię dobry humor nie opuszcza mnie zresztą też (przecież kwas dorabiałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 cieszę się, że Cię dobry humor nie opuszcza mnie zresztą też (przecież kwas dorabiałem ) Tylko uważaj na zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.10.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale heca!Byłem tam ,tej zimy na weekendzie.A dokładnie w Istebnej Zaolziu.Okolica piękna.Blisko wyciągi narciarskie.Kulig załatwiałem na miejscu.Było pięknie.Mam telefon do górala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.10.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale heca! Byłem tam ,tej zimy na weekendzie. A dokładnie w Istebnej Zaolziu. Okolica piękna.Blisko wyciągi narciarskie. Kulig załatwiałem na miejscu.Było pięknie. Mam telefon do górala. Nie heca, tylko się zapisuj na nasz kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 To jest tak odległy dla mnie termin,że nie wiem gdzie wyląduję w styczniu.(na nartach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 To jest tak odległy dla mnie termin,że nie wiem gdzie wyląduję w styczniu.(na nartach) Jest tam wiele wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jak dla mnie miejsce bomba !!!. Ponieważ niestety nie umiem jeździć na nartach , myślę ze po imprezie wstanę o własnych siłach i wyciąg będzie mi zbyteczny PS. Dzięki za foto zwiastun dla Cieszki i Cieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.10.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ja także myślę, że "te" wyciągi nie będą potrzebne ani Piotrkowi ani nikomu innemu broń boszszszz kontuzjowanemu w każdym razie profilaktycznie rozglądam się za traperami ( w ostateczności od córy pożyczę glany) a na nartach nie planuję ekwilibrystyki urządzać .... bo jestem rodzinie jeszcze potrzebna a i kredyt za dom ktoś spłacać musi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ja także myślę, że "te" wyciągi nie będą potrzebne ani Piotrkowi ani nikomu innemu broń boszszszz kontuzjowanemu w każdym razie profilaktycznie rozglądam się za traperami ( w ostateczności od córy pożyczę glany) a na nartach nie planuję ekwilibrystyki urządzać .... bo jestem rodzinie jeszcze potrzebna a i kredyt za dom ktoś spłacać musi ... Zapomniałaś o organizowaniu zlotów no najważniejsze o wypuszczaniu wodoru i zmiany nastaw w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 eeeeee , coś Ty .... organizowanie spotkań nieoficjalnych forumowych pewnie niedługo ktoś młodszy przejmie ... a piec? małż jak bedzie musiał to też se poradzi wiesz - Piotr .... nie ma ludzi niezastąpionych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 eeeeee , coś Ty .... organizowanie spotkań nieoficjalnych forumowych pewnie niedługo ktoś młodszy przejmie ... a piec? małż jak bedzie musiał to też se poradzi wiesz - Piotr .... nie ma ludzi niezastąpionych ... Teoretycznie .... . A co to za barowy nastrój???? Pytam bo sam taki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.10.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jak by Go kto spotkał to wnuka zabierzemy Baru możemy sie razem zabrać jeśli chcesz No baaaa... jeszcze pytasz! Matka DEREKTORKA się wypowiadała, że też by sie może zebrała... Się wesoła podróż zapowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts