kala67 21.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich pieknie!!!! mam dwa pytanka odnośnie tego dobrze zapowiadającego sie kuligu 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? i czy nie jest tak, że wolą spedzic ten kulig w swoim tylko towarzystwie?? czy może ktoś nowy tez sie na kulig zapisał??? ..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? a ja nie chce wciskac sie na siłe 2. czy ktos zabiera na ten kulig dzieci?? jesli tak to w jakim wieku??? bo córka ma 15 lat i chce sie upewnic czy miałaby tam towarzystwo w swoim wieku??? to narazie tyle....... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kalu, wszyscy mogą się zapisać Ja znam osobiście 2 osoby z tych, którzy się zapisali....Reszta pewnie podobnie - no poza stałymi bywalcami forumowych zlotów oczywiście Dzieci chyba nie będzie, ale to daga musi potwierdzić. A tak przy okazji, proszę dopisać drugą osobę przy moim nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich pieknie!!!! mam dwa pytanka odnośnie tego dobrze zapowiadającego sie kuligu 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? i czy nie jest tak, że wolą spedzic ten kulig w swoim tylko towarzystwie?? czy może ktoś nowy tez sie na kulig zapisał??? ..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? a ja nie chce wciskac sie na siłe 2. czy ktos zabiera na ten kulig dzieci?? jesli tak to w jakim wieku??? bo córka ma 15 lat i chce sie upewnic czy miałaby tam towarzystwo w swoim wieku??? to narazie tyle....... miłego dnia Kala jeszcze jedno pytanie i się tam zaraz do Was przejadę a po co to nie będę mówił... Córką się twoją zajmę po drugie nowe osoby też jadą i kiedyś musi być ten pierwszy raz po trzecie: ja byłem i zostałem miło przyjęty i naprawdę forumowicze nie gryzą po 4 nie ma innej opcji że Was nie będzie z nami w Istebnej... po 5 nowi się zapisują jak widać po 6 nie ma kolejnych pytań... po 7 czekamy na twoje zgłoszenie po 8 odbieram rakiję w Istebnej po 9 widzimy się na Kuligu po 10,11,12 itd itp witamy Was na liście tadddddddddaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich pieknie!!!! mam dwa pytanka odnośnie tego dobrze zapowiadającego sie kuligu 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? i czy nie jest tak, że wolą spedzic ten kulig w swoim tylko towarzystwie?? czy może ktoś nowy tez sie na kulig zapisał??? ..bo mam ochote zapisac sie na kulig, ale nachodza mnie myśli,że może nie chcecie nikogo nowego???? a ja nie chce wciskac sie na siłe : chyba babo łoszalałaś są tacy co się znają i tacy co się nie znają - towarzycho wymieszane na max , ale gwarantuję Ci i każdy uczestnik który już brał udział w takich spotkaniach forumowych , że czuła się bedziesz jak wśród swoich więc bez żadnych kombinacji alpejskich - zapraszamy 2. czy ktos zabiera na ten kulig dzieci?? jesli tak to w jakim wieku??? bo córka ma 15 lat i chce sie upewnic czy miałaby tam towarzystwo w swoim wieku??? to narazie tyle....... miłego dnia z tego co mi wiadomo - nikt dzieci nie zabiera ... ale , kochana - córa ma 15 lat - jakie to dziecko? ... to już młodzież (moja ma 16 i jakbym do niej powiedziała "dziecko" to by sie na smierć obraziła ) - sama się sobą zajmie , po sklepach połazi ... jedynie impreza nocna ją chyba ominie bo cuś mi się zdo, ze widok alkoholu lejącego sie na lewo i prawo to nie jest zbyt pouczający dla młodzieży w tym wielu widok no ale - reasumując - jeśli chcesz ją wziąć, bierz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 w tym czasie są u nas ferie zimowe i zabierając córke zostalibysmy w górach kilka dni dłużej ....bedę dzis w sprawie kuligu pracowała nad mężem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ....bedę dzis w sprawie kuligu pracowała nad mężem!!!! pracuj pracuj tylko nie obiecuj za dużo... Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ....bedę dzis w sprawie kuligu pracowała nad mężem!!!! Lubię se leżeć, kiedy żona nade mną pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ....bedę dzis w sprawie kuligu pracowała nad mężem!!!! Lubię se leżeć, kiedy żona nade mną pracuje... retrofood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I znowu zeszło na temat s e x u , czyżby był mocno powiązany z głównym tematem wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I znowu zeszło na temat s e x u , czyżby był mocno powiązany z głównym tematem wątku ? chyba Ci co jadą ze swoimi połówkami to na pewno .... a Ci co nie .... to chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ....bedę dzis w sprawie kuligu pracowała nad mężem!!!! Lubię se leżeć, kiedy żona nade mną pracuje... retrofood zaczynam sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I znowu zeszło na temat s e x u , czyżby był mocno powiązany z głównym tematem wątku ? a Ty znowu o sex-ie... Naprawdę wszystko Ci się z seksem kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 retrofood miał na myśl że sobie leży na kanapie piwo popija tv ogląda a żona pracuje nad nim czyli piętro wyżej na przykład prasując firanki a wy już zbereźniki tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 jasssssne ... musiałabym Was nie znać żeby łykać jak pelikan wszystkie treści co próbujecie nam kobietom w tym wewontku wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale popatrz Daga jak sobie skubaniec poradził, odbił piłeczkę i trafiło we mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale popatrz Daga jak sobie skubaniec poradził, odbił piłeczkę i trafiło we mnie to była zmowa - coolibeer + retro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale popatrz Daga jak sobie skubaniec poradził, odbił piłeczkę i trafiło we mnie Kto seksem wojuje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Daga! Wyczeźwiałem!!! Smoka widzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale popatrz Daga jak sobie skubaniec poradził, odbił piłeczkę i trafiło we mnie a ja sobie gram na gramofonie ta ri ra ri ra ra ta ri ra ri ra ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://static6.demotywatory.pl/uploads/1261347002_by_przemek1989_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts