Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie się znowu podziewałeś :o

jestem, zawsze ino mało piśmienny jezdem :wink:

No tak, my się martwimy co z Tobą, a Ty zza krzaków nas sobie oglądasz 8) :wink:

No jak mi miło, że się ktoś o mnie martwi,

wykarczuję te krzaki, żeby się martwić o Tinka nie trzeba było :wink:

Nic nie karczuj, tylko się regularnie melduj, cobyśmy byli pewni, że skład zaprzęgu jest kompletny :lol:

Gość coolibeer

Dobra na 100% podejmuję decyzję...

Ja + 2 osoby bankowo od Piątku do Niedzieli. Z samego rańca muszę uderzać na Częstochowę Rezerwuję nocleg w Pensjonacie głównym "Bluszczowskim"

Kaskę prześlę 5 stycznia :)

My się określimy z Baru wieczorkiem, prawdopodobnie przyjedziemy dopiero w Sobotę !

A więc mała zmiana planów :-?

nic to ...ważne , zebyście byli na imprezie ... zaznaczam, że potwierdzona obecność ...

i tym samym skończyły nam się miejsca w Bluszczówce ....

już Baru się załapie na drugi budynek - chyba , ze nam ktoś po drodze odpadnie o wciśniemy baru na siłę do Bluszczów ...

TYM SAMYM INFORMUJĘ, IŻ OD TEJ PORY KAŻDY POTWIERDZAJĄCY JEST JUŻ REZERWOWANY NA BUDYNEK SĄSIEDZKI - CZYLI PENSJONAT ZA DROGĄ NAPRZECIWKO ....

proszę potwierdzać, bo wazne jest żebysmy zarezerwowali do końca grudnia miejsca - żeby nie zostać na przysłowiowym lodzie ... :roll:

Nie zapomnij o mojej połówce bo okaże ze przez drogę będę miał do Niej :D

podejrzewam, że miałby kto Ją pocieszać .... :p :lol:

ale dobra - nie drażnię lwa - razem Was liczyłam ...

jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej :wink: :lol:

Chyba , że - jesli to nikomu nie przeszkadza bedziemy umiejscawiać wedle przyjazdów ... czylli kto przyjedzie wcześniej - do Bluszczówki , jak nam sie pokoje zapełnią - do pensjonatu obok ... też by to głupie nie było i mniej zamieszania ... :roll:

W zasadzie chodzi tylko o nocleg - impreza przeca wspólna :D

Co sądzicie?