Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULIG FORUMOWICZÓW W ISTEBNEJ ..... w STYCZNIU .....

daggulka

Recommended Posts

jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej :wink: :lol:

No to pięknie!! :cry: :wink:

Daga! Przeca pisałam wzoraj na priva do Ciebie!!

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baru ... zobaczymy ... może kwaterować bedziemy wedle przyjazdu ... zobaczymy jak Pani Bluszcz zarządzi :roll: - trza robić tak, zeby jak najmniej bałaganu z tym wszystkim na miejscu było ...

a poza tym .... przeca to ino kilka kroków przez ulicę ... :D

na śniadanie można przybieżeć do naszej świetlicy - w końcu im więcej facetów do robienia kanapek tym szybciej zjemy to śniadanie :p :lol:

no i - mniej osób w drugim budynku , znaczy więcej łazienek dla siebie ... cholera - chyba sama się zastanowię :roll: :wink:

Baru - jeśli to dla Ciebie problem - to dla mnie żaden i mogę Cię wrzucić do Bluszczów a ja pójdę do sąsiada (jakkolwiek by to teraz nie zabrzmiało :oops: :lol: )

a poza tym .. tak jak mówię zobaczymy co Pani Bluszcz zapowie ... moze faktycznie wedle przyjazdu powrzucamy ludzi do pokoi żeby nie robić bajzlu ... :roll:

Gość coolibeer

jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej :wink: :lol:

No to pięknie!! :cry: :wink:

Daga! Przeca pisałam wzoraj na priva do Ciebie!!

Baru nie bój żaby będzie tak że wszyscy będą razem :)

Ja mogę iść do sąsiada a ty pójdziesz do Bluszóf nie ma sprawy mi to gra i bucy :)

Daga i Cieszka zerknijcie czy z sąsiadem jaka sąsiadka nie mieszka ;)

na tą chwilę mamy 27 osób .... pewniaków z potwierdzona obecnością ... wiem, ze bedzie więcej -więc raczej się wszyscy u Bluszczów nie pomieszczą ... no , chyba że coolibeer weźmie do łózka ze trzy babki ... Barbossa też sam , labas1 ... wtedy jest opcja, ze się wszyscy u Bluszczów pomieścimy :lol:

ale od razu mówię, że dziaciaków kuligowo-forumowych nie przyjmuję na wychowanie ... :p :oops: :lol:

Gość coolibeer
n...chyba że coolibeer weźmie do łózka ze trzy babki ... Barbossa też sam , labas1 ... wtedy jest opcja, ze się wszyscy u Bluszczów pomieścimy :lol:

ale od razu mówię, że dziaciaków kuligowo-forumowych nie przyjmuję na wychowanie ... :p :oops: :lol:

o czym ty mówisz w ogóle chyba ci już hormony buzują :p

Jak spadniesz z sanek na kuligu to może troszkę ci się ostudzą ;P

a tak w ogóle to trzem bym nie dał rady... więc 2 mogę.. ;)

Eeee no nieee, no spoko!! Taż bez ulickę se mogiem przelecieć... :wink:

Gadałam z Piczmanem - oni faktycznie na sobotę się ustawiają, ja natomiast zaczęłam jęczeć małżowi, że tak se chciałam pojeździć a tu doopa blada...

No i wyobraźcie sobie,że stwierdził, że całkiem możliwe, że mnie odwiezie hehehe, ale sam nie zostanie, jeno pojedzie biznesy do Krakowa załatwiać. A w niedzielę z Piczmanami bym se wróciła... Ano - zobaczymy!

Daga!

Coś Ty pisała, z tymi łazienkami u tych sąsiadów Bluszczowych?? Czy ja źle zrozumiałam, że w każdym pokoju łazienka jest?! :o

Kuurde!

Placki piekę i zaraz coś pokręcę, bo se tu kukam i nie myślę za bardzo co robię... Jakieś świństwa mi wyjdą i co będzie?? :-? :roll:

nie ma w każdym pokoju łazienki ... są w sumie chyba trzy łazienki na cały pensjonat ...no ale u pani Osińskiej też nie było łazienki w każdym pokoju i jakoś se radziliśmy ... :roll:

choć - też się obawiam , bo mój widok bez make up skoro świt o poranku to nie każdy zdzierży ... jest ryzyko , ze tym razem też bez karetki się nie obedzie :roll: :oops: :lol:

a serio ... to jest taki zwykły góralski skromny pensjonat - luksusów jak w Mariocie to tam nie bedzie - ale Piotr od Cieszki mówi, że czysto i schludnie ... brał udział już w imprezie która się tam odbyła :D

z łazienkami se jakoś poradzimy ... :roll: