Anula74 18.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Daga czy zauważyłaś że Tomkwas się Ciebie boi? ciągle o zastraszaniu i pogróżkach mówi ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Anula ... my z tomkwasem to od początku się siebie nawzajem boimy ... a czy Ty kobitko sie już umówiłaś z jakims przystojnym Warszawiakiem lub niekoniecznie Warszawiakiem - którego zaszczycisz swym towarzystwem w czasie podróży na kulig? no , chyba że z mężem przyjedziesz ... zapraszamy znaczy cobyś sie juz o podróż troszczyć zaczęła i dopięła wszystko a nie na ostatnią chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 jego raczej dziób swędzi no mnie swędzi ale przynajmniej nie jestem żółtodziobem albo małym pisklakiem albo małym żółtym ptaszkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.12.2009 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 35 ..... http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 19.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 no -19....... BZ-bez komentarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 no -19....... BZ-bez komentarza.... nie mam termometru więc od wczoraj zastanawiam się dlaczego mi tak zimno ale dzisiaj zawitaliśmy do takich, co mają i zostałam oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 19.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzisiaj to jest już dużo cieplej, bo tylko -14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Rzeczywiście prawie upał Dzisiaj i tak już nigdzie nosa nie wyściubię, ale mam nadzieję, że ta dendencja do wzrostu temperatury utrzyma się przez najbliższe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 przyszły tydzień zapowiadają temperaturki w przedziale +5-7 więc będzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 19.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 przyszły tydzień zapowiadają temperaturki w przedziale +5-7 więc będzie ciepło od + 5 do - 7 ? czy od + 5 do + 7 ? st. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 19.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 34.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dobry wieczór... Ja tylko na chwilkę... Zdróweczko!!! PS. Odśnieżyłam znowu i nie wiem ile na osi, bo termometr między oknem a roletą (-9) więc nie znam rzeczywistej temperatury PS2. I tak zmarzłam przy odśnieżaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 przyszły tydzień zapowiadają temperaturki w przedziale +5-7 więc będzie ciepło od + 5 do - 7 ? czy od + 5 do + 7 ? st. C sorki myślnik zmienił się w minusa zapowiadaja +5 do +7 na śląsku Dobry wieczór... Ja tylko na chwilkę... Zdróweczko!!! PS. Odśnieżyłam znowu i nie wiem ile na osi, bo termometr między oknem a roletą (-9) więc nie znam rzeczywistej temperatury PS2. I tak zmarzłam przy odśnieżaniu... Baru siądź sobie w fotelu walnij ciepłe kakałko a nie ciągle latasz z tą łopatą i odśnieżasz Wiem już kto będzie odśnieżał samochody w Istebnej jak to dagulka tańczy tak i my zatańczmy http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Baru siądź sobie w fotelu walnij ciepłe kakałko a nie ciągle latasz z tą łopatą i odśnieżasz Wiem już kto będzie odśnieżał samochody w Istebnej jak to dagulka tańczy tak i my zatańczmy http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif Kakałko?! Fuuuj!!!! Bleeeee... Samochody powiadasz?? A taką łopatą dużą jak podjazd przed chatą będę mogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Baru siądź sobie w fotelu walnij ciepłe kakałko a nie ciągle latasz z tą łopatą i odśnieżasz Wiem już kto będzie odśnieżał samochody w Istebnej jak to dagulka tańczy tak i my zatańczmy http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/dance3.gif Kakałko?! Fuuuj!!!! Bleeeee... Samochody powiadasz?? A taką łopatą dużą jak podjazd przed chatą będę mogła? O to już musisz zapytać kierowców tych samochodów A na rakiję masz ochotę? Jak kakałka nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A na rakiję masz ochotę? Jak kakałka nie lubisz? A co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A na rakiję masz ochotę? Jak kakałka nie lubisz? A co to ? Coś o podobnej sile rażenia jak Retrowy kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A na rakiję masz ochotę? Jak kakałka nie lubisz? A co to ? Nie mów że chorwackiej wódki nie piłeś jak wylictuje to na kulig wezmę tzn wezmę na kulig wszystkie alkohole które dziś wylicytuję Piczman Rakija (bułgarska: ракия / rakija, bośniacka rakija, chorwacka rakija, grecka ρακί, macedońska ракија / rakija, serbska pакија / rakija, węgierska pálinka, albańska raki, rumuńska rachiu (pot. răchie), słoweńska žganje, słowacka pálenka, turecka rakı) to ciężki napój alkoholowy zbliżony do brandy lub bimbru, otrzymywany przez destylację przefermentowanych owoców. Popularna w rejonie Bałkanów. Zawartość alkoholu wynosi 40%, ale domowej produkcji może być mocniejsza, przeciętnie 50 do 60%. Prepečenica to podwójnie destylowana rakija, z zawartością alkoholu czasami przekraczającą 60%. Rakija jest uważana za narodowy napój wśród południowosłowiańskich krajów, takich jak: Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Chorwacja, Serbia, Czarnogóra i Macedonia. Jej najbardziej popularna forma, śliwowica, jest wytwarzana ze śliwek. Inne często wykorzystywane owoce to winogrona (najpopularniejsze w Serbii, Czarnogórze i Macedonii), brzoskwinie, morele, jabłka, figi oraz pigwy. Śliwkowa i winogronowa rakija jest czasami mieszana po destylacji z innymi składnikami jak zioła, miód, wiśnie i orzechy. źródło: wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie mów że chorwackiej wódki nie piłeś jak wylictuje to na kulig wezmę tzn wezmę na kulig wszystkie alkohole które dziś wylicytuję jezusmaria ... nie strasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie mów że chorwackiej wódki nie piłeś jak wylictuje to na kulig wezmę tzn wezmę na kulig wszystkie alkohole które dziś wylicytuję jezusmaria ... nie strasz .... spokojnie dopiero jak będę pewny na 100% do pogodzenia mam jak na razie 1. 18-nastka kuzyna ( sobota ) 2. Impreza z corocznego cyklu Biznesmena którą prowadzę ( sobota ) 3. Kulig 4. Karaoke Piątek w klubie Margarita... i jak tutaj się nie pociąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts