cieszynianka 21.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kto późno rezerwuje, ten gdzie indziej nocuje byłem pierwszy Zgadza się, masz honorowe miejsce zaklepane Gdzie się znowu podziewałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdzie się znowu podziewałeś jestem, zawsze ino mało piśmienny jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdzie się znowu podziewałeś jestem, zawsze ino mało piśmienny jezdem No tak, my się martwimy co z Tobą, a Ty zza krzaków nas sobie oglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdzie się znowu podziewałeś jestem, zawsze ino mało piśmienny jezdem No tak, my się martwimy co z Tobą, a Ty zza krzaków nas sobie oglądasz No jak mi miło, że się ktoś o mnie martwi, wykarczuję te krzaki, żeby się martwić o Tinka nie trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdzie się znowu podziewałeś jestem, zawsze ino mało piśmienny jezdem No tak, my się martwimy co z Tobą, a Ty zza krzaków nas sobie oglądasz No jak mi miło, że się ktoś o mnie martwi, wykarczuję te krzaki, żeby się martwić o Tinka nie trzeba było Nic nie karczuj, tylko się regularnie melduj, cobyśmy byli pewni, że skład zaprzęgu jest kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 no przecież do zaprzęgu to ja najpierwszy z Petrusem zameldowany i od tego zaszczytnego obowiązku się nie uchylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 no przecież do zaprzęgu to ja najpierwszy z Petrusem zameldowany i od tego zaszczytnego obowiązku się nie uchylam To kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.12.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 a sprzęt ze sobą trzeba zabrać mamy do małej naprawy coś takiego http://foto2.m.onet.pl/_m/b654b413cd15be7e2ed2e0f3003c9632,10,19,0.jpg kanapę jaką przykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Dobra na 100% podejmuję decyzję... Ja + 2 osoby bankowo od Piątku do Niedzieli. Z samego rańca muszę uderzać na Częstochowę Rezerwuję nocleg w Pensjonacie głównym "Bluszczowskim" Kaskę prześlę 5 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A będzie wieczorek zapoznawczy? http://static4.demotywatory.pl/uploads/1261466799_by_bulateam89_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Który to retro? Ten z lewej, czy ten z prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 na drugim planie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 an-bud ... zapisywać na listę? wybieracie się?jesli tak to potwierdzać szybciutko ile osób na ile dni - a ja prześlę niezbędne informacje na maila ...czekam na decyzję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Piczman ... jaja se robisz? co nie odpisujesz ludziom porządnym na maila potwierdzać mi tu szybko na ile dni przyjeżdżacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 My się określimy z Baru wieczorkiem, prawdopodobnie przyjedziemy dopiero w Sobotę ! A więc mała zmiana planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 na drugim planie... To nie trafiliśmy. Celowaliśmy w tego z flaszką w dłoni ... A tu proszę, taka ładna dziewuszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 My się określimy z Baru wieczorkiem, prawdopodobnie przyjedziemy dopiero w Sobotę ! A więc mała zmiana planów nic to ...ważne , zebyście byli na imprezie ... zaznaczam, że potwierdzona obecność ... i tym samym skończyły nam się miejsca w Bluszczówce .... już Baru się załapie na drugi budynek - chyba , ze nam ktoś po drodze odpadnie o wciśniemy baru na siłę do Bluszczów ... TYM SAMYM INFORMUJĘ, IŻ OD TEJ PORY KAŻDY POTWIERDZAJĄCY JEST JUŻ REZERWOWANY NA BUDYNEK SĄSIEDZKI - CZYLI PENSJONAT ZA DROGĄ NAPRZECIWKO .... proszę potwierdzać, bo wazne jest żebysmy zarezerwowali do końca grudnia miejsca - żeby nie zostać na przysłowiowym lodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Nie zapomnij o mojej połówce bo okaże ze przez drogę będę miał do Niej Retro, Ty z Nami jedziesz czy jak ? Miejsce mamy wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Nie zapomnij o mojej połówce bo okaże ze przez drogę będę miał do Niej podejrzewam, że miałby kto Ją pocieszać .... ale dobra - nie drażnię lwa - razem Was liczyłam ... jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej Chyba , że - jesli to nikomu nie przeszkadza bedziemy umiejscawiać wedle przyjazdów ... czylli kto przyjedzie wcześniej - do Bluszczówki , jak nam sie pokoje zapełnią - do pensjonatu obok ... też by to głupie nie było i mniej zamieszania ... W zasadzie chodzi tylko o nocleg - impreza przeca wspólna Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a w ogóle , to : 32 dni do imprezy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts