daggulka 24.12.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Za równy miesiąc dziś będziemy dochodzili do siebie, leczyli kaca i masowali siniaki kurcze ... zawsze tak wyczekuję .... a potem tak szybko mija czas , że masakra no ale teraz jest lepiej .... bo nieco dłużej niektórzy będą - trza się będzie nacieszyć na zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif a ta emotka najlepiej ciebie określa bo tp tak jak bym cię widział na zlocie cała dagulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.12.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif http://www.belly-dance.pl/forum/images/smilies/new/yeahhh.gif a ta emotka najlepiej ciebie określa bo tp tak jak bym cię widział na zlocie cała dagulka taaaak? naprawdę? a bo ja generalnie lubię się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 24.12.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Ja już gotowy do "kolacji", a więc Życzę wszystkim tym, których znam i tym których poznam Najlepszego w te Święta ,,, Pozdrowienia od Piczmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.12.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 i wzajemnie .... i ja również wszystkim spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.12.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dzień dobry wszystkim!Jak tam po wczorajszych ekscesach jedzeniowych? Już doszliście do siebie??!!!!!29!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 po excesach jedzeniowych ... choć ja to bym bardziej powiedziała : obżarstwach ... długo jeszcze nie dojdę do siebie.... ale żeby nie siedzieć i nie żreć .... wzięłam się za robotę pożyteczną znaczy przysiadłam i stworzyłam folder z muzyką na kulig .... 400 kawałków .... 20 godzin muzyki : rock polski, niepolski , pop, disco, blues, alternatywa i inne różne różniste kawałki wszechczasów .... pomieszane na max .... mam to już na pen drive .... gotowe do wykorzystania zabiorę na kulig laptoka coby móc odtwarzać .... jeno trza żeby ktoś zabrał głośniki komputerowe z wejściem odpowiednim ... ino jakieś konkretnie mocne trza coby było słychać ... ja głośników niestety nie mam , bo jak słucham mjuzik w domu to na kinie domowym więc potrzeby posiadania głośników nie mam czekam na info - jeśli ktoś może zabrać głośniki , proszę dać mi znać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Witaj świątecznie! I daj spokój. Pracować w Boże Narodzenie się nie godzi. No, najwyżej kieliszki podnosić. Poczekaj chociaż do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Retro ... za późno ... już skończyłam ale teraz szukam nowego zajęcia ... bo ileż można siedzieć i żreć - bo tego to już nawet jedzeniem ciężko nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Na spacer! Za oknem +11,6 stopnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 no ide zaraz , ide - pies mnie chce wyprowadzić ... po południu goście więc zaś siedzenie na zadku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 po excesach jedzeniowych ... choć ja to bym bardziej powiedziała : obżarstwach ... długo jeszcze nie dojdę do siebie.... No nie chciałam być taka dosłowna... Choć to byLo pierwsze słowo, które wylazło mi z klawiatury - poprawiłam zanim wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 ja tam nie owijam .... niejednokrotnie usłyszałam, ze jestem bezczelna i wulgarna .... ale wolę prawdę w czystej postaci niż g... owijane w sreberko to tak OT .... a teraz czas iść się zrobić na człowieka .... ciekawe za czym stałam w kolejce skoro nie za naturalną urodą ... pewnie za niewyparzonym pyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 ja tam nie owijam .... niejednokrotnie usłyszałam, ze jestem bezczelna i wulgarna .... ale wolę prawdę w czystej postaci niż g... owijane w sreberko to tak OT .... a teraz czas iść się zrobić na człowieka .... ciekawe za czym stałam w kolejce skoro nie za naturalną urodą ... pewnie za niewyparzonym pyskiem Boszszsz Daga!! Skąd Ty mnie znasz?? Przecież nie widziałyśmy się nigdy, nigdy nie rozmawiałyśmy... A za "ten niewyparzony pysk" nieraz zbierałam... Takie pierdoły jak świadectwo z czerwonym paskiem i zachowaniem wyróżniającym (mocno naciąganym jak zawsze mawiała moja wychowawczyni) to standard... Na starośc mi wcale nie przeszło... dwa razy musiałam z tego powodu pracę zmienić A tutaj się nie chciałam ujawniać... ale i tak mnie rozgryzłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Lepszy jestem!!! Mnie już ze szkoły wyrzucili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 a ja się przyznam z ręka na sercu , że kiedyś - jako dziecko i wczesna mlodzież byłam taką małą okularzastą myszką z trudnym do określenia myszowatym kolorem włosów , cholernie nieśmiałą i starającą się nie nazdepnąć nikomu na odcisk .... .... nawet własna rodzina we mnie nie wierzyła a potem .... mi się pozmieniało .... musiałam się nauczyć walczyć o swoje i zacząć rozmawiać z ludźmi .... no i chyba mi się udało wyjść na swoje ... ze szkoły mnie nie wyrzucano, ponieważ wtedy jeszcze byłam grzeczna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 a ja się przyznam z ręka na sercu , że kiedyś - jako dziecko i wczesna mlodzież byłam taką małą okularzastą myszką z trudnym do określenia myszowatym kolorem włosów Skąd wiedziałaś?!?!?! PS. Soczewki to piękna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 przyzwyczaiłam się do swoich denek od butelek .... odczuwałabym brak czegoś na twarzy - się przywiązałam i kuniec są plusy ... jak zdejmę to za dużo nie widzę .... co może być tez minusem - zależy od sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 są plusy ... j jo mom minusy... PS. Baru sama jedziesz na kulig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 są plusy ... j jo mom minusy... ojjjjj, boszszszsz... tez mam minusy chodziło mi, ze są zalety .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts