tomkwas 22.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No i dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No i dobra. nie ma no i dobra ... ja tu rozdaje karteczki i zawsze mam ostatnie zdanie dobra ... żartowałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kurde pomysła nie mam na plakietki Jak by ktoś miał coś do podrzucenia to piszcie. PS. Baru , fajna z Ciebie Babeczka, taka zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a serio ... to jest taki zwykły góralski skromny pensjonat - luksusów jak w Mariocie to tam nie bedzie - ale Piotr od Cieszki mówi, że czysto i schludnie ... brał udział już w imprezie która się tam odbyła z łazienkami se jakoś poradzimy ... Taż o Mariota nie biega! Ale na podstawie zdjęcia wniosek mnię wylazł, że to przypokojowa łazienka (to tak ze względu na jej wielkość ). Bo my juz dobryc klika lat jeździmy do Białego Dunajca i tam też taki właśnie zwykły pensjonat, ale w każdym pokoju kibelek z prysznicem jest. No i jakoś tak 1+1 i się okazuje, że wcale nie dwa Się pospieszyłam z wyciągaaniem wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A nie mówiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 PS. Baru , fajna z Ciebie Babeczka, taka zakręcona No co NIE MÓWIŁEM?! No coooooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... pewnie , ze fajnie by było ... ale jak się nie ma co sie lubi ... ja tam se poradze ... juz se zakupiłam dupne powiększające lusterko coby jednak bez make up pokoju nie opuszczać z rańca ... jak chcesz to Ci pożycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kurde pomysła nie mam na plakietki Jak by ktoś miał coś do podrzucenia to piszcie. ciekawe czy gdybym byl, to jakbym był, a może bym był - to załapię sie chociaż na ten zaległy z ostatn9iego, co miałem być, nie mogłem być, byłbym ale,ale...no. Ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przekonaj Dagę to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Przekonaj Dagę to dostaniesz pytanie .... za co.... ? SPRAWDZIĆ PROSZĘ NA PIERWSZEJ STRONIE NA LIŚCIE OBECNOŚCI CZY SIĘ WSZYSTKO ZGADZA ODNOŚNIE SAMEGO SIEBIE - ILOŚĆ OSÓB , ILOŚĆ DNI .... bom zakręcona jak świński ogon i sie mylę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 bobiczek .... przyjedź na kulig to Ci oddam Twoją plakietke z pożegnania lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wszystko gra, dopisz jeszcze że Sobota/Niedziela bo tak raczej będzie. Kaskę prześlę na początku Stycznia jeśli można. bobiczek .... przyjedź na kulig to Ci oddam Twoją plakietke z pożegnania lata ... Hehh, a taka była twarda że nikomu nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 bobiczek .... przyjedź na kulig to Ci oddam Twoją plakietke z pożegnania lata ... Mam w notesie na dzień dzisiejszy +6 punktów. Jak niczego nie spierniczę przez świeta i dorobię jeszcze 4 - jadę. Za odśnieżanie dzisiaj będzie dopisany 1, choinkę przywiozę to 2-gi. A te 2 na pewno jakoś wypracuję (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... pewnie , ze fajnie by było ... ale jak się nie ma co sie lubi ... ja tam se poradze ... juz se zakupiłam dupne powiększające lusterko coby jednak bez make up pokoju nie opuszczać z rańca ... jak chcesz to Ci pożycze Daga! No to jak Ty mi chcesz pożyczać lusterko bez wychodzenia z pokoju to musimy być - juz nawet nie po jednej stronie ulicy, ale nawet w tym samym pokoju! PS. Spoookoo! Lustereczko se jakieś skołuję... Żeby tyż nie straszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... pewnie , ze fajnie by było ... ale jak się nie ma co sie lubi ... ja tam se poradze ... juz se zakupiłam dupne powiększające lusterko coby jednak bez make up pokoju nie opuszczać z rańca ... jak chcesz to Ci pożycze Daga! No to jak Ty mi chcesz pożyczać lusterko bez wychodzenia z pokoju to musimy być - juz nawet nie po jednej stronie ulicy, ale nawet w tym samym pokoju! PS. Spoookoo! Lustereczko se jakieś skołuję... Żeby tyż nie straszyć... A ja to pierniczę, jadę bez lusterka i będę straszyć bez tapety na facjacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... pewnie , ze fajnie by było ... ale jak się nie ma co sie lubi ... ja tam se poradze ... juz se zakupiłam dupne powiększające lusterko coby jednak bez make up pokoju nie opuszczać z rańca ... jak chcesz to Ci pożycze Daga! No to jak Ty mi chcesz pożyczać lusterko bez wychodzenia z pokoju to musimy być - juz nawet nie po jednej stronie ulicy, ale nawet w tym samym pokoju! PS. Spoookoo! Lustereczko se jakieś skołuję... Żeby tyż nie straszyć... A ja to pierniczę, jadę bez lusterka i będę straszyć bez tapety na facjacie Mnie nie wystraszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A JA Z ŻYCZENIAMI ŻECH PRZYLAZŁA DLA WSZYSTKICH KULIGOWICZÓW.... Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Baru ... pewnie , ze fajnie by było ... ale jak się nie ma co sie lubi ... ja tam se poradze ... juz se zakupiłam dupne powiększające lusterko coby jednak bez make up pokoju nie opuszczać z rańca ... jak chcesz to Ci pożycze Daga! No to jak Ty mi chcesz pożyczać lusterko bez wychodzenia z pokoju to musimy być - juz nawet nie po jednej stronie ulicy, ale nawet w tym samym pokoju! PS. Spoookoo! Lustereczko se jakieś skołuję... Żeby tyż nie straszyć... A ja to pierniczę, jadę bez lusterka i będę straszyć bez tapety na facjacie Mnie nie wystraszysz A tak się cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 22.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 eeeeeeeeeeee my też kcemy wyjedziemy w piątek rano(od nas ) to nocleg od piątku a po imprezie to....w poniedziałek rano do domku czyli trzy nocki ło jesu.....góry obaczę tylko proszę coby mgły nie było Daguś dawaj jakieś namiary kaskę wyślę co by mi się szanowny nie rozmyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts