Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już miałem iść spać, ale jak zobaczyłem te fotkę

http://img202.imageshack.us/img202/485/przykadowaazienka.jpg

troszkę się zmartwiłem

Daga toż ja się nie zmieszczę w tę szczelinkę między ścianą a kabiną coby się do umywalki dostać :(

Normalnie, tylko dla przystojnych budują, ech :o

już miałem iść spać, ale jak zobaczyłem te fotkę

http://img202.imageshack.us/img202/485/przykadowaazienka.jpg

troszkę się zmartwiłem

Daga toż ja się nie zmieszczę w tę szczelinkę między ścianą a kabiną coby się do umywalki dostać :(

Normalnie, tylko dla przystojnych budują, ech :o

Tinuś, to jest jedna z trzech łazienek, nic się nie bój, w razie czego z Petrusem będziecie z innej korzystać :wink:

Przecież jesteście najprzystojniejsi na świecie :D

ja także myślę, że "te" wyciągi nie będą potrzebne ani Piotrkowi ani nikomu innemu broń boszszszz kontuzjowanemu :p

w każdym razie profilaktycznie rozglądam się za traperami ( w ostateczności od córy pożyczę glany) a na nartach nie planuję ekwilibrystyki urządzać .... bo jestem rodzinie jeszcze potrzebna a i kredyt za dom ktoś spłacać musi ... :oops: :roll: :lol:

ja także myślę, że "te" wyciągi nie będą potrzebne ani Piotrkowi ani nikomu innemu broń boszszszz kontuzjowanemu :p

w każdym razie profilaktycznie rozglądam się za traperami ( w ostateczności od córy pożyczę glany) a na nartach nie planuję ekwilibrystyki urządzać .... bo jestem rodzinie jeszcze potrzebna a i kredyt za dom ktoś spłacać musi ... :oops: :roll: :lol:

Zapomniałaś o organizowaniu zlotów no najważniejsze o wypuszczaniu wodoru i zmiany nastaw w piecu :lol: :lol: :lol:

eeeeee , coś Ty .... organizowanie spotkań nieoficjalnych forumowych pewnie niedługo ktoś młodszy przejmie :lol: ... a piec? małż jak bedzie musiał to też se poradzi :D

wiesz - Piotr .... nie ma ludzi niezastąpionych ... :wink: :D

eeeeee , coś Ty .... organizowanie spotkań nieoficjalnych forumowych pewnie niedługo ktoś młodszy przejmie :lol: ... a piec? małż jak bedzie musiał to też se poradzi :D

wiesz - Piotr .... nie ma ludzi niezastąpionych ... :wink: :D

Teoretycznie .... :-? . A co to za barowy nastrój???? Pytam bo sam taki mam :-?