daggulka 20.12.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 oczywiście obstawiam na liście pozycję nr.3 ... nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 O to już musisz zapytać kierowców tych samochodów A na rakiję masz ochotę? Jak kakałka nie lubisz? Dooobrze, zapytam! Bez pozwolenia nie tknę, obiecuję!! A co do rakii... chyba nie mam odwagi Faktycznie - siłę rażenia ma niezłą... Siedzę sobie teraz w ciepełku, z drineczkiem w garści i chromolę. Bo mam URLOP!!!!! Nie muszę jechać rano do pracy!! No, niestety po południu muszę . A najgorsze jest to, że espac mnie zdechł!! Nie chciał mi dzisiaj zapalić!! Akumulator w porządku, ino kręcić nie chce za cholerę... Rozrusznik zdechł czy cóś?? Bo jak klapa jest otwarta słychać, że pompa chodzi... Co ja zrobię bez auta?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No to pech. I nawet prezerwatywy w apteczce nie masz .... Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No to pech. I nawet prezerwatywy w apteczce nie masz .... Współczuję. http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/495.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No to pech. I nawet prezerwatywy w apteczce nie masz .... Współczuję. Baaardzo śmieszne, baaardzo A na cholerę mi gumki w aucie jakem w domu?? A tak na powaznie to bliźniaczki chore, bez auta jestem uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No to pech. I nawet prezerwatywy w apteczce nie masz .... Współczuję. No bo gdyby była, to wiadomo, wszystko by działało jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 baru priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Poszło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A najgorsze jest to, że espac mnie zdechł!! Nie chciał mi dzisiaj zapalić!! No to git, Nam też 406 zdechł , cewka zapłonowa, fakt że zapali i jedzie ( bez 1 cylindra) ale ma z 30 koników i za cholerę nas nie dowiozą do Istebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A najgorsze jest to, że espac mnie zdechł!! Nie chciał mi dzisiaj zapalić!! No to git, Nam też 406 zdechł , cewka zapłonowa, fakt że zapali i jedzie ( bez 1 cylindra) ale ma z 30 koników i za cholerę nas nie dowiozą do Istebnej Naprawiaj gadzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jutro mam dostac to coś co się zepsuło, damy radę A tak zapytam, komu się jeszcze ogrzewanie zepsuło przy takim mrozie? Tylko Nam ? Od kilku godzin robię za siłownik do mieszacza, zaj... fucha mi się trafiła Znaczy na chodzie 24/dobę muszę być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 U nas działa - tfu, tfu, tfuuuuu... Wystarczy, że espac zdechł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jutro mam dostac to coś co się zepsuło, damy radę A tak zapytam, komu się jeszcze ogrzewanie zepsuło przy takim mrozie? Tylko Nam ? Od kilku godzin robię za siłownik do mieszacza, zaj... fucha mi się trafiła Znaczy na chodzie 24/dobę muszę być Łomatko I dłigo tak będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak dobrze pójdzie to kilka dni a jak źle to może i do Kuligu Ale wolałbym być wyspany, tym razem tak szybko spać nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 u mnie ogrzewanie hulo .... kwestia dopracowania szczegółów ... na szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak dobrze pójdzie to kilka dni a jak źle to może i do Kuligu Wygląda, że chyba bardzo niegrzeczny byłeś, bo kara sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak dobrze pójdzie to kilka dni a jak źle to może i do Kuligu Wygląda, że chyba bardzo niegrzeczny byłeś, bo kara sroga ja nie podpuszczam , ale ... pewnie i tak się nie przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak dobrze pójdzie to kilka dni a jak źle to może i do Kuligu Wygląda, że chyba bardzo niegrzeczny byłeś, bo kara sroga ja nie podpuszczam , ale ... pewnie i tak się nie przyzna Hmmm, ciekawe czym tak narozrabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Noooo ! Grzeczny tak do końca to ja nigdy nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Noooo ! Grzeczny tak do końca to ja nigdy nie byłem Tak podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts