daggulka 21.12.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Każdy forumowicz dostanie dziś taką informację na priv: Cześć.Ponieważ został miesiąc do kuligu - już teraz musimy określić Pani Bluszcz dokładną ilość osób biorących udział w spotkaniu kuligowym.Dlatego proszę o informacje : - czy bierzesz udział w kuligu, jeśli tak: - czy zabierasz ze sobą osoby towarzyszące - czyli ile osób w sumie przyjedzie ,- termin przyjazdu i termin odjazdu,- kiedy przelejesz pieniążki. Ponieważ został już tylko miesiąc - czas się określić ze 100% pewnością . Odpowiedzi na powyższe pytania są dla mnie wiążące i uwzględniane w rezerwacjach .Liczę na szybką odpowiedź. Mam ogromną prośbę - ponieważ musimy zaliczkować - proszę o możliwie jak najszybsze przelanie pieniążków jeśli jest taka możliwość. Pozdrawiam, Daga. Bardzo proszę o szybkie udzielenie informacji na priv bądź na wątku. Osoby zastanawiające się i niezdecydowane - muszą podjąć decyzję i się określić jak najszybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Noce takie są upojne i słowiki spać nie dają...A przez okno do mej izby jakieś strachy zaglądają, Gwiazdy gdzieś się pochowały i utonął księżyc w trawie Więc uciekłam z dusznej chaty, po wilgotnej biegłam trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Oczywiście jeśli ktoś teraz nie może przelać pieniążków - to nie przelewa teraz tylko później ... ostateczny termin do przelewu to 11 styczeń - tak, żeby max. 12 były u mnie na koncie. Natomiast jeśli ktoś może przelać już teraz - niech przelewa .... trza zaliczkować. no i potwierdzać mi tu szybciutko swoją obecność, z kim i na ile ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 no i potwierdzać mi tu szybciutko swoją obecność, kto z kim i ile razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 no i potwierdzać mi tu szybciutko swoją obecność, kto z kim i ile razy... Reeeetro .... ja Cie prosze zaś mi tu coś imputują i w usta wkładają ...... nie moje własne słowa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 zaś mi tu coś imputują i w usta wkładają ...... nie wiedziałem, że jak w usta wkładają to się nazywa imputowanie... chociaz u niektórych to już tylko amputowanie pozostaje chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 nie gadam z Tobą, Retro .... zbereźniku jeden .... http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Przelew poszedł. Melduję się od piątku do niedzieli. I najważniejsze, będę sam bo przeca jestem kawalerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I najważniejsze, będę sam bo przeca jestem kawalerem a to jakaś propozycja czy też żaluzja jezd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 nie gadam z Tobą, Retro .... zbereźniku jeden .... http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Co, masz coś w ustach? kluchy chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 I najważniejsze, będę sam bo przeca jestem kawalerem a to jakaś propozycja czy też żaluzja jezd? Traktujmy to z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 boszszszsz... no i co ja mam z tymi chopami forumowymi .... dobrze, że ja taka wyrozumiała jestem ... i w ogóle .... a do dziewczyn ..... nie bać się , oni zawsze ino dużo gadają labas1 - oczywiście że z przymrużeniem oka .... sie nie bój - kobity forumowe wzorem panów - zawsze najpierw pytają o zgodę ... jak któraś będzie za bardzo nachalna, to możesz zrobić lanie http://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? Nie znam nikogo! Pierwszy raz te wszystkie gę... twarze znaczy, powiedzieć chciałam - zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? Nie znam nikogo! Pierwszy raz te wszystkie gę... twarze znaczy, powiedzieć chciałam - zobaczę! I dobrze, zawsze musi być ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale wiecie co? Jak przeczytałam post Kali, się zaczęłam zastanwiać czemu mnie takie pytania przez łeb nawet nie przeszły... Przeca Was nie znam, Wy już przynajmniej... widzieliście się w Ruściu... Dzięki Wam za zdjęcia, to może się za długo nie będę zastanawiać who is who Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 21.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale wiecie co? Jak przeczytałam post Kali, się zaczęłam zastanwiać czemu mnie takie pytania przez łeb nawet nie przeszły... nie przejmuj się Baru, przez mój łeb też nic mądrego ostatnio nie przechodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 WAŻNA INFORMACJA !!!!!Właśnie Cieszynianka mi podpowiedziała, że u Państwa Bluszcz są 24 miejscówki w pokojach ..... Reszta to pokoje w pensjonacie naprzeciwko ..... Więc kto pierwszy ten lepszy - rezerwujemy miejscówki wedle kolejności potwierdzeń obecności które teraz przeze mnie są traktowane już wiążąco czyli ostatecznie .... jeśli ktoś mi teraz potwierdzi obecność - nie przyjmuję odmowy ponieważ zaliczka będzie wpłacona za każdą osobę podaną na liście .... szybkie wpłaty jako gwarant obecności mile widziane .... czyli - kto pierwszy rezerwuje ten u Bluszczów, kto później - znaczy po 24-tym miejscu w kolejności - już u sąsiadów ....Oczywiście impreza cała sobotnio-niedzielna będzie w świetlicy u Państwa Bluszcz.... Cały pensjonat u Państwa Bluszcz jest dla nas - ale ponieważ jak najszybciej musimy zarezerwować pokoje w sąsiednim pensjonacie jeśli ilość osób przekroczy 24 - dlatego do końca grudnia musimy mieć zakończoną listę obecności z ilością osób i dniami do rezerwacji .... dlatego proszę błyskawicznie mi potwierdzać mi obecność na wątku bądź na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kto późno rezerwuje, ten gdzie indziej nocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 1. Po pierwsze czy wszystkie osoby, ktore zapisały się na kulig dobrze sie znają?? często spotykają?? Nie znam nikogo! Pierwszy raz te wszystkie gę... twarze znaczy, powiedzieć chciałam - zobaczę! Nie ma sie co przejmować, ja też nikogo nie znam, nikt mnie nie zna i jadę i nikogo się nie boję pozdrawiam TINEK (tak dla otuchy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kto późno rezerwuje, ten gdzie indziej nocuje byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts