Baru 22.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej No to pięknie!! Daga! Przeca pisałam wzoraj na priva do Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... zobaczymy ... może kwaterować bedziemy wedle przyjazdu ... zobaczymy jak Pani Bluszcz zarządzi - trza robić tak, zeby jak najmniej bałaganu z tym wszystkim na miejscu było ... a poza tym .... przeca to ino kilka kroków przez ulicę ... na śniadanie można przybieżeć do naszej świetlicy - w końcu im więcej facetów do robienia kanapek tym szybciej zjemy to śniadanie no i - mniej osób w drugim budynku , znaczy więcej łazienek dla siebie ... cholera - chyba sama się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru - jeśli to dla Ciebie problem - to dla mnie żaden i mogę Cię wrzucić do Bluszczów a ja pójdę do sąsiada (jakkolwiek by to teraz nie zabrzmiało ) a poza tym .. tak jak mówię zobaczymy co Pani Bluszcz zapowie ... moze faktycznie wedle przyjazdu powrzucamy ludzi do pokoi żeby nie robić bajzlu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 jesteście ostatni którzy zmieścili się w Bluszczówce ... Baru już pójdzie do drugiego budyneczku ... chyba , ze ktoś odpadnie ....no ale wiele osób jeszcze nie potwierdzało - podejrzewam, że w tym drugim budynku też bedzie wesoło o ile nie weselej No to pięknie!! Daga! Przeca pisałam wzoraj na priva do Ciebie!! Baru nie bój żaby będzie tak że wszyscy będą razem Ja mogę iść do sąsiada a ty pójdziesz do Bluszóf nie ma sprawy mi to gra i bucy Daga i Cieszka zerknijcie czy z sąsiadem jaka sąsiadka nie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 na tą chwilę mamy 27 osób .... pewniaków z potwierdzona obecnością ... wiem, ze bedzie więcej -więc raczej się wszyscy u Bluszczów nie pomieszczą ... no , chyba że coolibeer weźmie do łózka ze trzy babki ... Barbossa też sam , labas1 ... wtedy jest opcja, ze się wszyscy u Bluszczów pomieścimy ale od razu mówię, że dziaciaków kuligowo-forumowych nie przyjmuję na wychowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 no ... coolibeer .. Ty to jesteś gentalman w każdym calu - jak zwykle ... no widzisz , Baru? załatwione ... zamiana ról Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 n...chyba że coolibeer weźmie do łózka ze trzy babki ... Barbossa też sam , labas1 ... wtedy jest opcja, ze się wszyscy u Bluszczów pomieścimy ale od razu mówię, że dziaciaków kuligowo-forumowych nie przyjmuję na wychowanie ... o czym ty mówisz w ogóle chyba ci już hormony buzują Jak spadniesz z sanek na kuligu to może troszkę ci się ostudzą ;P a tak w ogóle to trzem bym nie dał rady... więc 2 mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 o czym ty mówisz w ogóle chyba ci już hormony buzują jakie hormony , człowieku ... ja już stara jestem a w ogóle - świętoszek .... powiedziałby kto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Zmiana klimatu i trochę chęci, dasz radę A tak w ogóle to jak to będzie, 40 rozbójników i jedne sanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 bedzie więcej sań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Hehe, to zabawa na całego będzie Ja na końcu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Hehe, to zabawa na całego będzie Ja na końcu ! nie ... ja na końcu bo kuń nie uciągnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Eeee no nieee, no spoko!! Taż bez ulickę se mogiem przelecieć... Gadałam z Piczmanem - oni faktycznie na sobotę się ustawiają, ja natomiast zaczęłam jęczeć małżowi, że tak se chciałam pojeździć a tu doopa blada... No i wyobraźcie sobie,że stwierdził, że całkiem możliwe, że mnie odwiezie hehehe, ale sam nie zostanie, jeno pojedzie biznesy do Krakowa załatwiać. A w niedzielę z Piczmanami bym se wróciła... Ano - zobaczymy! Daga! Coś Ty pisała, z tymi łazienkami u tych sąsiadów Bluszczowych?? Czy ja źle zrozumiałam, że w każdym pokoju łazienka jest?! Kuurde! Placki piekę i zaraz coś pokręcę, bo se tu kukam i nie myślę za bardzo co robię... Jakieś świństwa mi wyjdą i co będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 nie ma w każdym pokoju łazienki ... są w sumie chyba trzy łazienki na cały pensjonat ...no ale u pani Osińskiej też nie było łazienki w każdym pokoju i jakoś se radziliśmy ... choć - też się obawiam , bo mój widok bez make up skoro świt o poranku to nie każdy zdzierży ... jest ryzyko , ze tym razem też bez karetki się nie obedzie a serio ... to jest taki zwykły góralski skromny pensjonat - luksusów jak w Mariocie to tam nie bedzie - ale Piotr od Cieszki mówi, że czysto i schludnie ... brał udział już w imprezie która się tam odbyła z łazienkami se jakoś poradzimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Sanie są takie że 2 kunie ciągną sanie max 4 osobowe i będzie ich kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... do końca grudnia musze znać odpowiedź w który dzień przyjeżdżasz , żeby dać pełna kompletna listę Pani Bluszcz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 To było nieuniknione. Żonglowanie nazwiskami Osińska-Bluszcz, nie mogło dać innego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 To było nieuniknione. Żonglowanie nazwiskami Osińska-Bluszcz, nie mogło dać innego efektu. dokładnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 O! Poprawinone. I moja wypowiedź jest teraz od czapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 O! Poprawinone. I moja wypowiedź jest teraz od czapy. moja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts