Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

Witam wszystkich pieknie!!!!

mam dwa pytanka odnośnie tego dobrze zapowiadającego sie kuligu :lol: :lol: :lol:

1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? i czy nie jest tak, że wolą spedzic ten kulig w swoim tylko towarzystwie??

czy może ktoś nowy tez sie na kulig zapisał??? :p

..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? :wink: a ja nie chce wciskac sie na siłe :oops:

2. czy ktos zabiera na ten kulig dzieci?? jesli tak to w jakim wieku???

bo córka ma 15 lat i chce sie upewnic czy miałaby tam towarzystwo w swoim wieku???

to narazie tyle....... 8)

miłego dnia :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kalu, wszyscy mogą się zapisać :D Ja znam osobiście 2 osoby z tych, którzy się zapisali....Reszta pewnie podobnie - no poza stałymi bywalcami forumowych zlotów oczywiście :wink:

Dzieci chyba nie będzie, ale to daga musi potwierdzić.

A tak przy okazji, proszę dopisać drugą osobę przy moim nicku :wink:

Gość coolibeer

mam dwa pytanka odnośnie tego dobrze zapowiadającego sie kuligu :lol: :lol: :lol:

1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? i czy nie jest tak, że wolą spedzic ten kulig w swoim tylko towarzystwie??

..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? :wink: a ja nie chce wciskac sie na siłe :oops:

bo córka ma 15 lat i chce sie upewnic czy miałaby tam towarzystwo w swoim wieku???

Kala jeszcze jedno pytanie i się tam zaraz do Was przejadę a po co to nie będę mówił...

Córką się twoją zajmę po drugie nowe osoby też jadą i kiedyś musi być ten pierwszy raz

po trzecie: ja byłem i zostałem miło przyjęty i naprawdę forumowicze nie gryzą

po 4 nie ma innej opcji że Was nie będzie z nami w Istebnej...

po 5 nowi się zapisują jak widać

po 6 nie ma kolejnych pytań...

po 7 czekamy na twoje zgłoszenie

po 8 odbieram rakiję w Istebnej

po 9 widzimy się na Kuligu po 10,11,12 itd itp witamy Was na liście :)

tadddddddddaaaaaaaaa

..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? :wink: a ja nie chce wciskac sie na siłe :oops: :

chyba babo łoszalałaś :-? :lol:

są tacy co się znają i tacy co się nie znają - towarzycho wymieszane na max , ale gwarantuję Ci i każdy uczestnik który już brał udział w takich spotkaniach forumowych , że czuła się bedziesz jak wśród swoich :wink: :D

więc bez żadnych kombinacji alpejskich - zapraszamy :D

z tego co mi wiadomo - nikt dzieci nie zabiera ... ale , kochana - córa ma 15 lat - jakie to dziecko? :o ... to już młodzież (moja ma 16 i jakbym do niej powiedziała "dziecko" to by sie na smierć obraziła :lol: ) - sama się sobą zajmie , po sklepach połazi ... jedynie impreza nocna ją chyba ominie bo cuś mi się zdo, ze widok alkoholu lejącego sie na lewo i prawo to nie jest zbyt pouczający dla młodzieży w tym wielu widok :oops: :lol: :wink:

no ale - reasumując - jeśli chcesz ją wziąć, bierz .... :D